Trotsigt snor

Louie har hamnat i en GROTESK och nästan OVERKLIG trots. Men GUD så söt han är! Jag kan inte bli sur på honom. Leendet och skrattet krossar mig haha

Han målar på allt, kladdar, stjäl glass ”plågar” hundarna, lägger hundmat i vattenskålen, häller ut vattenskålen på golvet.

Förstör, skrattar och springer och gömmer sig

Skitig, högljudd och naken. Älskar att kissa på golvet, lägg leksaker i toalettstolen. Jaga Charlie med toalettborsten, dra ut allt toapapper i huset. Kasta handdukarna i poolen. Målar på sig själv. Stoppar allt i munnen. Skriker och hoar

Alltså, hur mycket kan ett mammahjärta brinna för en sån här liten ligist haha

Vi har byggt tågbana och målat på ALLT idag.

Jag smet iväg till Mörby och fick en Thai massage på favorit massage ställen intill centrumet. Brukar unna mig det någon gång ibland. Riktig lyx! Hårdhänta motherfuckers är de

Bästa på sommaren! ISKALL i burk med massor av is..

Har getingbon under altanen, ringt Anticimex. Snabb service! Trodde de skulle ta veckor att få hjälp. Inom 5 dagar, så de va ju super

Emilias föräldrar, Mumins son med familj stannar över natten. Middag och skönt häng med alla hundar och barn i olika åldrar

Hårda män i min säng

Grannens larm gick precis. Davide och Drago gick på tjuvjakt. Jag spanade i fönstret och Sten skällde som en tok

Nu förhoppningsvis blir det säng och sömn. Med ligist, Spider-Man och Hulken

Sov gott

 1. Vi hade stora problem med getingar i våras , men satt upp en getingskrämma. Den har faktiskt funkat.
  Nu har vi inte frågat getingarna om det är den som gör att de håller sig borta. Men det verkar som det 🙂

 2. Sophia skriver:

  Hej Magdalena! Barnlös katt-tant här – men av den snälla sorten. Det är väldigt roligt att läsa om dig, dina barn och din man men när jag ser kommentarerna så blir jag mörkrädd. Förstår att du blir ilsk. Det är bara att konstatera att en del käringer (fördrar käring framför katt-tant 😀 har alldeles för mycket fritid,,,, så istället för att läsa några kul inlägg och gå vidare med sin dag så måste de bara hitta något att jävlas om. Trist men man får väl förstå dem också att när valet mellan brun eller röd sås är över så får man helt enkelt hitta på nåt annat jävelskap. Synd bara att de hoppar på dig och din jätteroliga blogg. Käringer…….Kram på dig! och din härliga familja. Med vänlig hälsning / Den snälla katt-tanten förhoppningsvis inte barnlös så länge till….

 3. Alltså tanter… låt Maggan vara!!!
  Måste ju finnas en anledning till att vi väljer att följa, eller???
  Hon förgyller min vardag! Hennes skämt, vardag o sorg! Härligt att höra att vi alla drabbas av allt! Det är en glädje att följa Maggans resa som varit både upp o ner, precis som allas! Respekt!!! Du är iaf min idol!
  Stor KRAM! / Tina

 4. Mirja skriver:

  Herregud vad vissa av er här inne är rent ut sagt är riktigt elaka. Jag fattar inte varför ni läser Maggans blogg, om hon är så kiss kass mamma och människa. Alla normala människor fattar att denna blogg är med glimten i ögat. Tack alla som står upp för Maggan och varandra mot nättrollen. Ja jag har själv barn, djur m.m. Men jag kommer aldrig acceptera när någon är elak mot någon. Väx upp nu, vuxna människor. Visa respekt!

 5. Elin skriver:

  SÅ icke smickrande att alltid märka ord. Dagens tanter förstår ännu inte vad blogg handlar om, som en dagbok fast öppen för allmänheten. Kanske behöver sätta sig ned och blogga ned sina tips på hur en BRA morsa är, för uppfostran får tydligen inte vara olik någon annans. Huvudsaken är att barnen mår bra, har tak över huvudet och mat på bordet. Föräldrar som finns där, älskar dem för allt dem gör. Maggan har en sådan härlig ”ton” i hur hon skriver, det är härligt att läsa om hennes vardag. Då jag, 28 år gammal fattar att hon skriver mycket med glimten i ögat, med humor i hjärtat ❤️ Det gör henne så grym!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..