Blonda slingor

Vart hemma med febrigt barn idag, fixat med en massa papper och legat framför tv och baddat panna

Filip kom hem under eftermiddagen och bytte av mig

Jag har en stor fotografering imorgon. Var tvungen att färga utväxten.

Jag ville ljusa upp det lite nu inför sommaren, MEN utan att slita på det för mycket (nu när kvalitén är så bra)

Istället för att bleka längderna så la vi slingor i botten, plus två paket HAIRTALK EXTENSION

Tejpar fast det, så det är skonsamt och mycket smidigare än limfästen.

Jag valde en ljusare blond, så nu har allt blandats i en explosion av olika blonda och askiga nyanser.

Jag är oerhört nöjd! Catta är grym!

Mitt smalben vill inte läka, svullet och med en stor knöl som bultar. Slog i solstolen och skrapade av allt skin

Ne nu vänner ska jag sova, det blir en tidig morgon

 1. Alla som tränar crossfit och failar på boxjump har haft de där såren. Rakt över benet. Där finns liksom inget kött under. Tar lååång tid att läka, blir ybertunnt ärrskinn sen. Var Noga med hög solskyddsfaktor på ärret och ja, det går hål på det så fort du kommer emot sen. Men det kommer att läka.

 2. Jobbigt med feber på sommaren.
  Känns alltid mer enkelt eller hur man ska säga o va sjuk på vintern. Då vill man ändå ligga inne på soffan o dra filten över huvudet o mysa. Hoppas han krya på sej snabbt.
  Fasen kan aldrig låta bli att pilla på sårskorpor, sen blöder de ännu mer.

 3. Köp LHP-salva på apoteket och klicka ut över såret, sätt på ett sterilt plåster. Det drar ut alla bakterier och gör så att såret läker snabbare. Perfekt att ha hemma till barnen när de får sår på knäna👍🏻

 4. Oj, smällen där! Jag har haft det samma, ser exakt likadant ut … tog över 6-8 månader innan det blev ”normalt” ärr (eller inte) kanske med åldern, vad vet jag? … nu vet jag så klart inte hur länge sedan ditt blev till. Men jag kan säga att det kommer läka! 🙂
  Jag slog bara till i en stenkant i en trappa … hårt nog, mer än
  vad jag visste.
  Men låt det bara vara så går det över, säger Doktor Sophie 😀
  Ha en trevlig helg, med eller utan ”sår” 😉

 5. Ajaj.. jag har haft liknande sår på typ samma ställe, det tog väldigt lång tid innan det läkte, blev varigt och rann o hade sig. Gick till läkare och fick det rengjort iaf. Hoppas de läkr snart ändå även om somamr sår brukar ta längre tid på sig.

   1. Hahahahaha ja folk fattar ju inte att de mesta är fejk. Skönheter som maggan har oxå sina brister. Nu berättar hon t.om. Men ändå fattar inte Kerstin 😂

 6. Du är så himla snygg alltså 😍
  Jag har precis mottagit min första burk av All In One Boost och hoppas hoppas att jag kanske kan få i närheten så fantastiskt hår som dig 🙂
  Keep up the good work, du är verkligen en förebild

  1. Använd absolut INTE alsolSPRIT på öppna sår och slemhinnor. Den är för stark och kan förstöra vävnaden.
   Alsollösning är den man kan använda på sår och slemhinnor.
   Mvh op.sköterskan

 7. Wow vad snygg du är 😍 jag måste bara säga att jag verkligen älskar dina All in one tabletter 👍 äter både natural beauty och all in one bo ost och dem gör verkligen susen ❤👍 tack för en underbar blogg ❤

 8. Ser lite infekterat ut, som någon skrev prova alsolsprit. Blir det värre gå till distriktssköterskan för koll och omläggning.
  Trevlig helg!

 9. Hur tänker du kring Lance x idag? Jag hade jublat av lättnad om jag va dig😆… el du kanske inte följer hennes blogg?

 10. Hej Magdalena!
  Jag har köpt Natural Beauty och de anlände idag 🙂 Tabletterna är ju dock jättestora! Hur får man ner dem lättast? Fick stoppa i dem i en sked med yoghurt haha. Hur tar du dem eller är du inte lika kräsen och petig som mig?
  Kram

  1. Haha Maja, det är ju bra att ta dem med yoghurt. Fattar inte heller varför tabl är så stora? Magnesium tabl oxå så stora. Samband?

   1. Apotekets Magnesium tabl är stora men är tuggtabletter. Som hon som sålde var snabb att förklara när hon såg hur skräckslagen jag såg ut! 😅

    1. Även de som inte är tuggbara är snudd på lika stora. Vissa substanser går helt enkelt inte att koncentrera ner i mindre enheter tyvärr om de ska rymma dagsbehovet. Särskilt inte när de ska innehålla flera olika ämnen som Magdalenas kapslar t.ex.
     Dock förses stora tabletter oftast med ett glatt hölje för att lätt slinka ned. Just kapslar innehåller mycket luft så de är enklare att svälja om man lutar huvudet framåt så de hamnar i gommen. Alternativt kan den tömmas och man sväljer då bara innehållet ex i en sked yoghurt, det ska dock ej tuggas.
     /Apotekstekniker😉

  2. Ett tips! Jag har också haft jättesvårt att svälja allehanda tabletter, inkl små vanliga p-piller, och så fick jag dessa monster till tabletter! Gulp! 🙊 Men! Om man tar tabletten plus en klunk med vatten och håller ner huvudet, alltså hakan mot halsen, och sväljer, då går den ner direkt, easy peasy! 👍🏻👍🏻 Lycka till! Och förresten; du är störtskön Maggan! Älskar din blogg! Så jäkla vanlig och inget lallande hit å dit, försöka vara nåt man inte är, så kul å läsa om din vardag i allmänhet..! 😁 Trevlig sommar! 💗☀️

 11. Tänker så här, är du på riktigt? Klart att du är, men varför gör du dig dum på bloggar så här? Det finns väl inga normalt funtade människor här som vill ansluta dig till din blogg tänker jag. Du gör dig själv en otjänst som jag ser det.

  Lycka till ändå såklart!

  1. Lisa, bra skrivet! Tänker likadant! Förstår inte hur bloggvärlden ser ut angående inkomst. Är det så att denna människa drar in pengar på att någon klickar in sig på hennes blogg via maggan nu då så är det ju inte konstigt att hon hänger här. Ni som vet och är smartare än mig kan väl berätta. Är det klick som gäller för att dra ihop en lön eller måste man kommentera på vederbörandes blogg?

   Sen måste jag säga att är det sk ‘klick” så kommer jag att dra mig ur en del bloggar fr.o.m NU!!

 12. Alltså magdalena, jag har hittat en bloggvän till dig, Mona!! Hon verkar ju hur skön som helst. Vilken kvinna! Förstår att ni är vänner, lika galna bägge två💜

 13. Såret skall läggas om ”blött” med alsollösning, lägg en bit plast typ gladpack över en alsollösningsblöt kompress så att fukten är kvar sen torra kompresser över plasten försegla med tejp från apoteket runt om, den bruna! byt omläggningen 2-3 ggr/dag. Det suger upp det infekterade. Just nu ”bygger” bakterier in sig och frodas under skorpan. Gör detta i minst 3 dgr, sen virgin coccosolja på och torra kompresser tejp runt – ej över så det andas. Köp högradigt rena eller sterila kompresser.

 14. Kära du jag klarar inte sommaren utan dina kapslar, har använt beautyn och boosten och de är ju så bra, känner mig mycket piggare och fräschare. Så nu måste jag ladda upp inför flytt och sommarlediga barn…. kan du inte köra en kampanj till oss igen så vi tar oss igenom sommaren med med lite extra boost☀️✊🏻❤️

 15. Hej Magdalena
  Jag beställde för många månader sen ditt nya kosttillskott eller vad det nu är. Men av någon anledning så fick jag inget meddelande att det kommit till ombud. Fick en avi men tyvärr hade det gått tillbaka redan alltså en retur.
  Jag hade tagit faktura klarna och fortfarande idag blir jag jagad av klarna att fakturan ska betalas trots att jag skickat mail att det gått i retur.
  Alltså det är 5 månader sen, eftersom ditt bolag inte avregistrerat fakturan när produkten kommit tillbaka så ligger den kvar som obetald.
  Väldigt irriterande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..