Häck, Hundar och häckliga gubbar

Trött! Går knappt att beskriva mitt tillstånd med ord.

Lång dag. Rättegången mot gubbsnusket.

Vidrigt! Ville bara hyvla till honom. Blåljög och spelade dum.

100 procentiga bevis från våran sida! IP-spårningar till både mobil, hemdatorer och en ip-adress direktkoppling till Östermalm-mäklarkontoret där han jobbade vid tillfälle.

Samma porrbilder i sin dator som de han skickat mig (polisen hittade när de gjorde husrannsakan och beslagtog allt hos honom)

Äckliga bilder, knull-kuk-fitta meddelanden. FRUKTANSVÄRT integritetskränkande och obehagligt

En medelålders gubbe?

-Varför blockade du inte honom?? Frågade hans försvarsadvokat mig lite spydigt och nonchalant

Varför stalkade han mig? Vem ger äcklet rätten att trakassera mig?

Anmäl! Anmäl! Enda rätta sättet. Anmäl! Det FINNS hjälp att få, Säg ifrån och säg stopp

Kommer hem och någon lustig typ har öppnat grinden, glömt stänga och släppt ut hundarna på gatan.

Ikväll MÅSTE jag läsa bruksanvisningarna och få igång gps’en. Det är oerhört mycket löptikar i området och jag märker hur dåligt Drago mår av det.. Han är orolig och väldigt upp och ner i humöret

Funderar på att klippa kulorna på honom iallafall.

Jippi säger jag bara!!

Världens bästa Magnus var här idag och förberedde inför onsdag då häcken kommer.

Bästa KILLEN i stan. Rekommenderar varmt

Mamma var här och passade barnen, Magnus grävde medans jag letade hundar på upptäcksfärd

Vi träffade Stens bror Sigge idag.

Han var här och lekte med killarna ikväll. En underbar liten vän.

Veckan är full av jobb och möten.

Ska försöka lägga mig och se om man kan glömma bort den här dagen. Radera den från näthinnan och börja om från början imorgon.

Sov gott ❤️

 1. Sabina skriver:

  Man ska aldrig tro att man ska tolerera att höra glåpord, bli utsatt för diverse sexuella saker. Anmäl! Jag har ett yrke där jag bär uniform och folk verkar tro att man kan säga/skrika/höra vad man vill bara för jag har en uniform. Tror inte de hade sagt detta till mig om jag var Provat. Jag anmäler allt! Inte bara för min skull utanför mina kollegor så facket kan se vad som händer

 2. Är nog bäst att kastrera honom! Synd om honom! ❤️

 3. Agneta skriver:

  Jag blev själv utsatt av en kvinna jag umgåtts med genom en förening i gymnasiet. Plötsligt en dag började hon skicka ”roliga” bilder. Manligt könsorgan. I alla de upptänkliga former.Hon började ringa. Inte en gång om dagen ånej…. till slut även nattetid. Det uppdagades att hon var bisexuell. Något jag inte hade en aning om. Dessutom hade hon nyligen diagnosticerats med MS. Var ett helvete att bli fri det här. Inget jag önskar någon. Jag fick hota med polisanmälan för att bli fri. Obehagligt och ändå visste jag ju vem det var, och att hon bodde i andra änden av Sverige. Kan inte ens föreställa mig vad du gått igenom.OCH DET ÄR INTE OK! Ett nej är alltid ett nej och vaddå blockera honom? Som om det skulle hjälpa då, eller? Hur kan DU överhuvudtaget bli ifrågasatt? Det är ju inte du som gjort fel. Hur tydlig ska man behöva vara och hur ska man klä sig och uppträda för att inte råka illa ut. Ja ni hör ju….Ett NEJ är alltid ett NEJ….

  1. Vad har hennes MS mef saken att göra undrar jag av ren nyfikenhet?

 4. Malin skriver:

  Blir så sjukt förbannad när man läser hur det istället blir DU som blir ifrågasatt, när det är svinet som borde bli det..Men du är stark Maggan, och ge dig en stor eloge som tog dig igenom det. Jag kan inte förstå hur det känns att gå igenom något sådant tufft, men jag är glad att jag får vara med och ”stötta” här inne ♥♥ Kram bästa Maggan ♥

 5. Bra jobbat att du anmälde honom. Ju fler som anmäls kanske påverkar några gubbar att sluta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..