Kurridutt, blommor och katter

Klockan ringde 05 imorse, fakirplanet till Göteborg

Låt mig presentera min nya kollega! Daniel Paris…

Lunch på en fantastisk liten blom-möbel och resturang på Hönö

Jag kunde inte låta bli att åka tomhänt.

Måste köpa en fin vas/skål imorgon

Härligt att vara hemma. Trött! Och kall.

Träffade två vinnare idag som var fiskare.

Beundrar deras vardag! Kallt, regnigt, allt man tar i är blött och luktar prutt…

Tack underbara fiskare för att ni fixar mat till en trött, lat och bekväm stadsbo

Ska härma och göra dessa till påsk!

Vad är det för fel på Sten? Hur kom han upp.

Är han EGENTLIGEN en katt? Frågorna är många

Sov hela natten på fönsterbrädan. Han gillar där det är kallt och dragit.

Stavas det skilsmässa eller skiljsmässa? Har jag fel eller tidningen?

Nu mina vänner ska jag göra kväll. Lägga ungarna och titta på farmen

  1. haha men det ser ut som att det är någon grå puff, fel av nån soffa eller så vid elementet. Hoppat upp från den kanske?
   Ha en bra dag och tack för grym.blogg!

 1. SkilsmässaHur kommer han upp dit du måste kolla hur det går till trevlig kollega hoppas ni får många härliga kurridutt resor tillsammans

 2. Lilling cottage på Hönö. Underbart ställe och äta jättegoa pizzor. Helst på sommaren
  Skilsmässan hade jag stavat det. Det andra såg fel ut

  1. Bra att jag fick svar på det. Jag läste och läste den meningen säkert 10 gånger och fick inte ihop det. Vad menas, vad står det? Inte jag som var trögfattad då.
   Skilsmässa stavas det.

 3. Tack för att du finns. Tack för en härlig blogg.
  Jag är sjukskriven pga utmattningssyndrom. Och med den kom en jäkla ångest, att läsa din blogg skingrar tankar och jag kommer ner i varv. Jag skrattar och jag även gråter när jag läser om ditt liv och din vardag. Du är underbar som delar med dig av ditt liv.
  Tack

 4. Är det inte en stol eller nåt som han klättrat på? Det som syns till höger om bilden? Min hund hoppar upp från soffan till fönsterbrädan och sitter där och tittar på folk.

 5. Japp – jag säger katt: han vill åt värmen från elementet tror jag. Gosigt och skönt. Om man sedan trillar ner de första fem gångerna man försöker hoppa upp så – skam den som ger sig…Det finns ett ordspråk: om du vill ha husets bästa plats, flytta på katten…hahaha

 6. Magdalena!
  Min kommentar har inget med inlägget att göra, utan jag undrar över All in one Beauty – skulle du (Better You) ha kampanj på dem inom snar framtid, eller har jag drömt det? Eller kanske rent av missat det?
  Skulle behöva fylla på förrådet, men vill gärna vänta om det kommer på kampanj 🙂

 7. Men Sten alltså! Hur gosig hund, är helt kär, vad är det för ras? Han vill kanske snarare åt värmen ovanpå elementet än ett kallt golv? Otroligt att han kan ligga så (verkligen som en katt gör) och sova dessutom.

 8. Hej! Jag brukar aldrig kommentera i bloggar, men mu bara måste jag.
  Du är bara för jäkla härlig och brutalt ärlig och spontan. Fattar så klart att du också har ett filter men jäklar vad din blogg har en skön igenkänningsfaktor. Så skönt å läsa å se att ditt liv inte är så jäkla tillrättalagt å tjusigt. Jag pallar inte med retuscherade bilder å vackra superstädade hem. I like you kort å gott!!
  Kram
  Madde

 9. Åh, ute på öarna utan att komma förbi mig. Typiskt Håller tummarna för vinst en annan gång!

  Älskar Lilling Cottage

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..