Pudel-mopsar, flygresa och hemma igen…

Vi kompå planet utan några större problem.

Killarna var vakna från att jag väckte dem tills att vi skulle lyfta. Sen somnade hela gänget som stockar i en hoprullad ormgrop på tre säten

Louie har vänt lite på dygnet, klockan är 18 och han sover fortfarande middag

Plockat körsbär på tomten och vädrat ur kläder och väskor på uppfarten

Vattnat det fina trädgårdslandet Emilia planterat när vi var borta

Tagit en tupplur med killarna

Så mysigt att vara hemma med killarna

Som jag har längtat.

Packar om väskorna, imorgon åker jag och de små pojkarna på all inklusive på Cypern. Semester på riktigt! Det kommer bli lungt och skönt. En bok vid poolen, barnklubb och tidiga kvällar…

Det är en stor skillnad att åka med två och inte fyra. Jag kommer i framtiden försöka dela upp skaran. Jag orkar inte med allas behov på en vecka. Jaga tonåringar/leka med småbarn

Hälsosam mat ska jag oxå äta. Så jäkla stor nu att jag inte kan gå igenom en dörröppning rakt. Ryggen slår i kanterna och jag måste gå in från sidan.

Charlie spelar tv-spel, Tristan har åkt till Magnus, Lance blev kvar i Marbella. Filip hat varit på konferens i Portugal, kommer hem i natt.

Jag somnade i solen bredvid Louie igår, och brände sönder hela gumpen. Glömde smörja in mig med faktor på baksidan hoho

De sticker, klias, bränner och spänner litegranna

Jag hade en ensamstund vid poolen med LOlo igår.

De stor sov hela dagen och Charlie lekte med sin kompis Gottfrid som oxå var på semester i Spanien

Alltså, hur bra är inte mina ALL IN ONE BEAUTY?

Även om jag bränt mig lite på rumpan så märker jag att huden känns friskare, mer gyllenbrun och frisk.

ALL IN ONE skyddar från insidan. MEN INTE MOT DE FARLIGA STRÅLARNA, SÅ GLÖM INTE ATT SMÖRJA IN DIG! Viktigt!

Det är något med mopsar??? De älskar att klättr och ligga på katt-ställen

Annas hund Bob är likadan

Fönsterbrädor, bord och och soffryggar

Hittade dessa på en marknad igår. Dyra som sjutton! Men så sköna! Måste googla och se om jag hittar billigare kopior någonstans

 1. Jag måste fråga om All Beuty tabletterna. Är tanken att de ska bidra till håret också? Jag har ätit tabletterna i två månader och köpte de för håret. Jag tappar gräsligt med hår. När jag läser på burken står det att de är för huden och naglarna?

 2. Sa roligt att folja dig och din harliga familj.blev sa berord nar du skrev om det gamla inlagget nar du var ensam med barnen efter hjarnblodning.ville bara skicka dig en massa kramar o karlek.kanner sa igen mig.hade ocksa kampigt ett tag.ensam med barn och mycket ansvar i jobbet. Vill bara saga att du ar verkligen en inspiration.varldens basta mamma och fru och matte till hundarna.har sjalv en mops och vet hur mycket djur betyder.blir ju som barn lite grann..stor styrkekram och ha en mycket skon sommar;) Heja Maggan:)

 3. Skönt med familjesemester men är det verkligen nödvändigt att flyga så mycket? Lite miljötänk skadar inte.

 4. Resa iväg igen? Varför inte stanna med de mindre hos Hanna? Eller hemma vid poolen? Tror säkert barnen vill vara hemma och bara vara…..

  1. Hemma finns ju alltid kvar….Att komma bort behöver alla göra, och jag kan själv tänka mig att jag skulle inte vilja hysa in mig hos min syrra hur länge som helst…..

 5. Vad menar du med ”riktig” semester? Tänker att du får bli fri från dina större barn? Läser din blogg ofta o inte katten får du skit för att du säger detta. Du är så in i helsikes ärlig så folk liksom jag sätter kaffet i fel strupe. Du vet hur bra du har det. Blir inte avundsjuk direkt men kan känna ett liiiiitet, men bara liiite avund ändå ra!!

 6. Åååh Cypern är underbart vi har varit 3 år i rad på Sunwing Sandy Bay i maj 2016 2017 2018 det är stället för barnen 😉 Vart ska ni? Njut från en Magdalena till en annan <3

  1. Är det bra väder i maj? Och varmt i vattnet? 🙂 Vi har varit där i slutet på augusti men funderar på att åka i maj nästa år 🙂

 7. Underbart att höra att resan hem gick bra, och finfina bilder på voffsingarna 😄.
  Kanske inte bör skriva här … men, jag kan hålla ett vakande öga på en av de äldsta om jag har tid, om du vill under några timmar om dagen, och om jag är där, men bara om du vill. Hahaha … jag vet! Han kan räkna med massa selfies med en del, hahaha … 😍🤗
  Njuuut också av nästa resa!
  😎😙

 8. Åh så härligt med en resa för bara dig och de små..det är dig sannerligen väl unnt 🙂 Jag och mannen min var på cypern förra året med all inclusive..mmm helt underbart, men nej vi var inte nyttiga kan jag säga 😉 så mkt god mat och härligt hav 🙂

  Njut fina du..

  Varm Kram

 9. Löööve dina piller! Natural beauty e verkligen grymt bra! Fått så många fina kommentarer om hur fin färg jag har. Har en sån grymt fin bränna, gyllenbrun o fräsch! Tipsar alla som frågar så nu har du lätt fått tio nya tjejer som inom kort kommer beställa🤘👍

 10. Hi där! Smart dela upp barnaskaran, håller helt med dig. För mig är semester att komma hemifrån, bara vara, slippa tvätta, städa, laga mat, helst med variation, svara i telefon, rensa ogräs, storhandla… Hälsningar från San Diego

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..