Ångrar mig inte

Mitt inlägg får ligga kvar. Står för allt! Hehe

Nu mina vänner är ska vi ut och gå Powerwalk med en vännina (Ewa med dubbel W) Sen ska jag högtrycksspruta trallen och städa ur poolhuset inför William och Lance kalas på lördag!

Jag diggar er starkt! Tack för att ni finns! Älskade vänner❤️

 1. Alltså du har ju skrivit i tidigare inlägg att du gör typ allt hemma, servar familjemedlemmarna etc. Det är väl det som den som kommenterade menade med att du ”curlar”. Du verkade så otroligt arg i ditt fylleinlägg, lite överdriven reaktion av dig kan man tycka. Och att skriva om ”rödvinskärringar” när man själv är full… Nja. Folk kommer alltid kommentera låga/dumma kommentarer (kanske även hundtanter?!), så för att slippa bli arg kanske du ska stänga möjligheten att kommentera, eller ha filter?

 2. Hej.
  Jag känner inte dig men jag följer din blogg.
  Du verkar så jäkla grym och stark. Fortsätt att vara den du är och skit i alla tjurkärringar😊

 3. Linda skriver:

  Tips! Lite OT till ditt inlägg men iallafall .

  För att slippa få in massa smuts/vatten i huset pga poolen : lägg en fluffig badrumsmatta strax innanför dörren /dörrarna. Hjälper mycket! ( H&M home brukar ha snygga).
  Vi har poolen strax utanför vardagsrummet och köket + egen sjöstrand , så hos oss syns det att det är sommar innomhus också.Eller syntes , tills jag placerade ut badrumsmattor och köpte en robotdammsugare 🙂 .Det om det.

  Har också 5 barn (ålder 2-16) och känner igen mkt i bloggen. Kul blogg! Trevlig helg

 4. Fy fasen vad du är bra, hurra, hurra💪👍

 5. Ullis skriver:

  Du är grym . Och ge dig inte 💪har följt dig ett tag och tycker att du är en underbar och fantastisk mamma/ sambo 😉 så känner man sig om man är ärlig men alla kan inte erskänna att livet är så😁😁
  /bamsekram till hela din familj😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..