Hundar, löss och fästingar

Hur mys är inte det här?

Vi landade 03 inatt, la mig i Lance säng för bästa möjliga intensivsömn.

Emilia tog killarna till skolan imorse och lät mig sova. SÅ TACKSAM

Lunch på Saturnus, ska snart upp på ett möte.

Ny ljudbok, någon som lyssnat/läst?

Skrattar för mig själv. Jag läser alla böcker i motsatt riktning. Börjar typ med sista boken i serien och hoppar hehe

Vet inte om min rabattkod funkar längre?? Men OM, så kan du lyssna gratis i 30 dagar HÄR! (Nya medlemmar)

kod GRAAF

NU VÄNNER! Dags för att hämta barn. Vi syns ikväll

  1. Ha ha undrar jag också, scrolla upp och ner i texten och tänkte att jag måste blivit knäpp, hittade ju inget sånt

 1. Jag försökte skriva om coolsculpting i förra inlägget, men när jag skrivit och postat hela kommentaren så kom det bara upp att jag postat för snabbt 🙁 Iaf, jag har testat det och tror att det skulle passa bra på det området som du beskriver att du vill göra det på. Det passar fint där man har allmänt störigt fett men inga jättedepåer. Man ska inte förvänta sig en jättestor skillnad, men jag upplevde absolut en skillnad och tyckte att det var värt det. Hur som helst så är det ju inget stort ingrepp, så varför inte testa? Jag ser inget kontroversiellt alls i det. Hoppas det blir bra! Lycka till och kram

 2. Jag har fått en uppfattning om dig som säger så här. Du är generös, snäll, spontan, osv osv, oxå en stolthet som heter duga. Är du så stolt så att du hamnar i en lojalitetskonflikt?

  1. Kan hända, om någon sårar mig och utnyttjar mig tillräckligt mycket?
   Jag är en jäkel på att ”ta hand om människor/ensamma straydogs”
   Hjälpa, inkludera och stötta. Det KAN gå till en viss gräns. Passerar man gränsen, och utnyttjar och manipulera min gästvänlighet? Då klipper jag. VÄNLIGT men BESTÄMT!
   Jag KAN ifrågasätta lojalitet. Men aldrig tillåta mig att hamna i en konflikt.
   Too old❤️

    1. Gillar inte konflikter. Jag undviker dem helst. Vara rak, ärlig och säga vad man vill och TYCKER kan såra, men gör man det med kärlek, finess och respekt?? så UNDVIKER man mycket onödigt surr.

     1. Ps: klart att man dagligen hamnar i ”vardags konflikter”
      Med barn mm…
      Men på övriga plan så har jag gallrat, för att slippa ha ont i magen👍

 3. Här kommer ett boktips på en bok som jag har skrivit och gett ut på egen hand. Den finns tyvärr inte som ljudbok än, utan kommer kanske framöver. Men det finns kanske några av er som vill läsa en spännande bok under semestern. 😊
  Den heter Mörkrets hjärta och är skriven av Marie Tibblin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..