Tjuvaktiga barn och snygga kläder

Innehåller överdrifter och mycket av Maggans-vanliga-barnsliga-humor

Filip åker iväg idag, sen är det bara jag och killarna i en vecka.

Hittade honom här inne idag???

Vad har hänt?? Vart är skjortan, och hur lyckades han vrida ner handtaget till tvättrummet. Ögonblicket var tvunget att dokumenteras.

INGEN skulle tro mig annars.

Idag ska jag beställa ett billigt inbrottssäkert kodlås till min garderobsdörr.

Förmaningar och pekpinnar hjälper inte. De små rackarna lånar och tar saker ändå. Trodde bara det var döttrar som var tjuvaktiga i sina mödrars garderober.

Icke! Jag skriver inga namn, så ni slipper oroa er för att jag ”hänger” ut mina barn på world wide internet

Inga korkar på mina krämer. De torkar och blir äckliga. Smutsiga fingrar kletar i burkarna

Tillochmed min dyra parfym används?

Skärp försvinner….

Igår plockade jag av en unge, mitt dyra Hermesarmband.

-Åhhhh FÖRLÅT mamma!! Jag glömde att fråga. Ska aaaaaldrig hända igen. Jag älskar dig!!!!!

(Notera: 1 är redan borta+en kloka )

Jag ska ha en woom-cave i min garderob. Som ett stort kassaskåp man kan sova i, äta och leva i! Som en gigantisk livmoder

Inredningen kommer nästa vecka, det kommer bli så FINT

Jag vet att det snart blir sommar!

Då kommer Filip börja stjäla mina solglasögon. Och glömma dem i olika bilar. Mina hårborstar, och hudkrämer. Ett lås kommer bli mitt livs bästa investering

Jag har fått nog! Vinet i bägaren har runnit över kanten

Laddare, LADDARE ska jag låsa in dem

Jag är så hatisk och hämndlysten att jag tillochmed funderat på att skära ut ett pansarglasfönster på dörren.

Sen strössla ut laddare och dyrgripar på hela golvet.

Sen kan de bara kan stå där, snopna, med långnäsor och TITTA men inte komma åt

Vidriga små tjuvarfingrar

Jaaaaa underbara tanke!

Mitt huvud bara snurrar av idéer

Vilket väder!

Tips: har börjat köpa glittriga strumpor, för DEM får jag iallafall ha ifred. Än så länge iallafall. Trosorna med! Men jag är på min vakt!

Obs: Jag VET att många av er tycker att det curlas.

Eeeeeera barn skulle Aaaaaaaldrig bete sig så ovärdigt och respektlöst

I know!

Jag har misslyckats som mamma. Värdelös och okonsekvent. Mitt bidrag till världen är både kantstött och tjuvaktigt. Får skylla på Magnus gener. Det är en medfödd defekt som inte går att medicinera bort. Iiiiiiinget är mitt fel. Aldrig mitt fel

(Förtydliga igen: Innehåller spår av övderdrift och humor, för dig som inte kan läsa mellan raderna och ta saker med en nypa salt)

Föder en hund gör jag oxå

-Vad snygg du är idag mamma, sa Charlie!! Tack! Det gjorde min morgon!

Vad mycket en komplimang kan göra för hjärtat. Blir alldeles varm.

Har bestämt mig för att inte sitta och ”hålla” på kläder jag gillar ”vänta på det rätta tillfället” jag ska börja mixa lite mer och klä upp mig mer till vardags.

En sommarklänning är både bekväm och skön på morgonen?

Vet att frågan kommer. Vart har du köpt kläderna? De kommer från LOIKA

Inte spons! Köper mina kläder. Ifall det av någon händelse skulle bli frågetecken eller ramaskri på nätet

Kan inte leva utan t-shirtsen. Snyggare än American vintage och kvalitet är FANTASTISK! oxå EFTER tvätt! Tumlar alla mina, och den är inte för urringad, när man börjar få ett prickigt-strimlat-tantbröst

Sneda glasögon, eller ett snett ansikte? Dagens fråga

Gos-Ove

Frukost och Bolibompa

Nu mina vänner ska jag till jobbet!

Kram på er❤️

  1. Önskar tammetusan att du var min kompis!!! Eller svärmor, de skulle också funka 😉 är bara 10 år äldre än din Lance, lite lagomt lammkött för min del, haha skämtosido!! Du verkar vara en otroligt underbar, rolig, ödmjuk och fantastisk människa! Måste vars en ynnest att ha dig i sitt liv, hoppas alla dina nära & kära ser det! Fortsätt vara du och låt inte bittra kärringar (& män för att va PK) trycka ned dig och ta bort din charm för att passa dom! Du är lovely!! <33

  2. Teresa skriver:

    lika illa hos mig. Men då har jag tre tonårsbarn som ”snor” mitt smink, hårvårdsprodukter, ansiktsprodukter mm. Värsta är väl när 14 åringen tycker att hon börjar få tecken på rynkor och tar mina produkter för +40 Ett kassaskåp (där mina skönhetsprodukter ska vara inlåsta) står på min inköpslista

  3. När jag var tonåring​ så nöjde vi oss inte med att sno kläder från våra egna mammor. Det lånades ut kläder från kompisarnas mammor oxå. Ibland kunde min mamma helt plötslig se en kompis till mig som gick omkring i hennes blus eller nåt annat mamma brukar säga idag att -puh det var en jobbig tid och åka runt o ta tillbaka kläder haha stackars lilla mamsen.

  4. Marie skriver:

    Du är underbar och jag älskar dina inlägg <3

  5. Hahahhahaha, jag äääääälskar dig och din humor!!!!!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..