Kurridutt och inspelningskläder

Nu är jag på väg till Kurridutt! Bussen packad och kudden fick följa med

Klänning från Love FOREVER örhängen Chanel

Glasögon Saint Laurent

Skor, rea från Scorett

Önskar er en fin dag!

PS: Berätta gärna i kommentarerna vart du bor, postnr och vad du jobbar med.

Jag kanske är på väg till JUST DIG? ❤️

 1. Bor i Bohuslän, ingen större risk att du kommer till mig för jag är inte med i Postkodslotteriet. 😂

 2. Hej Magdalena! Har du nått bra tips hur man hanterar trotsiga 2 åringar? Har en tjej som är några månader äldre än Louie och som driver oss till vansinne härhemma ibland 😅 Kram och tack för en underbar blogg, läser varje dag! 👍

 3. Jag bor i Torsås och är med i postkodlotteriet sen en massa år tillbaka. Jag tycker det är på tiden att du kommer hit med en Riktigt fet check. Jag jobbar inom kommunens bemanningspool och då förstår du säkert att jag inte är rik ☺

  1. Samma här 😉 jobbar dock på länssjukhuset och är INTE med i postkodlotteriet – ännu 😉 Hej Nettan!! 😊😊

 4. 57930 där bor jag och jag har varit med sen start i stort sett och hoppas snart på ett besök. Är fattigpensionär och skulle gärna vilja sätta guldkant på tillvaron med bla ett besök hos tandläkaren så jag kan tugga ordentligt.
  Hoppas vi SES!

 5. 737 91 i Fagersta ,, tog pension några år tidigare ,, du är såååååååååå välkommen hit ,, jag väntar 👍😘❤️

 6. Jag bor i HISINGS kärra, 42532
  Och jobbar på rusta! Du är mer än välkommen att hälsa på mej 😉 ha en underbar dag i fina vädret ☀️

 7. Goa fina roliga härliga ärliga du tack för allt det du bjuder på i ditt liv både med skratt o tårar💕
  Välkommen till Fagersta😘

 8. Västervik, 59335 numera tidigare 116 23 så har omlokaliserat sen jag började vara med. Kaffet är klart så är bara att ta Putte o komma förbi 😉

 9. Hej! Jag bor i Halmstad med postnummer 30268 och du är mycket välkommen till mig 🙂 jobbar som förskollärare 🙂

 10. Bor i Varberg, med postnummer 43252 och arbetar som Jobbcoach.Jag har varit med i postkodlotteriet sedan start och aldrig vunnit något så nu hoppas jag och mina barn Isak och Leo på ett besök från dig.
  Tack för en super bra blogg och för att du delar med dig så mycket av ditt liv, kram

 11. Hej !
  Jag bor precis vid Mälaren i kolarvik och jobbar som redovisningskonsult men tagit ledigt för att njuta av min första sommar här ❤️ Vädret är underbart, sjön spegelblank . Du är välkommen för en fika på bryggan 😍 dock kan jag inte vinna , har ingen lott men funderar på att gå med , gillar tanken att stödja goda ändamål som jag gör på massa andra sätt också .

 12. 42158 Västra Frölunda , där hittar du mig. Jobbar i mitt egna Café Sjöboa ute vid surfingbryggan vid Fiskebäcksbadet . Så är du i Göteborg o vill ha en goe kaffe o kika på havet, så är du välkommen ut till mig.

 13. Har postnummer 25476 ni har varit och hälsat på då vi vann, det var Sandra som var hos oss. Jobbar inom barnomsorg 💕

 14. Bor i Bergeforsen 86138 , ni var här för något år sedan då 86139 (tror jag) vann 😂 Kul för dem men ni får gärna komma tillbaka till oss .
  Jag är sjuksköterska 💉 Ha det gott ! 😀

 15. Jag bor i Skåne med postnummer 28831. Har varit medlem sen nästan när Postkodlotteriet startade. Är en fattig sjukpensionär och har väntat på dig i en massa år😉Du är så efterlängtad💔

 16. Hej!
  Jag bor i Stockholm Gärdet 11558 arbetar på AB Heltäckande Mattor 🙋🏼👍🏻Du är så välkommen hit. 💃🥂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..