Kort glad och tacksam!

Nu bär det av på SHOW

Ungarna är utfodrade med glass

Och Filip satt i jobb med trädgård, hundar och barn..

Vi sys senare❤️

  1. Och jag tycker tvärtom. Varför ska vi inte visa en helt vanlig liten gosse som man kan se stjärten på? Det finns alltid sjuka människor runt oss mem dom får inte ta så stor plats att vi inte i an visa en sån bild. Eller tänkte du på Charlies integritet? Intressant att få hör vad du menar.

   Bara kul att utbyta tankar o värderingar och är alltså inget påhopp☺️

   1. Intressant diskussion om vi kan hålla den utan påhopp! Jag var faktiskt också på väg att kommentera sista bilden. Mer för att bara fråga Maggan om hon var medveten om vad som visas. För ofta brukar hon ju lägga ut stjärnor eller på annat sätt täcka känsliga delar och tänkte att hon kanske helt enkelt inte sett vad som syns. För det är ju bra om det är ett medvetet val! Jag skulle nog personligen inte heller lägga ut en sådan bild, främst för Charlies skull men tyvärr också för det du skriver om att det finns människor som tyvärr tänker helt annorlunda kring sådana bilder. Väldigt trist men tyvärr verklighet.

    1. Fast då får man titta väldigt noga för att hitta något att reagera på i den bilden. Lite hud… ingen ”känslig del”. Verkligen inte.

     1. Jag brukar inte orka kommentera Elsa, men allvarligt talat. Sitter du -på riktigt-och zoomar in bilder på andras barn för att hitta nåt att förfasas över? Du behöver nog ta tag i ditt liv och göra något vettigt istället.

 1. Hej Magdalena!
  Följer din blogg dagligen, skrattar gott när du beskriver ditt liv utan ”fina-fasaden”-filter på😎 Ibland med skämskudden framför ansiktet, speciellt när igenkänningsfaktorn är hög 😛
  Jag har precis läst färdigt din bok och, wow, vilken resa du gjort! Sträckläste, var arg, förbannad, ledsen… Hatten av för dig😌
  Kram

 2. Jag vill bara säga att jag brukar inte kommentera, förrän idag, varken här el på Hannas blogg.
  Jag såg en annan Elsa idag på Hannas blogg, inte jag alltså.
  Men hon kan ju säga samma, att hon är inte mig. Haha körigt då fler har samma namn.
  Man kan få skulden för något elakt, för jag skriver då bara snälla kommentarer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..