Växthus och pyssel

Dra mig baklänges på en tallkötte! Trodde ALDRIG dagen skulle komma då jag spontan’sa

-Jag funderar på att köpa ett växthus och odla mina egna grönsaker!

Pyssel, Mikaela hennes kille och barn har varit här hela dagen.

Charlie pysslade med mitt mobilfodral

Vi har grejat på tomten och lekt i snön

Pulka och sol

Middag blev lax i ugn med broccoli och spenat

Väldigt gott!

Lance kockade sin egen mat

Dagens fäääshion!

Glass ned jordgubbar till efterrätt

Imorgon ska jag iväg på inspelning. Mumin hjälper mig att hämta barnen.

Ska lägga mig tidigt ikväll❤️

Har du haft en fin helg?

  1. Det här var nog den absolut dummaste kommentaren jag läst någongång – hur någon väljer att inreda sitt hem har ingen annan med att göra.

  2. Skulle hon ta ner klockan hoppas jag innerligt att hon lottar ut den bland oss här o jag vinner den!!! För den är assnygg

  3. Que? Tänkte just som ngn annan, vad fräckt med rosa klocka (och kaffemaskin) Rosa är lovely och livar upp mitt i all sörja av grå-beige-brun-vitt som alla ängsliga inredningsreportage bjuder på.

 1. Byggde upp ett växthus här hemma för ett par år sedan och det är verkligen superkul!! köp inte för litet bara… mitt hade gärna kunna vara lite större trots att det är drygt 8kvm.
  Var egenförsörjande på gurka, sallad m.m hela sommaren!
  Väl värt det

  Lycka till om du gör slag i saken

 2. Ni har verkligen haft en fin helg.
  Här flödar feber, huvudvärk och förkylningar. Jag har legat däckad hela helgen och nu ligger jag i soffan med morgonrock och solglasögon – snyggt och bra för de ljuskänsliga ögonen. Dottern ligger bredvid, huvudvärk och hosta.
  Hoppas att dagen blir bra!

 3. Jag förstår dig att du vill ha ett växthus! Har själv kollat runt ett tag efter ett fint/bra växthus, men har svårt som vanligt att välja vilket jag vill ha. Så är jag jämt! Men lycka till med ditt val av Växthus!

 4. Har precis typ sträcklyssnat på Annabelle som du tipsade om i förra veckan. Bock och tack för tipset och satan i gatan vad bra den var!!! Längtar efter uppföljare

 5. I år blir det utekök på schemat, så nu får det gärna bli lite värme så man kan sätta igång. Blir nog inget växthus här men några snygga odlingslådor ska vi nog få till också. Vi la ner en pool för två år sedan så är det väder är vi ute hela dagarna, så varför inte laga maten ute också då tänkte vi 😉
  Kram goa du

 6. Du behöver inte ha växthus från att odla. Tomater går utmärkt att odla i krukor som står mot en varm södervägg och morot, jordgubbar, potatis, ärtor och jordärtskockor odlar jag i pallkragar

 7. Härlig helg , visst är det skönt att bo i hus och kunna gå rakt ut bara. Jag läste först ” Lance kokar sin egen hatt ” måste nog byta glasögon Ha en bra vecka det ska jag försöka ha !

  1. Ni som skriver såna här frågor…är det egentligen för att få lite kontakt med bloggaren??
   Annars är det ju så enkelt som att Googla ”tröja med späckhuggare” så sim sala bim så kommer det ju upp där.

 8. Växthus är toppen. Om man lägger marksten i botten o odlar i krukor ist. Så kan man alltid ha d som ett uterum om man tröttnar

 9. Jag anser att tidningar sedan länge har rationaliserat bort korrekturläsning och rättstavning är och har kanske aldrig varit ett kriterium för att bli godkänd journalist. Vet inte ens om rättstavning ingår i grundskoleutbildningen längre..!?

  /Petra

 10. Asch, min kommentar hamnade under fel inlägg….Pinsamt. Där fick jag så jag :-/
  Skulle varit under hur ”Skiljsmässa” stavas…

  /Petra

 11. Alltså jag tror att du kan odla fett med grönsaker utan växthus första året för att kolla vad du tycker. Dels slipper man vattna hela tiden (om det kommer en skur) dels så behöver man inte se till så det blir för varmt. Gräv ur mot den vägg på huset som är mest sol, eller odla i lådor. Med fördel! Jag bor ju i Dalarna och till och med där funkar det. Så i din zon lär det funka superbra. Potatis, grönkål, kålhuvud, tomat, gurka, rädisor, morötter (måste gallras en del) kryddor m.m. Sätt även en stor plasttunna från ett stuprör så kan du vattna med regnvatten och spara på ’fin vattnet’ Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..