Flyg till Marbella och slarviga ungar

Flygresan hit gick INTE bra! Blir så stört trött mina största JÄTTE BÄBISAR

Jag har fullt upp med små barn, vällingflaskor, pass, handbagage, nappar och packning

Man tror ju någonstans att de större kan ta ansvar för sig själva?

14, och snart 18 år?

Nix, Lance tappade bort passet på flygplanet och Tristan glömde alla sina kläder i handbagaget vid gaten.

Vad sjutton gör jag nu? Typ halva semesterns har gått åt att ringa found and lost på olika flygplatser, köpa nya kläder, sitta i telefonköer och bråka med inloggningar till blogg och telefoner

Ja, ja…

Nu funkar ju bloggen i allafall👏🏻

Alltid något att jubla över

Kaffe..

Filip har gått ut i parken och sparkat fotboll med de små killarna, så att jag kan jobba och uppdatera er.

Efter detta ska. I gå ner på stranden och bada

Vi HAR det mysigt! Men det är jäkla jobbigt att åka med barn i olika åldrar.

Tappat bagage, pass

En unge har smygdruckit slattar och ölspill under strand-midsommarfesten. Spytt som en gris

Ett barn har inte hållit tiderna, stökat och dykt upp i morgontimmarna. Härligt att sitta vaken halva natten när man ska upp med bäbis kl 06

Nu blir det konsekvenser och utegångsförbud.

Jag BEHÖVER SEMESTER EFTER SEMESTERN

 1. Helena skriver:

  Hej Maggan. Så glad över att läsa ditt inlägg där sonen druckit slattar och blivit berusad. Behövde läsa det, så jag kan släppa att även min son gjort det. Med mina vänner blir det bara en massa dömmande och jag känner mig som världens sämsta mamma.
  Tack för en underbar blogg Maggan, fortsätt med din stil 🙂

 2. Hihi förlåt men du är så bra på att skriva och återberätta saker och du verkar så ärlig! Och även att man ska låta barn ta ansvar så skulle jag också ringa runt och fixa med pass och köpa nya kläder när man är utomlands inget konstigt alls. Barnen förstår ändå och de gör ju inte detta med flit. Du är en bra mamma!

  Och det där med slattar var jätte kul (att läsa om) oavsett om du drack eller inte, vad sjutton en ansvarig vuxen kan väl visa att man kan dricka något glas och inte bli full.
  Själv har jag en mamma som inte dricker och en pappa som drack kanske för ofta men som aldrig var full, men när jag var tonåring fick jag smaka hemma (fy och skam va hemskt säger många). Och min första fylla var på min mammas 40 års fest då jag fick ytters lite i mitt glas för att skåla i (jag var 17 år) men eftersom min morfar är inte var svensk och inte förstod vad mina föräldrar sa till mig så trodde han att jag fick dricka så han fyllde på mitt glas 😀 haha jag mådde skit efter en kort stund. Och bara för att förklara så hade min pappa och mamma sagt till min morfar att han inte ska lägga sig i hur de uppfostrade mig, så han ifrågasatte aldrig att jag fick smaka…. Hur som kan jag säga att fast jag såg min vuxna släktingar dricka och att jag fick smaka hemma så dricker jag ytters lite idag.
  Fortsätt Magdalena bara och vara dig själv du är bra!

 3. Åh, vad jag känner igen mig! Ditt inlägg skulle kunna varit vår familj 😂 Man har sedan de varit små tjatat och tjatat hål i huvudet på dom om att ta ansvar, plocka bort efter sig, hålla reda på mobiler, lurar, pass, pengar och sig själva. Oftast pratar man för ”döva öron” och inget verkar gått in. Semester med många barn i olika åldrar, gnäll, missnöje och detta tjat efter pengar 🙈 Jag tar varje år en ”husmoderssemester”, dvs en semester efter den första med barnen, utan barn men med sköna vänner jag kan vara mig själv med. Den är den bästa! Den är belöningen efter den första kaos-familje-semestern. Apropå att dricka slattar och spy som en gris, så brukar det avskräcka för en lång tid framöver.
  Vissa lär sig den hårda vägen 🤣
  Du har så fina pojkar och ni verkar vara en underbar, normal, härlig familj! Beundrar dig för att du skriver så ärligt och rakt om hur det faktiskt är för många av oss. Hur många skulle våga det i denna förskönade och filtrerade Instagram värld bara med en massa ”fasad statusar”? Allt ska vara sååå fiiiint utåt, men skrapar man lite på fasaden så krackelerar den. Fortsätt blogga öppenhjärtligt och med ditt raka sätt. Din blogg glädjer dagligen mig och många andra. Du får en också att känna sig mindre ensam i all denna cirkus med ungar och fläckvis kaos. Man känner sig genast bättre till mods när det finns fler 😊 Ja, du fattar.
  Allt gott till dig straka, kloka och vackra kvinna! Lyssna inte till de här medsystrarna som försöker läxa upp dig och ge dig dåligt samvete över dina val och hur ni lever.
  Klart man ska kunna ta en öl eller en cider när det är fest! Man är ingen sämre människa för det. Allt gott till dig och tack för att DU finns! ❤️

 4. Jaana skriver:

  Det där med semester efter semestern, det känner jag sååå väl😊❤️

 5. Maria skriver:

  Har 4 kids . 2 tonåringar och 2 i förskoleåldern…… . Känslan av att först ”jaga” tonåring, hämta mitt i natten och sedan kliva upp vid 6 snåret med 2 åring känns igen:)
  I sommar har vi delat på oss……släpar inte med de stora på kålmorden och bamses värld:)

  1. Anna skriver:

   Kålmorden?🤤 Det låter otäckt! 😂😂

   1. P skriver:

    Hahahahaha ja där vill man inte vara hahahaha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..