Tack för idag

Tack för att ni gillade upplägget! Åhh vad lättad jag känner mig. Riktigt lättad. Någon frågade om jag blivit uppköpt av Bonnier.

Tror inte man kan bli det? Jag ligger numera bara på en större server och får hjälp med allt jag inte kunnat själv…

Kommentarer som försvinner, meck och inställningar. En egen server är bra! Men dyrt och krångligt

Jag gjorde ett av era härliga kyckling recept ikväll. Pesto, grädde med ris. Underbart! Nu har jag bara 5 paket kackel to go hehe. Det blir en flygande Jacob imorgon eller på torsdag (80-tals temat till ära)

Kört Tristan till från och fotbollen, Charlie har varit hos optikern. Louie känns bättre.

Filip tackar för all omtanke! Antibiotikan har börjat hjälpa mot svullnaden

Fikat hemma hos en av våra nya grannar. Mysigt! Jag har fina och goa grannar

En vän till mig var över och visade sin ”nya bäbis” vill typ ha allt…

Men finns inte i butik ännu

I glas, guld och med magiska dofter..

Har nog aldrig sett en sån fin samling av produkter

Nu mina vänner ska jag sova!

Fick dock precis ett litet text från Filip att någon av hundarna kissat på heltäckningsmattan i sovrummet. Grrr

Snart så… hoppas jag det blir lugnt i huset.

Vi syns imorgon, nya friska tag!

Möte på jobbet och lite annat spännande

Sov gott ❤️

  1. Tycker design och upplägg blev superbra! 👍🏻

    Testa att slänga ihop en Kycklinglasagne med spenat och soltorkade tomater! En av mina paradrätter som är helt makalöst god! 👌🏻😋Jag brukar göra den på grillad kyckling för att det går lite snabbare då, men det funkar utmärkt med vanlig kyckling också. Jäkligt smidigt också när man ska laga till en stor familj.

    Du behöver : ( 4-6 portioner)

    En grillad kyckling eller rå kyckling som du först skär i strimlor och steker i olja, peppar och salt.
    1 paket färska lasagneplattor
    1 burk soltorkade tomater
    200g spenat. En liten påse eller en halv stor påse.
    Salt och svartpeppar

    Bara att dubbla/ tredubbla om
    Ni är fler vid matbordet!

    Färdig bechamel sås eller om du hellre vill göra en egen sås. Till den här brukar jag faktiskt fuska och köpa en färdig då jag lagar den här rätten då jag vill att det ska gå undan.
    En liten burk creme fraiche.
    Salt och svartpeppar.

    Sätt ugnen på 200 grader.

    Börja med att ta bort allt kött från kycklingen. Riv ned köttet i remsor. Det får inte bli för smått för då kommer det bara bli grynigt. Lägg i köttet i en bunke.

    Hacka ned en burk soltorkade tomater eller köp en burk med redan färdig hackade.
    Ned i bunken med kycklingen.
    Släng ned spenaten, salta och peppra och blanda.

    Blanda bechamelsåsen med en liten burk creme fraiche. Salta och peppra.

    Ta fram en ugnsform och bred ut ett litet lager med bechamelsås. Lägg två plattor med lasagneplattor så att botten täcks.

    Häll på ett lager med kycklingen och toppa med bechamelsås.

    Fortsätt så tills kycklingen och lasagneplattorna har tagit slut. För mig brukar det bli två lager med kyckling.

    På toppen breder du ut det sista av bechamelsåsen och toppar sedan med ost. Här kan man ta vilken ost som helst. Riven gratäng ost eller frukost osten. Jag tar den sistnämnda. För jag tycker det fungerar minst lika bra. Och jag hyvlar osten. Jag river den inte. För jag är lat. Och för att jag tycker det smakar exakt likadant oavsett om man har riven eller hyvlad ost.

    In i ugnen i ca 30-35 minuter.
    Klart!

    Tips!
    Om man bara är vuxna som skall äta lasagnen eller om samtliga som ska äta den tycker om mögelost så är ett tips att smula ned lite blåmögelost i andra laget med kyckling samt lite på toppen. Det ska tydligen vara fantastiskt gott. Jag däremot hatar blåmögelost. Om jag inte dränker den med fikonmarmelad på ett kex. Och det skulle absolut inte passa i den här lasagnen.

  2. Snälla Maggan kan inte du och Hannah tar er i kragen och starta en podd?? Hade varit så fantastiskt roligt att få ta ännu mer del av er två 😍

  3. Så imponerad av din vilja och din styrka. Du reser dig hela tiden och kämpar vidare!
    Ha en fin dag♥️
    Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..