Pool, böcker och bra musik

Tack för boktips! Ska skriva ner och blogga ut lite bra kodrabatter till er imorgon, så att ni kan lyssna gratis i sommar

Varmt idag, stora killarna sitter inne och spelar på telefonerna, jag och Louie sitter vid poolen.

För varmt för att vara ute. Helt ok! Sommarlov och vi gör vad vi vill

Städat hela morgonen, dump! Tonårskillar som har haft fest och FF i helgen …

Kylen renskrapad från öl och mat.

Morr och lugg med toffla! Sträckt upp dem och skriver inköpslista för vad som ska handlas tillbaks. Sen ska killarna sättas i trädgårdsjobb

Hundarna svalkar sig i skuggan och jag ligger och lyssnar på Lance nya låt.

Kastat Sten i poolen, han simmar som en liten mört. D vågar sig dock inte nära

Bland det bästa jag hört! Önskar att jag kunnat dela med mig till er. Men än så länge är det hemligt. Det HADE kunnat vara AVICI OM jag inte vetat bättre!

Lance är en stjärna! Så oerhört begåvad och driven

Vad gör du en dag som denna?

Beställt hem onlinemat, idag blir det inte många knop gjorda

  1. Många som undrat detta haha men det hjälper väl inte vad någon tycker på maggans blogg. Hon slänger ut frågor och undrar hur hon ska fixa detta med kidsen osv. Ni folk måste ju fatta att detta är hennes jobb och inbringar hennes lön. Vad ni sen kommit med för ”råd” ang hennes tonåringar o dess bestyr har ju uppenbarligen inte tagits i akt. Men fortsätt ni att berätta för henne vad hon ska göra 😂😂

   1. Ser tyvärr många söndercurlade barn på skolor som tar andras saker ut kylen, inte sätter in kopp i disken etc. Som tror att någon går efter och fixar….dom blir tyvärr inte poppis hus vännerna.

 1. Gud som jag avvundas er pool!!! Är höggravid o givetvis prickat in varmaste sommaren någonsin:/ men men

  Har ändå orkat äta lunch med 2 kompisar på stan idag men nu hem till soffa o fläkt 🙂

  Kram fina du

 2. Hej tycker också det är självklart att dom ska städa upp själva, framförallt om dom har fått vara ensamma. Sen kanske dom inte städar som din standard, men det är orimligt att det ska ligga på dig.
  Gör ett kontrakt som ni kommer överens om, så att alla är delaktiga.
  Har tre barn o fem barnbarn så har lite erfarenhet. Tanten.

 3. Pool och sol ☀️💦 så härligt ni har det! Har varit på badet med mannen, den minsta hängde med en typ 50 minuter,vit som ett spöke är han. 15 åringen har varit hemma, men bryr mig inte. Tydligen spelar det ingen roll hur du gör så finns det några som vill ändra på hur du har det. Jag gnäller ibland och jag har en man med en kronisk muskelsjukdom som bara blir sämre och två tonårs pojkar som är Fortnight/mobil skadade. Jag springer och plockar, städar, tvättar och blir arg så jag fradgar i munnen och vill att dom hjälper mer men det är Mitt liv. Din blogg är så befriande att läsa, det är som en gott och blandat godispåse.
  kram!

 4. Alltså haft fest är väl en sak.
  Men haft en fest o grisat ner kylen mm mm mm Det hade dom fan i mig fått städa upp om det varit mina ungar.
  Och ersatt med egna pengar allt som gjorts av med utan lov.
  O har de inga pengar så hade jag dragit in både det ena och det andra.
  Handlingar o konsekvenser.
  18års partyt hade legat mycket risigt till.

  Du får börja ställa lite krav på dem.
  O sluta curla ❤️

   1. Läste du forskningsrapporten? Handlade inte om praktiskt servande, utan om att hjälpa barnen längs vägen till vuxen, med råd, tankar, visa intresse, umgås. Inte serva eller slava. Finns inget positivt med att göra sina barn lata och otacksamma…det har ingenting med curling att göra. Men gör som ni vill.

  1. Håller med Maja. Fattar inte att tonåringarna kommer undan hela tiden hos maggan. Och att hon fortsätter skriva om det. Men det kanske är ok hemma hos henne.så vi kan inte tycka.

 5. Så fint ni bor. En sak som jag skulle ha gjort annorlunda om jag haft tonåringar nu är att ställa högre krav på dom,tror dom klarar betydligt mer än man tror. Inte alltid så enkelt men klart värt det. ☺

 6. Jobbat på fritids. Vi var på stranden idag. Fiskat krabbor, spelat boccia, grävt i sanden och byggt sandslott med våra barn. Super kul.
  Em slappade vi inomhus med spel, lego och rita för det var så varmt.
  När jag kom hem låg ett stort paket från dig till mig på bänken. Nu ska här ätas piller. Hihi. Tack även för alla barsen. Får läsa på vad det är.
  Ha det bäst och njut av vädret.

 7. Så mysigt ni har det, härligt med pool i värmen. Fick mig ett gott skratt när jag läste Monas blogg nyss haha toka. Kul att Lance gör musik, spännande.

 8. Tonåringar är att älska och att uppfostras och du gör ett fint jobb💕
  Jag ligger i sängen på Radisson Blu i Stavanger och laddar för att vandra upp på predikstolen. Önska mig lycka till då det är min första vandring. Tack för att jag får blicka in i din vardag💕

 9. Å, vad härligt att hänga vid poolen. Jag jobbar fortfarande, och håller på att smälta bort i tunnelbanan!!!! Som tur är så är det i alla fall svalt på kontoret. Kanske skulle sova kvar där och slippa svettiga resor till och från??

 10. 18 åringen här sitter mest hemma medans vi andra drar på stranden. Jag har försökt med att datorn finns kvar med icke! Har insett att vi inte kan åka iväg som en familj just nu och att han måste få göra som han vill. 15 åringen hänger med oss men det jobbiga är att det måste hända nåt exakt heeela tiden. Och allt är fel. Fel mat, tråkigt, varmt, äcklig strand, vi åker iväg för sent/för tidigt, vi har med oss fel saker, vi kommer hem för sent/tidigt, vi svarar inte på tilltal tillräckligt fort osv osv. Suck tonåringar. 9 åringen är ljuvlig ålder, underbar och positiv. Alltid nåt.

 11. Vill bara säga att jag förstår filips lapp👍🏿Du är så vacker, rolig,naturlig,enkel men samtidigt skinn på näsan en underbar kombo!
  Kram kram🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..