Frisör, hängande gungor och syster

Hannah är här och hälsar på, det är mysigt. Behövde det, lite kärlek, skratt och systermys.

Hannah har Anine Bing kläder från Gina Tricot, jag har en klänning från Plain Vanilla och en jacka från CREAM

Har det lite rörigt på jobbet, känner mig riktigt ledsen och låg. Trist! Ja, ja whats ment to be, is ment to be.

Svull-lunch på Riche

Och lite fönstershopping och stros

Hannahs nya hårfärg ÄR FANTASTISK! Jag måste härma henne, mitt är lite för ljust nu. Hon ser lite granna ut som Carmen Electra på bilden tycker jag, eller en ung Fergie?

Igår var Karin över med sina fina barn… Mina killars bonusmamma!

Iskallt i poolen, ingen värme, men ungarna badade ändå

Vi grillade korv och åt sallad. Lenita, Hannah och Magnus kom över

Räkor på grill, olika röror och glutenfri pasta

Min lilla gullunge❤️

Filips hängmatta är min absoluta favoritplats numera

Visst blir det fint!? Hängmatta och gungstolar köpta på Åhléns. Hängmatteställningen på JULA

Bord? Vad tror du skulle bli snyggt?

Lite kallare idag. Vi har verkligen varit bortskämda i flera veckor

Ny bikini, den oxå köpt på Åhléns

Vi är hemma hos mamma och äter lite middag

Mysigt! Mamma är både vacker och klok

Nathalie är barnvakt till killarna, vi ska snart åka hem.

Vi skulle lätt kunna casta till filmen

MONSTER

Frågan är vem som skulle få rollen?

Köpt nya glasögon idag!

Åtta kantade med en liten grön ton i glaset

Hannah och hennes två meter långa ben.

Fick i inflyttningspresent av Hannah! Visst är den fin min FLAMINGO?’

Det ska bli fint väder imorgon, vi ska plantera blommor i alla krukor.

Kram ❤️

 1. Inget strul med Postkod väl? Du är ju grym där ju och man bara längtar tills du knackar på dörren eller överraskar på arbetsplatsen!! 🤗❤️ Då får vi verkligen hoppas att strulet löser ut sig. 🌸

 2. Ser underbart härligt ut med hängmattan & hängstolarna, hög mysfaktor! Tror det skulle vara både smart (förvaring av plädar odyl) & snyggt med ngn typ av gammal koffert mellan hängstolarna, kolla på loppisar Ni är så fina, du, din syster och mamma och det UTAN massa filter och jox på bilderna! Härlig blogg du har, ärlig och humoristisk!

 3. Ser underbart ut med hängmattan & hängstolarna, hög mysfaktor! Tror det skulle vara fint (och praktiskt, förvaring av plädar odyl) med ngn typ av gammal koffert som bord mellan hängstolarna, kolla loppisar. Fina ni är, du, din syster och mamma, och det UTAN massa filter & jox på bilderna! Härlig din blogg är, ärlig och humoristisk! Trevlig helg!

  1. Eller hur…. Härligt tycker jag att de fortfarande finns folk som inte lägger på en massa filter. Man vet ju liksom ändå hur nån ser ut. Att tonåringar gör de för att de inte har bättre vett är ju sin sak, men vuxna människor som håller på o fixa o dona med sina bilder i hopp om att varje liten defekt om så finnes ska väck är bara ytterligare ett tecken på den yta vi lever i.

   1. Inget filter kanske – men båda Hanna och Magdalena har en hel del fillers i sina ansikten… så visst ”fixar och donar” de med sina utseenden – kanske bara inte genom att lägga på filter eller alltid fota sig i ”bra” vinklar.
    OBS – jag har inget emot fillers/botox.

     1. Jag kan ha fel, men betvivlar. Jag t.e.x är snart 45 och jag är slät som en persika. Min mamma likaså. Folk undrar om mamma o jag är systrar. Ok, inte kul för mig i stunden men får leva med det haha..

     2. Jag känner igen både botox- och filler-ansikten när jag ser dessa (jobbar med detta).

      Samt att varken Hanna eller Magdalena har varit särskilt hemliga med detta. Hanna skrev häromdagen att hon skulle passa på att besöka Eriksbergskliniken när hon var hemma.

      Vet att det finns massor som är av naturen fina – det är även Hanna och Magdalena. Sen att de väljer att göra något åt lite smårynkor i pannan och vid sidan av ögonen, samt en dutt i läpparna, är väl inte fel. Att tex ta botox i pannan vilket göra att man inte kan rynka pannan så mycket gör att man, när man slutar med botox, har mindre rynkor.

 4. Ser underbart härligt ut med hängmattan & hängstolarna, hög mysfaktor! Tror det skulle vara både smart (förvaring av plädar odyl) & snyggt med ngn typ av gammal koffert mellan hängstolarna, kolla på loppisar Ni är så fina, du, din syster och mamma och det UTAN massa filter och jox på bilderna! Härlig blogg du har, ärlig och humoristisk! Trevlig helg

 5. Såå mysigt med hängstolarna, får lite feeling
  som på Jills veranda👍😄Du är lik din mamma och Hannah är lik er pappa😊Vad
  mysigt ni har! Stor kram💞

 6. Varför skaffar nu inte en varmluftspump till poolen?
  Med den kan ni ju höja upp värmen på vattnet mycket. Jag hade alltid ca 28 grader varmt i min pool som jag hade förut……

 7. Älskar din blogg, så ärlig och härlig!! Du verkar vara en sån härlig människa och du bjussar verkligen på dig själv och visar inte upp friserad fasad! Heja dig och din familj

 8. Om jag var du hade jag väntat ett litet tag med att sätta ut blommor än. Vore tråkigt om de berömda järnnätterna som kan komma ända in i början på Juni, dödar allt. Fast å andra sidan om du planterar i krukor kan du ju baxa in dom i poolhuset. Håll koll på SMHI prognoserna.

  Ni har det underbart fint, det är du värd. Jag säger som Pernilla Wahlgrens mor ”Lyx Lyx Lyx” hihi 😉

   1. Jag bor i Norrland, har planterat allt från panseer, murgröna, solroser till Indian mint och hortensior,,, för två veckor sedan. Alla lever och frodas! Ha lite is i magen. /Kram

     1. …och har inte vågat plantera ut några sommarblommor än, däremot perenner. Jag såg Victoria i ”fröpanelen” på Nyhetsmorgon som varnade för kommande frostnätter även i södra delen av landet. Det var av all välmening jag skrev min kommentar till Magdalena

     2. Du skrev i all välmening ja. Varför skriver du de? Har denna Elisabeth påstått nåt annat? Hon skrev nåt trevligt och du skriver att du bara ville skriva till maggan i all välmening? Alltså jag fattar ingenting o tänker att detr inte konstigt de blir krig……

 9. Så himla fint!!
  Har så stor igenkänningsfaktor då vi nu bott i vårt första hus i tre år och precis som du Älskar det❤️
  Ett stort teakbord med korgstolar skulle vara så fint hos er (stil med Ystads Saltsjöbad)
  Önskar dig en skön helg☀️
  Kram

 10. Hej,
  Kan du fråga Hannah vart hon köpt den fina flamingon?!
  Tack för en superhärlig blogg som är den första jag läser varje dag <3

 11. Du har rätt allt sker av en mening. När jag blev uppsagd på jobbet grät jag floder men sen fick jag ett jobb jag aldrig trodde jag skulle få! Jag älskar det 😄

 12. Älskar dina ”tourettes” på instafilm: fääääschön, grrrrrrrr….Och din blogg. Vanligt liv som inte är så vanligt. Kram från Tegnérlunden.

 13. Har skrivit det förr….men skriver det igen – din blogg är banne mig outstanding B Ä S T! Den enda blogg jag faktiskt ”följer” numera. Gillar skarpt ditt ärliga, raka och okonstlade sätt. Tröttnat på alla andra krispiga, tillrättalagda bloggar där allt bara känns som regisserad reklam. Din humor och personlighet lyser igenom, både i bra och mindre bra dagar. Det känns äkta och igenkänningsfaktorn är stor – därför följer denna 45 åriga ”tant” fortfarande din blogg. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..