Garderober och en 40 år gammal skatt

Huset fullt med ungar.

Kuddkrig och fnitter

Var hos läkaren imorse, får remiss och kortisonspruta.

Charlie har två vänner här, vi har varit på bio, och nu är killarna ute och leker i trädgården

Vi såg COCO, en mycket fin film. Önskar efterlivet varit så på riktigt

Nu börjar det bli färdigt. Sorterar och organiserar.

Fattar inte varför jag har så mycket fint? Har ju ändå nästan bara mjukiskläder ändå.

Tror att jag älskar idén med att ”titta” känna, spara, beundra” som en gammal skata. Samla i mitt bo och ruva på det.

Jag är ju inte direkt en ”svart” person inser jag?

Hur fanken hänger man det här i färgordning?

En färgpalett som exploderat haha

Bara sitter här i tystnad och beundrar min 40-åriga samlar skatt

Haha!! Jag har galet mycket grejer inser jag, och hälften ligger fortfarande i garaget

Allt får sin egen lilla plats. Bokföring, fittdeo, fina saker, glasögon, gamla prylar, nostalgi och massor av kläder och skor

Det bara bubblar av lycka i magen.

Åhhh vad fint det blir!

Alla hårmanicker ligger i en fin korg från GRANAT

Mina garderober kommer från ELFA LUMI och är inte spons.

DYRT men orrhört fint! Bra kvalitet och MYCKET fin service.

Jag spanade runt och jämförde att platsbygga, Ikea mm

Men ELFA var vinnaren i alla kategorier

Imorgon ska Sten klippas, jag har möten och lite annat kul

Det är fredag!! JIPPI

 1. Älskar verkligen dina Loika byxor och du verkar ju ha en uppsättning av varje har varit inne på deras hemsida och kan verkligen inte bestämma mig för vilka. Vilken ör din absoluta favorit ? Tack för en rolig blogg läser alltid innan jag ska lägga mig och somnar med ett leende på läpparna

 2. Åhhh smäller av av avund.. vilket underbart rum och så mkt fint du har att hänga in däri 🙂 Varm Kram till dig <3

 3. Men guuuuuud sååå fin garderob, alla tjejers dröm!! Erkänn att du är mest nöjd med din glasögon samling hihi. Kram❣️

 4. Wow wow wow säger jag bara!
  Varje kvinnas dröm
  Spegeln gillade jag med, var är den ifrån?
  Ha det gott & Njut varje minut i din Woman Cave
  Kram Maria

 5. Alltså hundar och gosig bäbis i pyjamas, finns det något bättre 🙂 Hoppas att du får en härlig helg och att det onda går över <3

 6. Blir så fint o va skönt o ha ordning och reda, undrar vart den vita byrån/skrivbord med spegel o lampor kommer ifrån?

 7. Gud så gulligt hur sten har pressat sig ner hos Drago
  Du har verkligen en färgrik garderob, jag jobbar på detsamma. Än så länge är den mest svart, marinblå och beige…med ett stänk av rött.

 8. Så fint det blev förstår att du bubblar av lycka njut. Hundarna är underbara. Alltså jag fattar inte att du är en så fantastisk bloggare så att man längtar varje dag efter Dina inlägg. Helt underbar människa är du. Ser dig även varje gång du är med i postkodmiljonären skulle gärna se dig plinga på min dörr med en vinst men icke hänt ännnn!!!!
  Varma hälsningar från ett snörikt Luleå

  1. Olika falla ödets lott…så är det här i livet, kommer alltid att vara.
   Så länge man inte tar något för givet, ska man självklart njuta av det man har, om man har nåt. Allt annat vore galet.

 9. Mins att för ett tag sedan att du lixom ursäktade dej för att du visade så många Sten & Drago bilder, men vet du! -dom kan inte bli för många!!!! som jag njuter av att se dom ha ett så magiskt kärleksfullt hem med fart & fläkt, sova i sängar & vara med överallt, mitt hjärta svämmar över <3 <3 <3 & att dela en macka & hundar som tigger kan väl aldrig bli fel?? såklart ska dom tigga!! fast vilket sorgligt ord, för dom är väl åxå lika sugna på gott som vi människor är! bara att dom inte kan/får ta sej själva… Jag njuter av allt du/ni gör för dom <3 <3 <3 familjemedlemmar oavsett 2 eller 4 ben <3 <3 <3

  Ljuvlig sovbild på dom 2!! <3

  Varm stor kram & skön freda!!! 🙂 🙂 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..