I annonssamarbete med MORA ARMATUR

Mora kranar och livet runt en kran

Om väggarna kunde tala, är ett ordspråk som man flitigt använder.

Satt och funderade på det häromdagen. Den som ”upplever och ser” det mesta i huset måste ju ändå vara kökskranen?

Ett sånt centralt redskap, som ger en så mycket lättnad, tröst och släckt törst.

Den fyller skurhinkarna, kastruller till pasta och kokt potatis, tvättat av smutsiga bäbisstjärtar och glasskladdiga fingrar och ansikten

Tänk vad många hemligheter kranen skulle kunna berätta OM den kunde tala?

Lilla Cigge fick sitt första bad. Alla mina barn fick sina första DOP-dopp i köket.

Kranslangen går att ta ner, och det gör det enkelt att duscha hunden med två olika och milda strålar

Grillade kött och åt det tillsammans med en fantastisk salad:

Rucola

Pinjenötter (lätt rostade i stekpannan)

Avocado

Gurka

Flingsalt, pepper och mycket olivolja

 

Om kranen kunde tala? Tänk va många härliga middagar den städat undan. Hur många samtal den överhört i köket.

Älskar mitt kök! Husets bästa rum.

Vilket plats är din favorit i huset?

  1. Min favvoplats är sängen. Jag älskar min säng, inte för att den är stor, dyr och mjuk men det är en säng! Räcker för mig 🙂

  2. Mitt bästa rum är bastun.. är en jäkel på att basta. Helst varje dag vi jag njuta av den ljuvliga bastuvärmen och den goa bastudoften ( midsommarbjörk) som man spiller i bastuvattnet.Du vet vi i Finland är jäklar på att bada bastu 🙂

  3. Köket lätt! Älskar mitt kök! Älskar att kaga mat o baka! Vägen till mannens hjärta går via magen sägs det ju… Får utveckla det till Vägen till gästerna i mitt köks hjärta går via maten❤️ Utanför köket så är bästa placet växthuset! Snart solvarma tomater i mängder o gurka mm i mängder💖👌

  4. Ett fin hyllning till kranen tycker jag 🙂 mitt favvo rum är oxå köket. En central plats i huset. Där vi samlas, äter skrattar bråkar skålar och firar. Där vi pratar minnen och skapar nya minnen. Kram fina Maggan 🤗

  5. Jag tror sovrummet är min favorit. Kan stänga dörren om mig och be make och barn hålla sig undan. Tv i sovrummet var faktiskt en bra idé måste jag erkänna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..