Inspelning

Kontorgubbsflyget någonstans i Sverige. Sov i garderoben inatt, för att inte väcka någon med alarmet

Trött, det sitter i från igårnatt.

Bättrat på mina ögonbryn och gjort fransarna! Så OERHÖRT skönt att bara behöva duscha och klä på sig. Inget smink, ingen mascara. Allt klart! Jag genuint HATAR att sminka mig.

Innan:

Gjorde mina fransar riktigt tjocka den här gången. Det är en smaksak såklart. Vissa gillar fransarna naturliga och vissa vill ha effekt. Jag gillar effekt! Och speciellt då jag bär glasögon.

Har alltid gjort mina fransar nere hos tjejerna på Swedish natural på Sveavägen vid Hard Rock . Jag bokar på nätet. Oftast finns det tider, tjejerna är snabba och väldigt duktiga.

Jobba, sen hem och tvätta. HÖGAR av tvätt. Måste tvätta småkillarna kläder, så de har något att ha på sig i Spanien

Vi syns lite senare! OM vi överlever dagen. Man känner sig inte säker någonstans nuförtiden

Ska sluta titta på morgon’nyheterna, det kanske hjälper 🤣

 1. Ullis skriver:

  Var fixar du dina ögonbryn?
  Jag vill själv göra mina och tycker dina ser ut att vara väldigt snyggt gjorda 🙂

 2. Hej
  Jag läste ditt inlägg om att du har mängder av bollar överallt på tomten och vill fråga dig om du kan tänka dig att skänka en liten mängd till en träningsskola?
  Eleverna skulle bli överlyckliga!
  Pernilla

 3. Hej. Dina bryn är så fina! Vart gör du dom?

 4. Milla skriver:

  Kan du skaffa dig ett liv och sluta spamma på andras bloggar?

 5. Agneta skriver:

  Klart minnena kommer tillbaka så fort det händer något – du är inte mer än mänsklig. Katastrof-tänket är lätt att trigga även om allting bleknar med tiden – men om det blir lättare att hantera? Det är nog individuellt. Vissa bilder försvinner nog aldrig kan jag tänka mig.Det är många som lever med trauman i Sverige och väldigt många som inte får den hjälpen de borde ha fått, för att bearbeta det som de sett och varit med om. Vi måste blir bättre på att ta hand om varandra….Även jag som inte blivit utsatt för något är liksom på tårna inför en stundande resa. Jag kommer undvika folksamlingar och rusningstid och tunnelbana i en mån jag kan.För jag känner mig inte säker – det gör jag tyvärr inte längre….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..