Svullna ben, sovande mamma och nappar

En helt magisk utsikt!!

Min egen säng, i mitt eget sovrum

Hemma!! Wihooo

Som ett resort! Fast här kan man inte kasta handduken på golvet och få nya upphängda ..

Svullen!! Vågen visade 69.4 kilo!

Tack Cypern och Vingresor för de 5 bonus-buffé-god mat kilona jag fick på köpet

Det här är bättre än Youporn!!

Grrrrr min tiger vet verkligen hur han ska sexa igång mig

Livet är som vanligt igen!

Flygresan igår gick någolunda OK haha

Jag hade ju inte sovit en blund natten innan (på grund av matförgiftningen)

PS: trodde jag var tydlig i tidigare inlägg. Det var INTE någon mat på RESORTEN som gjorde mig risig. Det var en köttbit på ett hak nere på stranden

Så när barnen väl somnat på planet i gårnatt runt 02, och jag fick stänga ögonen, så kunde inte ens en jordbävning väcka mig.

Den gulliga tjejen på raden bakom, fick knacka mig på huvudet i typ 10 med en sko..

-Ditt barn har rullat ner på golvet

Oooppps 🙈 mother of the year alla duktiga mammor där ute!! Hehe det hade väl aaaaaaldrig hänt er

Ja, ja, Jag får swisha en slant på sparkontot, för framtida psykologtimmar

Hemma på rummet…

Och nappen ÄR borttagen ur munnen ”napp-maffia-mammor”

Ingen behöver vara orolig. Ingen kom till skada, klockan var 07.30 och Louie hade precis vaknat. 5 min senare låg nappen på hyllan.

Ögonen är som pisshål i snön. Jag ska vila en liten stund nu mitt på dagen. Filip badar med barnen.

Fotboll om ett par timmar.

Vart ska DU se matchen?

 1. Hahaha min fjärde pojke åkte också i golvet på flyget hem från Turkiet. Det var typ 10 år sen och än så länge inga men. Planet bromsade och han rullade av. 😂😂 Bästa mamman.

  1. Men vänta, bromsar ett flygplan i luften? Du måste mena att de va turbulens? I landning och start sitter man ju annars fastspänd. Bara en tanke..

   1. Det var ingen turbulens…Det var typ strax innan landning innan vi skulle sitta fast. Kändes som en inbromsning men vad vet jag… kanske bara saktade ner eller något annat. Han rullade iaf av sätet och damp i golvet.

 2. Tycker du är en så skön mamma. Dina barn är så lyckligt lottade att ha fått just dig till deras mamma. Du är rolig, snäll och omtänksam. Det märks hur mycket du älskar dina barn.

  1. Kristine jag vill inte kritisera ditt inlägg men jag tycker att det är överlag att det blir märkligt när det allt för ofta skrivs i bloggar att ”du är den bästa mamman” etc. Så kan det vara men om man inte känner personen IRL är det märkligt att man skriver så och om jag hade en blogg och fick sådana kommentarer skulle jag inte se det som positivt i alla lägen. Vi får inte glömma att det här är glimtar ur någon annans värld som vi får ta del av

     1. Agneta var det något i mitt inlägg som var otydligt, hur kan jag hjälpa dig att räta ut ?????det var varken ett påhopp etc så varför blir det så svårt för vissa följare att klara av att läsa det som inte är idel beröm?

   1. Det var det märkligaste jag någonsin hört! HUR kan något så positivt bli något negativt??!!

    Jag tycker Magdalena verkar vara en bra mamma på alla sätt och det kan aldrig vara negativt att jag då vill säga det till henne.

    I dessa tider med allt skit som pågår i diverse kommentarsfält behövs att man sprider lite kärlek där man kan ❤️

   2. En direkt motsägelse!
    ”Jag vill inte kritisera” och så gör du det!? Wow! Självinsikt är en egenskap väl värd att vårda. Kämpa T, kämpa! 😉

   3. Förstod att nån bitter människa skulle svara. Skrev aldrig att Magdalena var den bästa mamman, men jag tycker att hon verkar vara en störtskön mamma till sina barn. Och jag vet hur en blogg funkar, att man bara få se glimtar ur deras liv. Men det jag har sett av henne gillar jag stenhårt. Svara gärna inte på mitt inlägg, det här är vad jag tycker och ingen annan.

   4. Det är väl lika enkelt att skriva något som glädjer? Lika enkelt som de människor som skriver elaka saker…
    tack KRISTINE!! Jag är långt ifrån en perfekt mamma. Men jag gör det jag förmår… TACK för att du ger mig energi…

 3. Vilken match?!🤣
  Är totalt ointresserad och tycker så illa om hur vuxna beter sig, tycker dom kunde spela bakom låsta dörrar, that’s me!

  Tur att vi får välja😄

 4. Hahaha, tack för ännu ett underbart inlägg ❤️ Det första jag gjorde medan sambon skulle kolla på matchen var att åka och storhandla, aldrig varit med om tommare butik 😃 Kram fina Maggan!

 5. Jag hade inte somnat kan jag säga rakt av. Att någon väckt mig pga att mitt barn rullat ut i gången finns inte på kartan. MEN, därmed är inte folk som somnar med ett trygg tänk att vi finns på ett plan eller någon annanstans inom nåt slutet är en dålig förälder. Tycker personligen att det är jättekonstigt att man kan somna så…. Får jag säga de utan att få en storm efter mig?

  1. Vet inte men du kanske missade den delen när hon berättade att hon var sjuk sista natten på Cypern och inte sov någonting?! Det kanske förklarar det hela för dig lite bättre? 😃

   1. Jodå, jag läste hela inlägget annars hade jag inte skrivit något. Fortfarande säger jag att jag inte somnat till den milda grad att mitt barn rullat ifrån mig nej. Och jag säger fortfarande att jag inte dömer de som har hand om barn/barnet somnar då vederbörande vet om i sitt stilla sinne o troligt slappnar av att ens barn ligger lite risigt till o rullar ur. Men JAG, får jag säga det? Hade INTE somnat nej.

 6. Ursäkta men VAR sitter dina kilon egentligen? Jag är längre än du (175) och väger ca 70 och jag ser INTE lika smal ut på långa vägar. Bara att gratulera. Sen måste jag säga att din blogg är bäst och den enda bloggen m lite humor, distans och ärliga beskrivningar av livet! Älskar att gå in här, kram!

   1. Nja, min poäng var snarare att Maggan ser väldigt fin och smal ut men inser nu att det är minerad mark jag ger mig in på… Kram

 7. HAHA skrattar så jag kissar ner mig. Ser hela scenariot framför mig hur kvinnan knackar på dig.
  Vad har jag missat? Varför går ongen inte ha napp?
  Tack för extremt underhållande blogg 👍.
  Kram

 8. Åh, skrattar så att tårarna sprutar när jag läser din blogg. Det är underbart att du bjuder på dig själv och era äventyr.
  Önskar dig en riktigt skön fortsättning av sommaren ♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..