Redo för småbarns semester

Lite stressad, rusar runt och försöker fixa inför resan. Bank ID till den nya telefonen. Försökte göra med dosa hemma. Gick visst inte? Jag har ingen sladd till dosan. Hur sjutton för man in en sladd om datorn (Mac) inte ens har ett sladduttag?

Bara sätta sig i bilen och åka till en bank. Lång kö, sura tanter…

Hämta ut paket, betala räkningar, köpa hundmat, välling, tvättat och städat upp

Jag har pappersfobi, så att rensa och sortera har tagit på krafterna hehe

Nya Fransar och packade väskor

Nu drar vi…

Filip ska ska mysa med hundarna medans jag är iväg….

Ska bli så mysigt! Nya handdukar, frukostbuffé, underhållning och massor av kul för barnen (behöver inte lyfta ett finger)

Vi syns lite senare!

 1. Vera skriver:

  Hej!
  Vart är dina fina sandaler ifrån? 😘Dom beigea med gulddetalj på😃
  Trevlig semester!
  Kram

 2. Ha en underbar resa Du är så himla härlig som drar iväg sådär Så skönt för er kramar i massor ❤❤❤

 3. Hanna skriver:

  Var just en vecka till Montenegro med mitt barn.Var så skönt med all inclusive.Väntar redan på nästa semester.Tyvärr blir det först nästa sommar.Ha det så trevligt på Cypern!!Blir säkert kanon!Ser framemot nästa inlägg!!

  1. Karin skriver:

   Åh, jag funderar på Montenegro till nästa resa med barnen. Berätta mer, var det bra? Vad var mindre bra etc.

   1. Hanna skriver:

    Hej.Jo det var helt bra.Bodde som sagt på ett all inclusive.Maten är ju lite annorlunda än våran förstås.Så har man kinkiga barn så kanske det blir pizza och pommes en vecka.Men glassen var jättegod.Skulle gärna sett att hotellet skulle varit rökfritt..Vi höll oss mest på hotell om rådet och gick från hotellet i Becici till Budva.Det var skönt men varmt.Tar ej länge heller.Tryggt är det där.Vi åkte en semi ubåt från gamla stan i Budva hamn.Den kan vi rekommendera.Tog 30min.Vi tycker om Montenegro.Vi var andra året i rad nu och bodde på samma hotell.Åkte med Tui.Så absolut tycker jag man ska ge Montenegro en chans.Väldigt fint!

 4. Eve skriver:

  Helt rätt att åka iväg! Perfekta semesterresan att dra iväg på med små barn. Behövs efter en annan resa eller ha varit på hemmaplan ett tag. Vi åker i slutet av vår semester, strax innan jobb drar igång igen. Med två små barn, 4 och 2 1/2 behövs ”semester” efter semestern. Njut av resan och när barnen somnat tar du hand om dig själv 😀

 5. Lina skriver:

  När jag läser ditt inlägg så känner jag hur min puls ökar. Du kan inte mena att du blir stressad på allvar va? Fixa fransar o annat, skyll dig själv säger jag bara!

  1. Malin skriver:

   Man kommenterar inte så som du gör. Det är inte ett dugg trevligt. Läs inte bloggen om du blir irriterad.

   1. Lina skriver:

    Jag kommenterar precis hur jag vill. Tycker jag att inlägget är stressande så tycker jag. Att fixa fransar o samtidigt klaga på sitt hektiska liv får mig att känna mig stressad ja. Men du har en sak rätt. Jag slutar att läsa bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..