Tjuvaktiga barn och snygga kläder

Innehåller överdrifter och mycket av Maggans-vanliga-barnsliga-humor

Filip åker iväg idag, sen är det bara jag och killarna i en vecka.

Hittade honom här inne idag???

Vad har hänt?? Vart är skjortan, och hur lyckades han vrida ner handtaget till tvättrummet. Ögonblicket var tvunget att dokumenteras.

INGEN skulle tro mig annars.

Idag ska jag beställa ett billigt inbrottssäkert kodlås till min garderobsdörr.

Förmaningar och pekpinnar hjälper inte. De små rackarna lånar och tar saker ändå. Trodde bara det var döttrar som var tjuvaktiga i sina mödrars garderober.

Icke! Jag skriver inga namn, så ni slipper oroa er för att jag ”hänger” ut mina barn på world wide internet

Inga korkar på mina krämer. De torkar och blir äckliga. Smutsiga fingrar kletar i burkarna

Tillochmed min dyra parfym används?

Skärp försvinner….

Igår plockade jag av en unge, mitt dyra Hermesarmband.

-Åhhhh FÖRLÅT mamma!! Jag glömde att fråga. Ska aaaaaldrig hända igen. Jag älskar dig!!!!!

(Notera: 1 är redan borta+en kloka )

Jag ska ha en woom-cave i min garderob. Som ett stort kassaskåp man kan sova i, äta och leva i! Som en gigantisk livmoder

Inredningen kommer nästa vecka, det kommer bli så FINT

Jag vet att det snart blir sommar!

Då kommer Filip börja stjäla mina solglasögon. Och glömma dem i olika bilar. Mina hårborstar, och hudkrämer. Ett lås kommer bli mitt livs bästa investering

Jag har fått nog! Vinet i bägaren har runnit över kanten

Laddare, LADDARE ska jag låsa in dem

Jag är så hatisk och hämndlysten att jag tillochmed funderat på att skära ut ett pansarglasfönster på dörren.

Sen strössla ut laddare och dyrgripar på hela golvet.

Sen kan de bara kan stå där, snopna, med långnäsor och TITTA men inte komma åt

Vidriga små tjuvarfingrar

Jaaaaa underbara tanke!

Mitt huvud bara snurrar av idéer

Vilket väder!

Tips: har börjat köpa glittriga strumpor, för DEM får jag iallafall ha ifred. Än så länge iallafall. Trosorna med! Men jag är på min vakt!

Obs: Jag VET att många av er tycker att det curlas.

Eeeeeera barn skulle Aaaaaaaldrig bete sig så ovärdigt och respektlöst

I know!

Jag har misslyckats som mamma. Värdelös och okonsekvent. Mitt bidrag till världen är både kantstött och tjuvaktigt. Får skylla på Magnus gener. Det är en medfödd defekt som inte går att medicinera bort. Iiiiiiinget är mitt fel. Aldrig mitt fel

(Förtydliga igen: Innehåller spår av övderdrift och humor, för dig som inte kan läsa mellan raderna och ta saker med en nypa salt)

Föder en hund gör jag oxå

-Vad snygg du är idag mamma, sa Charlie!! Tack! Det gjorde min morgon!

Vad mycket en komplimang kan göra för hjärtat. Blir alldeles varm.

Har bestämt mig för att inte sitta och ”hålla” på kläder jag gillar ”vänta på det rätta tillfället” jag ska börja mixa lite mer och klä upp mig mer till vardags.

En sommarklänning är både bekväm och skön på morgonen?

Vet att frågan kommer. Vart har du köpt kläderna? De kommer från LOIKA

Inte spons! Köper mina kläder. Ifall det av någon händelse skulle bli frågetecken eller ramaskri på nätet

Kan inte leva utan t-shirtsen. Snyggare än American vintage och kvalitet är FANTASTISK! oxå EFTER tvätt! Tumlar alla mina, och den är inte för urringad, när man börjar få ett prickigt-strimlat-tantbröst

Sneda glasögon, eller ett snett ansikte? Dagens fråga

Gos-Ove

Frukost och Bolibompa

Nu mina vänner ska jag till jobbet!

Kram på er❤️

 1. Alltså Magdalena! Du är så himla härlig och underbar i dina inlägg. Ligger hemma sjuk idag och ditt inlägg gjorde min dag. Älskar din variation av allvar och humor blandat i en enda röra ibland. Tack för en härlig blogg.

 2. skrattar ännu åt ditt inlägg älskar din humor.
  Tack för din brutala ärlighet( från oss som kan läsa mellan raderna) älsk på den!
  Längtar redan efter mer Maggan humor❤️

 3. Va glad att du inte har en dotter.. Min har världens längsta tjuvarfingrar. Inget ligger säkert när hon är i farten.. Allt tas även underkläder!
  Ska fasen köpa mormorstrosor

 4. Det är öronen som är snea, gå till optikern så värmer dom skalmen och rättar till
  Sen så undrar jag varför humorsbefriade, ironilösa, tråååååkiga, fientliga jäkla människor läser din blogg. Dom VET ju att det är så här du är. Jag skulle aldrig läsa deras tråkiga blogg och irritera mig. Man vill ju inte vara sur, man vill vara glad Kram på dig ❤

   1. Tror nog hon anspelar på de Maggan skrev att hon vill förtydliga att det är med humor hon skriver just för att det finns sådana människor som inte förstår det riktigt utan kommer med sina pekpinnar o ska minsann tala om ett o annat. Alltså inte att det förekommit tradiga kommentarer just på detta inlägg.

 5. Tycker inte du är en curlingmorsa. Du älskar dina ungar och sätter dina gränser som funkar i din familj. Det där med stöld. Var lite stolt att de i alla fall gillar din smak. Jag menar då är du i alla fall inte helt ute i modevärlden enligt dom . Men lås för all del. Det kan de gott ha busungarna. Är för övrigt helt underbart att följa din vardag och din humor. Det gör en annan fembarnsmorsa i vardagsslitet himla glad åt alla igenkänning ar. Var rädd om dig. Du är värdefull och helt underbar.

 6. Ja du! Har en 15årig dotter och en 11årig son och dom snor allt, inget är heligt för dom! Skor, kläder, min svin dyra perfym ghaaaa blir tokig på dom! Och det är ju inte bättre av att dom bor 2 veckor hos sin pappa för det betyder ju att jag springer och letar efter kläder som då tydligen har fått följa med till pappan! Sist jag var där hittade jag 3 par skor som var mina

 7. Stor igenkänning på den. Alla mina grejer försvinner eller tar slut fastän jag knappt använt dem. Blir skitsur, men det glöms ganska fort. Det är rätt härligt ändå.

 8. Jag curlar och curlar sen bestämmer jag mig för att vara KONSEKVENT och TYDLIG men inget hjälper… mina hörlurar är alltid försvunna… Just nu använder jag ett par tejpade lurar som är nersolkade och kladdiga. En tonåring försökte nyss övertyga mig om att de tejpade, kladdiga hörlurarna är mina och att de nya, vita, fina lurarna är hans!!! Så nu lyssnar jag på en ljudbok med ett öra eftersom den andra luren har superlågt ljud. Tänker samtidigt att jag fostrat en förhandlare och försäljare som kommer klara sig bra här i världen (annars får han komma hem ibland och bli lite curlad). Storebror har ju klarat sig bra trots att fick mig som mamma!! Älskar din vardagsverkliga berättelser med hög igenkänningsfaktor!!

 9. Har en 16 åring o en 13 åring.. 13 åringen frågar om ALLT innan hon tar något… Till o med om hon får ta tuggummi
  Tills jag såg att min vape jag lagt undan låg på laddning i hennes rum måste ha vart en vad säger man undanmanöver med o fråga om allt ??

  Ursäkta ???

  Nä men jag laddade den åt syrran

  Mm dra den med vargen på en ggn också

  Så där föll hon in i tonåringarnas gap , in till den förlorade landet kallad #allthennesärditt

 10. Du är för go Maggan du kan verkligen få en på gott humör efter två dagar som bara varit SKIT så kommer man in här och läser och livet känns betydligt bättre , din och Hannahs bloggar gör mig glad ❤️

 11. Tack fina Du!
  Du förgyller varje dag med dina fantastiska inlägg som kantas av en salig blandning av allt! Du bjuder på dig själv och allt därtill. Fortsätt vata precis som du är. Önskar dig en härlig dag!

 12. Känner igen det ! även killarna hos mig tjuvar i min garderob och i mitt sminkrum. Det finns dörrhandtag med kodlås på själva handtaget såååå smidigt.

 13. Haha!! Underbart att höra! Köper rosa strumpor med blommor ,, tjejiga,,, tom vattenflaska har jag köpt en rosa,,, men vänta tills grabbarna tar hem flickvän och sista tampongen eller bindan är tagen,,,, jag blir galen!

 14. Hahah asg*

  Jag ser bilder när jag pratar med någon eller läser en text!! Haha kan se dina nära o kära stå och kika in i din garderob genom det pansarsäkra glaset och sukta efter alla fina, skärp, glasögon, klockor och armband!!!

  Så nära men ändå sååå långt bort!! Hahah

  Tack för ännu ett underbart inlägg❤️

 15. Härligt! Ja, varför inte ett lås, det vore väl alla tiders:)
  Eller börja sno saker av dem, det borde vara poppis… Jädra ungar, jag skrev namn på laddarna och nu rör ingen min längre. Kul att man inte är ensam!
  Ha en bra dag!

 16. Älskar din blogg och din härliga humor. Hur fick du in skåningen i tvättstugan? Jag har ännu aldrig hittat min skåning där på 20 år. Jo förresten när vi införskaffa en ny tvättmaskin då satt han på golvet och beundra den .

 17. Love it!
  Så skönt att någon – du! Vågar visa hur vardagen ser ut för de flesta. Ingen perfekt yta här inte!
  Hemskt att du måste förklara dig för katt Ewa och övriga gråa och tråkiga människor!
  Önskar dig en underbar dag!

 18. Hej Maggan
  Jag läser dagligen din blogg….du är bäst
  Och idag fick jag som så många gånger förr ett riktigt gott skratt…..
  En bra dag önskar jag dig och hela din fina familf.

  Karola

 19. Helt ärligt hade jag svårigheter att se om det var Filip eller Magnus som uppenbarade sig i tvättstugan..!? Älskar din ocensurerade blogg och råa humor Ha en bra dag!

 20. Maggan, du är helt underbar, ingen skriver så fint och bra, älskar när du ”dänger” till de som alltid läser in något negativt. Sluta aldrig vara dig själv!
  Alltid med en glimt i ögonvrån, du ska vara stolt över dig själv och din underbara familj.
  Önskar dig allt gott i livet.

  Mari

 21. När dottern hade som svårast att hitta till tvättkorgen 😉 så rök mina strumpor först och när de var slut gick hon vidare till sina pappas garderob. So what att han hade fula svarta tubsockor allt funkar så länge hon slapp tvätta/tömma rummet.

 22. Ohhh så glad jag blev nu! Har varit bekymrad, förbannad och snopen över att mina söner helt hämningslöst stjäl allt av mig. Smink, strumpor, hårfön, plattång, borste. Aldrig har jag mina saker. Det bubblar av ilska i hela min kropp. Har rosa lurar, rosa borste, glitter i foundation. Inget hjälper. Varje morgon innan jag går till jobbet gömmer jag det stöldbegärliga på olika platser och sen sitter jag på jobbet o ser framför mig hur de i panik letar men inte hittar. Mooaahha

 23. Åhh fotot på Louie <3 <3

  Lämgtar efter att se din garderob 🙂
  Kram till er

  Önskar fortfarande man fick komma på middag hos er 😉

 24. Din blogg är så härlig att läsa!! Jag gillar din humor och uppriktighet. Du har absolut inte misslyckats med dina barn. Tror att vi alla kan känna igen oss i din situation som har uppfostrat barn.
  Många kramar till dig o fortsätt vara som du är. ❤

 25. Barnen är dina du får ”förstöra” som som du vill.
  Så ”förstör” jag mina på mitt sätt

  Så tänker jag..

 26. Din blogg alltså, hela dit liv är magiskt. Du och din humor är helt galet goo!! Bara fortsätt att vara DU för vi älskar det!
  Mvh Mine

 27. Jag knyckte så av min mamma när jag var yngre. Idag har jag faktiskt dåligt samvete men jag tror att det är väldigt vanligt… inte bara sprit man tog. Typ alla mina kompisar gjorde samma och vi liksom fattade inte… tog mammorna för givna helt och nästan som att de inte var verkligt mänskliga. Hemskt. Det hör väl tonåren till men ändå. Jag tycker du gör rätt med låset men förklara också för dem att du känner att de gjort övertramp i din integritet och att du känner dig ledsen och överkörd (vet att du kanske inte tar det riktigt så hårt men ändå) . Fråga hur de känt om du tog för dig av deras saker hej vilt eller om de skulle gå in till andra människor och göra så. Och fullfölj med låset såklart haha ♥️

  1. Ps, min mamma är världens bästa och var varit en väldigt bra mamma, varken curlat eller tvärtom, och det har gått bra för mig i livet så tror det är omöjligt att tänka att något annat än att tonår med omgivande social press satte vissa saker i rullning… Har dock haft dåligt samvete för detta sen jag blev vuxen (slarvade tex bort ett värdefullt armband hon fått av sin avlidna pappa.. ) jag har nog fått tillbaka i karma då en galen fd pojkvän stal ungefär precis allt jag hade av värde i mina tidiga vuxenår. Detta ditt inlägg satte sig i mitt hjärta. Haha.. usch.. ❤

 28. Älskar din humor och hur du bjuder på dig själv, du är helt enkelt fantastisk och du får mig att skratta såå ofta

 29. Förstår precis! Jag har samma dilemma, fast med min dotter. Precis allt nytt, fint försvinner…Jag testade att gömma en necessär där jag hade mitt viktigaste/nyaste smink. Vad hände…jo, såklart glömde jag vart jag gömt den och blev tokig på det också…Så jag satte ett lås in till min garderob. Heeelt underbart! Nu har vi en konflikt mindre här hemma, skönt för oss båda två tror jag.

 30. Haha du är ju bara för härlig med din oerhörda ärlighet (alltid retar det väl någon) Tack tack tack för en bra blogg som jag garanterat läser varje dag Kram

 31. Tack snälla ”Maggan” för att du varje dag förlänger mitt liv.
  ”Ett skratt förlänger livet”
  Ett snyggt lås skulle inte vara helt fel.

 32. När jag var tonåring​ så nöjde vi oss inte med att sno kläder från våra egna mammor. Det lånades ut kläder från kompisarnas mammor oxå. Ibland kunde min mamma helt plötslig se en kompis till mig som gick omkring i hennes blus eller nåt annat mamma brukar säga idag att -puh det var en jobbig tid och åka runt o ta tillbaka kläder haha stackars lilla mamsen.

 33. lika illa hos mig. Men då har jag tre tonårsbarn som ”snor” mitt smink, hårvårdsprodukter, ansiktsprodukter mm. Värsta är väl när 14 åringen tycker att hon börjar få tecken på rynkor och tar mina produkter för +40 Ett kassaskåp (där mina skönhetsprodukter ska vara inlåsta) står på min inköpslista

 34. Önskar tammetusan att du var min kompis!!! Eller svärmor, de skulle också funka 😉 är bara 10 år äldre än din Lance, lite lagomt lammkött för min del, haha skämtosido!! Du verkar vara en otroligt underbar, rolig, ödmjuk och fantastisk människa! Måste vars en ynnest att ha dig i sitt liv, hoppas alla dina nära & kära ser det! Fortsätt vara du och låt inte bittra kärringar (& män för att va PK) trycka ned dig och ta bort din charm för att passa dom! Du är lovely!! <33

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..