Barnpool och öronvärk

Buffé, obegränsat med glass, pizza och godsaker

Louie sover lunch. Jippi! Tror att jag kan få in honom i en bra rytm

Jag har hittat den perfekta platsen vid bäbispoolen

Louie bottnar och kan leka lite själv under övervakning såklart.

Jag har nog aldrig sett Charlie så här glad. Han åker rutschbana och hoppar av glädje. Han klagade på öronvärk inatt. Tryck när han ligger ner. Nu känner han inget

Nu önskar jag att jag lyckas lura honom till barnklubben, så att han kan hitta lite kompisar

Leksaksväskan är med och nya armpuffar och simblöjor inköpa på minimarket

Fint rum har vi, inte för långt bort.

MEN kommer vi tillbaks? Då vet jag precis vilket rum jag ska förboka. Oerhört smart tjänst, att kunna förbeställa vart på resortet man vill bo.

Markplan, inhängnad terass nära bäbispoolen blir mitt val

Vi har hunnit förbi hotellet doktor under morgonen. Charlie är lite röd i örat och har klagat på smärta inatt. Ville bara försäkra mig om att det inte är öroninflammation (utifall han dyker under vatten)

Han har INTE öroninflammation. Men han är röd och spänd i vänster örongång. Han har fått nässpray och örondroppar och proppar utskrivet av doktorn.

Inte leka i vatten? Den regeln är svår att hålla. Nästintill omöjlig. Fetbomull och lite koll. Sen får han droppar i eftermiddag 👍

Molnfri himmel och vajande palmer

Filip har stulit mina airpods GRRRR så jag kan inte lyssna på min ljudbok. Fick köpa en bok på Arlanda. Något att rekommendera?

Vi syns senare x

 1. Jag älskar den boken – en utav hennes bästa måste jag säga! Hoppas nu att ni får en fantastisk semester – all inclusive är grymt 🙂 stor stor kram

 2. Såå fantastiskt härligt!! Vi var på sunwing alcudia i maj, med Lollo och bearine. Vilket koncept och alltid fanns det något för barnen att göra. Vår minsting är lite yngre än er, vi använde armringar från aguarapid. Kan vara det bästa vi tog med på resan, barnen flyter helt själv på mage och rygg. Såå bra, rekommenderas.
  Ha en fortsatt härlig semester!

 3. Vår son hade så – ont i örat när han låg i sängen men ändå inte så ont att jag trodde det var en öroninflammation. Det blev ändå läkaren för att kolla upp och det visade sig vara en vaxpropp. Kanske kan du köpa något spray för örat så att ev vax löses upp? Är det en hård vaxpropp kan det bli värre om man pillar så spray är bättre!

 4. Jojo Moyes skriver enkelt och bra! Feelgood-böcker med mkt känsla. Hon har skrivit flera bra böcker. `Livet efter dig` är fantastisk (om du inte redan läst den- gör det :-). Marian Keyes och Lucy Dillon är andra författare inin samma genre som du bör läsa om du gillar Jojo Moyes! Lucy Dillon har dessutom alltid med hundar i sina böcker 🙂

  Kul att följa din vardag här på bloggen! Tycker om att du inte finputsar dina bilder och glammar till din vardag onormalt mycket, som flera andra bloggare gör :-/. Du är ärlig och rak med upp- och nedgångarna i livet, det är toppen! Njut av din vecka på Cypern med dina fina söner. Kram H

 5. Vissa personlighetstyper trivs bäst i sitt eget sällskap! Skulle du vilja bli tvingad till att INTE umgås med vänner? samma gäller tvärtom fyi.

 6. Öronvärk kommer nästan automatiskt av badande i pool utomlands :/
  Jag o ungarna har fått det två ggr innan vi kom på varför o varifrån 🙄

 7. Åhhh så bra ställe att åka med barn. Vi hade värsta slapparsemester här förra året. Valde Kitchen inklusive istället för buffén, så skönt att slippa allt spring som blir när man äter på buffén, dessutom äter man lagom mycket😜. Ett tips om ni vill ta er ut från anläggningen och äta på något annat ställe, boka bord på Hokkaido. Japansk mat och kockar som spexar med knivar och eld, mina killar då 4 och 9 älskade det. Ha en superskönt semester, det är du värd☀️.

 8. Hej!
  vi var på det hotellet för två år sedan. Vi var där i tre veckor. Jag är typ aldrig sjuk. Efter två dagar fick jag jätteont i en örat. Gick till läkaren och fick medicin. Det gick inte över och blev värre och värre. Jag var tillbaka hos läkarna på hotellet fyra gånger. Fick åka ambulans till ett sjukhus två gånger. Precis på gränsen att jag fick flyga hem. Alla våra tre veckor var förstörda .. Jag satt upp i soffan på nätterna för det gjorde så ont. Så fort vi kom hem åkte jag till eksjö lasarett och det var hörselgångs inflammation och typ eksem/svamp orsakat av bakterier i värmen och vattnet. Jag fick salvor och medicin och det gick över efter typ fyrs veckor. Hoppas innerligt det går bra med honom! Fantastiskt hotell för övrigt!!
  Önskar er en fortsatt skön semester!! hard rock café inne o ayia napa lam rekommenderas 😄

 9. Har läst den där boken och gillar den.
  Är också här på hotellet och njuter till max.
  Farligt med all inclusive bara. Känns som vi inte gör nåt annat än o äter, haha 😉.

  Hoppas Charlies onda öra ger med sig 💕!
  Jag var på apoteket igår o köpte några örondroppar för jag har också fått lite ont. Brukar få det när jag simmar under vattnet tyvärr.

  Ha en fortsatt bra semester!
  Kram

 10. Snälla magdalena. Har letat som en tok efter din fina väggklocka. Hittar den inte. Var hsr du köpt den? Har letat efter en sån i flera år. Skit snygg! 😃

  1. Om du menar den rosa i köket så fick jag svar om att den köpt utomlands (London?) för mååånga år sedan 😣
   Jag letar nämligen oxå efter en sån, så fin och perfekt urtavla för barnen 👍🏼

 11. Var försiktig ändå så han inte får öroninflammation, (hände med min 6-åring på Rhodos) pga bakterier i poolvattnet. Vi fick ej flyga hem förrän 4 dagar efter antibiotika sattes in eftersom trumhinnan kan spricka när man flyger. Spricker trumhinnan så kan hörseln skadas.
  Vi vill tänka och tro att det är samma standard på tex poolrenrengörning utomlands,, det ör det tyvärr inte.

 12. Hej Magdalena,

  Vill bara ge dig ett tips när ni flyger hem, se om du hittar flygplans öronproppar på apoteket till Charlie! Jag och min dotter använder alltid dom när vi flyger för vi har känsliga öron och dom hjälper när man flyger!

  Ha en underbar semester!

  somriga hälsningar cattis

 13. Vi har det som ni 😊 på Mallorca. Våra barn vägrar ”klubbar”. Vi har fullt sjå med att bada och underhålla. Tänk en väcka själv här med sin make. Drömma går ju….

 14. Vitlökskyfta inlindad i fetvadd! I örat när han sover! Jag har problem med mina öron och sover alltid med en klyfta i örat när jag känner att det börjar värka. Funkar varje gång 👍🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..