Pool, lådcykel och fantastisk show

Pernillas show var MAGISK!

Jag är inte lättroad eller har lätt till skratt. Men igårkväll? Jag hade ONT i käkarna!! Det var bland det ROLIGAST jag upplevt på år. Jag grät av skratt och igenkänning

Smart, dråplig, bjussig, varierande, fantastisk sång, humor, snygg, självdistans, handling… Den hade ALLT! Exakt som Pernilla.

Bästa kollegorna! Lusse och Lina

Jag har redan scanat nätet efter biljetter. Rätt slutsålt. Vill se den igen! Med Filip, med Hannah, med alla mina vänninor. Vill INTE att NÅGON jag gillar ska gå miste om detta😍

Poolen var grön imorse, nu början den bli turkos efter klorbehandling. Jag har nog aldrig sett en sån här grönska? Helt overkliga färger.

Filip har klippt gräset, vattnat och fixat med trädgård och pool hela dagen

Tristan hjälpt till

Jag tror inte man kan bo mycket finare?

Match med Tristan på hemmaplan.

Nyvaken Louie

Vi cyklade dit, och Louie somnade i lådan efter fem minuter

Bästa färdmedlet

Shorts och linne PLAINVANILLA

Hatten från Åhléns

Frukost/brunch vid poolen

Sallad, lax och brunchmat

Magnus och Karin kom över på grillning efter fotbollen. Kusinerna från Ystad hängde oxå här och njöt av vädret

Som att vara på semester, men ändå inte

Louie är lite hostig och snorig. Hoppas att han inte blir sjuk i veckan

Är det inte Louie som hänger mig i kjolen? Så är det jyckarna

Mysigt

Men aldrig längre än en meter bort

Gladare och härligare ungar får man leta efter

Hämtade ut Tristan täcke från posten igår. SPÄNNANDE!

Ett ”vikttäcke” med kedjor som tynger ner det mot kroppen.

Ska vara väldigt rogivande, tryggt och omfamnande att ha det på sig. SPÄNNANDE att se vad han tycker

Berättar när vi testat!

Gubbar, bilar och snygga tjejer..

Nu mina vänner ska jag lägga Louie. Kanske råka jag somna, och vakna utvilad imorgon..

Bästa är att lägga barnen. Stackars Filip får städa undan, låsa och rasta hundar

Kram❤️

 1. Tack för bästa bloggen som jag har läst i flera år! Blev sugen på täcket, vart har du beställt det mån tro? Kram till dig fina Maggan! Stay strong 🤗💪🏻

 2. Jag har haft sömnproblem och svårt att komma till ro när jag ska sova ett längre tag! 😴 Fick hem mitt tyngdtäcke i tisdag och har vant i kroppen med det sen dess. I fredags var första natten med täcket! Så underbart att sova med det, sov 8 timmar i sträck😍😴
  Har inte hänt på länge! Så jag kan bara lovorda tyngdtäcken! Hoppas det hjälper Tristan med😊😊

 3. Det täcket som Tristan ska få testa har min dotter haft i flera år. Tycker det fungerar väldigt bra. Hoppas han tycker det oxå. Kram

 4. Tips om vikttäcken – Min son har också vikttäcke – vill bara tipsa att det finns många olika vikter på dessa täcken ( barnet kan få provligga” om du söker via BUP – och då är täcket gratis dessutom till utlån i flera år. MEN man kan också lägga i en vanlig trasmatta tex, i ett vanligt påslakan , så det blir en ytterligare tyngd i täcket – det kan fungera precis lika bra . Lycka till 🤗

 5. Båda mina har kedjetäcken o älskar dessa! Sonen 18 har ett på 14kg o dottern 16 har ett på 6 kg, funkar super! Tips är att även använda dem typ framför dator eller tv o tex lägga över axlarna för avslappning,hoppas han blir nöjd 🙂 kram

 6. Hej!
  Vi ska semestra i Ystads trakterna i sommar. Bävar för bilresan på närmare 80mil.kan man flyga till Ystad? I plan som är större än tio platser typ.

  1. Vi har stuga 75 mil ifrån där vi bor, vi kör dit ca 4-5 gånger om året. Sån kvalitets tid man får i bilen med familjen dessa 9-10 timmar är outstanding. Men dela upp turen. Ta in på hotell/vandrarhem/tälta är ett tips! Gör det till en spännande färd (om du nu har barn😉)
   Det är mer trevligt än jobbigt, jag lovar
   Lycka till

  2. Man kan flyga från Stockholm med t ex SAS/Norwegian/BRA till Malmö/Sturup, sen tar det ca 30 min (knappt 4 mil) med bil Sturup-Ystad. Njut av semestern! 🙂

 7. Hej! Har tyngdtäcke till vår yngsta dotter som har autism, hon sover mkt bättre med det. Hoppas Tristan trivs med sitt ❤❤

 8. Hej läser dig varje dag det första jag kollar på vägen till jobbet ärlig o härlig blogg o vad mysigt ni bor nu ett bra ställe inte krångla med lägenhet i stan o landställen klokt beslut poolen blir toppen när det gröna är borta sen för att undvika gräsklippning osv anlägg en bollplan asfalt så kan ni spela tennis mm o behåll lite gräs till annat man får väl vara lat o praktisk ? 😄
  Tack o kram för bra blogg

 9. Å så härligt. Lite avis faktiskt. Och en underbar tomt ni har.
  Här har det mest varit sura barn idag.. haha. 😛
  Spännande med tyngdtäcke. Har funderat på det för mitt äldsta barn, nu tonåring, somnar alltid så sent och har svårt med o komma till ro fortfarande.
  Min yngsta (tonåring om ngt år) som har diagnoser somnar bara man knäpper med fingrarna och säger sov, typ. Så olika det är.

 10. Jag förskriver tyngdtäcke som hjälpmedel, i vårt landsting är det kostnadsfritt för patienten. Har ni fått göra en utprovning för vikt och sort (finns flera) eller ordnat själva?
  Kram

 11. …ser att du var på mitt ”vardagsrum” Brickyard innan Pernilla showen….bästa stället på söder <3

 12. Men ååååå, fina Maggan!!!! Vad GLAD jag blir för dina härliga ord om showen! Men så är det också det roligaste jag har gjort på en scen någonsin! Man vill ju beröra och med denna show säger vpk att de folk att de gråter OCH skrattar så att dom gråter! 😉 Helt underbart! Nu tar vi sommarledigt men kör igång igen i oktober! Hoppas vi se kan ses i sommar! Krama

 13. Vill också se Pernillas show! För ett år sedan skulle jag inte ens funderat över att försöka få biljetter, men efter att ha sett Wahlgrens Värld vill jag absolut försöka se showen. Aldrig ens funderat över Pernilla, vilken personlighet hon har eller om hon sjunger bra, etc – men nu tycker jag att hon verkar vara störthärlig och att hon har en jäkla pipa! Skulle gärna vara hennes kompis!

 14. Tyngdtäcke är det bästa om man hittar rätt tyngd så kommer du att se skillnad. Är lite nyfiken på tomten på andra sidan huset, finns det nåt där eller är allt på ena sidan? Lider av hus o trädgårdssjukan så jag är bara lite nyfiken 🙂

 15. Har haft tyngdtäcket länge till min son. Fick det utskrivet av vården. Han älskar det och somnar mycket bättre med det. ❤️Kanske är det något för din minsta lilla vildvittra också 😊. Finns i olika tyngder och storlekar.

 16. Hej!

  Ni har det så mysigt, älskar din blogg, du är så fantastisk på så många sätt. Men måste säga detta som jag tänkt på.

  Passa Louie nu i sommar och de närmsta åren, med poolen, så det inte händer något, det finns ju inget staket eller så, ett ögonblicks verk och olyckan kan vara framme, för små nyfikna killar. En dörr glömts att stängas eller vad som helst, lås på ytterdörren, små killar kan vara tysta och gå ut en solig morgon, vet min brorsa, han tog fram saxen en gång kl.04 ca och klippte mig han 4 år o jag 2, hade hack i hela huvudet, samt bara hårtestar kvar. Han fick även för sig att gå o fiska när alla sov, en liten 5-åring utan flytväst, ja det kan försigå mycket i deras små huvuden. Njut och mys i erat fina hus, bada och ha det härligt.
  Vill inte du ska råka ut för mer sorger, var bara det, ha en fantastisk sommar Kramar <3

   1. Jag fick ett annat tänk när jag förstod att barn drunknar tyst…Dom bara sjunker. ..
    Så himla hemskt bara att tänka på

  1. Tänkte precis detsamma. Har själv en tvååring. Skulle vara fruktansvärt rädd om jag hade pool på gården. Hade en vacker damm,, men den fyllde vi igen och lade en läcker grillplats på med ljuvliga plantor,, som en liten oas, när jag var gravid med barn nr 1. Ville ej ha vatten hål på gården.

   1. Smart att ta bort dammen. Barn är så snabba och på ett ögonblick kan olyckan vara framme. Man skulle aldrig förlåta sig själv. /Kram

 17. Älskade showen, bästa jag sett!
  Jag både grät lite, men som jag skrattade.
  Underbart väder hela helgen, synd att klaga.
  Hoppas du får en fin vecka.
  <3<3<3<3<3

 18. Jag har vikttäcke till min son, men han tycker att det är för varm och kastar av sig det när han somnat. Men det hjälper liiite vid själva insomningen. Nattningen tar bara 2,5 timme istället för 3 timmar innan täcket. 😂😂😂

  1. Äh, kom igen 2018!?! Jag tror inte att Magdalena är superfattig och inte bidrar med något. Tur istället att Filip har Maggan som sköter allt perfekt tills hon själv går i tusen bitar. Tur att han hittade en så framgångsrik och härlig tjej!!
   Sedan att Filip verkar vara en toppenman samt toppenpappa är ju en helt annan sak. Kram på dig!

 19. Vilken härlig trädgård! <3 Om jag bott där hade jag genast begärt att få vara hemmafru 😉 . Bara gå runt och påta lite så där i trädgården, kanske laga lite mat och damma av lite … men mest ligga och flyta runt i poolen varma sommardagar, fiiii fasiken vad skönt! 😀

 20. Hej, vår son som har ADHD har haft kedjetäcke i flera år. Vi får låna via barnmedecin. När sonen blivit äldre har vi fått ett tyngre. Lycka till och tack för en bra blogg!😊

 21. Vi gick i Februari och vill se igen såååå bra👌🏻Men vi kör MammaMia på Tyrol snart för andra gången alltid lika härligt 👌🏻👌🏻👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..