Redo för småbarns semester

Lite stressad, rusar runt och försöker fixa inför resan. Bank ID till den nya telefonen. Försökte göra med dosa hemma. Gick visst inte? Jag har ingen sladd till dosan. Hur sjutton för man in en sladd om datorn (Mac) inte ens har ett sladduttag?

Bara sätta sig i bilen och åka till en bank. Lång kö, sura tanter…

Hämta ut paket, betala räkningar, köpa hundmat, välling, tvättat och städat upp

Jag har pappersfobi, så att rensa och sortera har tagit på krafterna hehe

Nya Fransar och packade väskor

Nu drar vi…

Filip ska ska mysa med hundarna medans jag är iväg….

Ska bli så mysigt! Nya handdukar, frukostbuffé, underhållning och massor av kul för barnen (behöver inte lyfta ett finger)

Vi syns lite senare!

 1. Härligt med Cypern 😊 Perfekt
  Med all-inclusive =glada barn.
  O sist vi var där hade dom massor av nyttig o varierad mat. Onyttig med om man vill 😜
  Ha en härlig semester.

 2. Trevlig resa och semester finaste Magdalena! Åh, vad jag beundrar dig. Hur orkar du? Bara denna morgon har du hunnit med massor av jobbigt, trist. På banken var jag också idag. Samma feeling. Njut av mysresan med de yngre busfröna. Det låter underbart! Kram

 3. Härligt att åka till Cypern, var där för 2 veckor sedan!Skulle vara sund men gick upp 3 kilo, för mycket gott och slappnade 😁Hoppas du löste bankid,ha det så underbart!

 4. Hade EXAKT samma problem med sladden. Ringde supporten och fick äran att bli lite idiotförklarad… finns visst en typ adapter som passar med ena änden i det enda hålet och andra änden är en USB port… var ju rimligt när man tänkte efter…följer visst med datorn men det är ju en jäkla massa sladdar där….
  Ha en underbar semester! Älskar din blogg.
  kram

 5. Blir SVETTIG av tanken att åka själv med 2 barn! Var i Kroatien för några veckor sen med 2-månaders och 2,5-åring. Värdelöst att åka med bebis och bara sitta i skuggan och uggla hela tiden, och 2,5-åringen är mer vild än tam och att sitta och äta en måltid var bara att glömma. Vi åker på solsemester tidigast 2020 igen har vi sagt 😁
  Tycker du är modig! Ha en trevlig resa och njut med dina småkillar!

  1. Jag åker med en kompis👍
   Så det blir supermysigt. När jag smiter och tränar hänger hon med Lo, och tvärt om

  1. Det spelar väl ingen roll? Maggan som har yttersta ansvaret för sina barn. Sen om hon har stöttning o sällskap med sig är väl bara toppen.
   Tycker det luktar svensk missunnsamhet.

   1. Svensk missunnsamhet.. Spyr på ordet!! Kom på nåt annat snälla. Jag ber er som använder ordet ” bitter” svenska avundsjukan” att komma på nåt annat. Jag pallar snart inte läsa bloggar längre. Inskränkta och outvecklande människor.

    Ny trend, nya ord 😘

    1. Men snälla du som verkar vara så trendig och smart – hjälp mig hitta ett nytt ord som bra beskriver många svenska kvinnors avundsjuka när en annan kvinna får de som de önskar? Många är dåliga att glädjas med andra.
     Du kräks på ordet – jag på beteendet.

     Lollo & Bernie är perfekt!

   2. Jag hoppas för hennes skull att hon har sällskap, för allvarligt, hur kul har man när barnen somnat tidigt? Jag är tacksam att jag har min man med då vi åker, annars hade jag bjudit med någon. Semester för alla, inte bara barnen. Sorry nu om jag trampar någon på tårna. Men så tycker jag!

 6. När jag läser ditt inlägg så känner jag hur min puls ökar. Du kan inte mena att du blir stressad på allvar va? Fixa fransar o annat, skyll dig själv säger jag bara!

   1. Jag kommenterar precis hur jag vill. Tycker jag att inlägget är stressande så tycker jag. Att fixa fransar o samtidigt klaga på sitt hektiska liv får mig att känna mig stressad ja. Men du har en sak rätt. Jag slutar att läsa bloggen!

 7. Helt rätt att åka iväg! Perfekta semesterresan att dra iväg på med små barn. Behövs efter en annan resa eller ha varit på hemmaplan ett tag. Vi åker i slutet av vår semester, strax innan jobb drar igång igen. Med två små barn, 4 och 2 1/2 behövs ”semester” efter semestern. Njut av resan och när barnen somnat tar du hand om dig själv 😀

 8. Var just en vecka till Montenegro med mitt barn.Var så skönt med all inclusive.Väntar redan på nästa semester.Tyvärr blir det först nästa sommar.Ha det så trevligt på Cypern!!Blir säkert kanon!Ser framemot nästa inlägg!!

   1. Hej.Jo det var helt bra.Bodde som sagt på ett all inclusive.Maten är ju lite annorlunda än våran förstås.Så har man kinkiga barn så kanske det blir pizza och pommes en vecka.Men glassen var jättegod.Skulle gärna sett att hotellet skulle varit rökfritt..Vi höll oss mest på hotell om rådet och gick från hotellet i Becici till Budva.Det var skönt men varmt.Tar ej länge heller.Tryggt är det där.Vi åkte en semi ubåt från gamla stan i Budva hamn.Den kan vi rekommendera.Tog 30min.Vi tycker om Montenegro.Vi var andra året i rad nu och bodde på samma hotell.Åkte med Tui.Så absolut tycker jag man ska ge Montenegro en chans.Väldigt fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..