Hemma efter en lång dag

Plockat ihop lite blommor, VATTNAT blommorna som jag inte hunnit plantera ännu (på torsdag)

Tycker personligen inte att prickarna ser ut som vattkoppor, men ska kolla mer noga i morgon.

All i fotostudion har haft vattenkoppor (frågade idag (så i värsta fall, får Louie följs med till jobbet)

 1. Åsa skriver:

  Hej!
  Min dotter och jag fick prickar efter vi badat i utespabad. Då var det knas med pH-värdet i vattnet.

 2. Höstblåsor kanske? Min son fick det vid denna åtstiden för ett par års sedan 😅

 3. Pia skriver:

  När min son fick vattenkopper så var jag med honom hos tre läkare o alla sa att det inte var det ringde till barnakuten o fick svar det var vatten kopper. När dottern fick det så syntes det men hon fick psoriasisatrit veckan efter vattenkopperna. Läkarna sa att man skall hålla barn inomhus när de har vattenkopper o inte vara ute. Så tänk på Loiu o låt han få vara hemma o inne. Det kan vara höstblåser han har fått för det går nu.

 4. Karin skriver:

  Min dotters vattkoppor såg inte ut som vattkoppor första veckan så vi var lite osäkra om det var det (hon hade heller aldrig feber – bara utslag som inte vätskade) men 2 veckor efter fick brorsan vattkoppor så då blev vi säkra på att det var det 🙂 Men det kan ju också vara något annat så klart – finns massa utslag barn kan få – hihi.

  Lycka till! Älskar din blogg!

 5. Det kanske är helt vanliga och ofarliga värmeutslag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..