I annonssamarbete med MORA ARMATUR

Livet runt en kran

I ett samarbete med Mora Armatur

Den perfekta kranen?

Jag har haft moderna, gammeldags, böjda, kantiga och korta.

Med 40 års kökserfarenhet, så har jag kommit fram till att kranen med slang? Är den ABSOLUT bästa och mest praktiska.

Man kan ta loss och skölja bort kantstänk, byta stråle. Fylla stora kastruller OCH små.

MEN en av de bästa användningsområdena måste vara för de fyrbenta och små

Ett barndomsminne, finns det någon som inte minns det här med värme?

Tömma grusiga skor och skölja av smutsiga fötter

En liten vovve som behöver svalkas.

Vatten är det bästa som finns, både att dricka och att få svalka sig i…

Nu mina vänner ska jag äta lite frukost, röja undan i köket och smita in till stan på ett jobbmöte

 1. Älskar dina inlägg, långa som korta, djupa som av enklare slag. Du verkar så genuint härlig & tokig (på ett bra sätt).

  Senaste femton åren har jag fått höra att jag är lik dig. Vid ett tillfälle var det en manlig bekant till en vän som blev så nervös & stingslig när jag mötte upp dem. Jag förstod ingenting. Fick veta i efterhand att han hela tiden trodde att jag var självaste du. Om jag vore hälften så snygg & klok som du när jag är i samma ålder om tio år är jag fortsatt tacksam. 🙂

  1. Hej Sofie! Skulle vara kul om du skickade in en bild på dig ,så kan vi andra också avgöra 🙂 Tackar för det… / Anette

 2. Hej Magda
  Visst är det härligt med vatten.
  Jag jobbar på Vattenlaboratoriet.
  Glöm inte bort att ta’ bort ”stilmunstycket” och kör med det i diskmaskinen, annars kan det bli bakteriehärd.

  Ha’ en bra dag
  Susanne

 3. Vart har du köpt den fina toppen och tillhörande byxorna med blommorna på som du hade på dig igår? Såg dig i Lances instastory 🙂

  Med vänlig hälsning, Susanna

 4. Din soffa, är det två soffor i en eller är det en som är så där stor? Jag ska till Sthlm någon dag när vi har tid och undrar om du eller någon har några idéer på ställen som har bra fina stora sammetssoffor till skapligt pris. Verkar som Sthlm har mycket mer av allt. Letar som en galning på nätet, och, men i vår stad är det tvärdött på möbler.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..