Migrän och hemmadag

Sjukskrivit mig idag, har migrän.

Huvudet håller på att sprängas och det enda som hjälper är att blunda och ligga blixtstilla

Filip är i Skåne och kommer hem imorgon. Stackaren! Vad han reser mycket. Stackars mig som alltid är själv.

Tack för alla tankar och all kärlek från er. Det hjälpte.

Det blev en mycket känsloladdad dag. Oerhört upprivande och jobbig.

Jag var saklig. Det är svårt att beskriva det man upplever OCH upplevt utan att börja gråta. Han advokat bad mig prata tydligare i mikrofonen. Alla tittar på dig. Massor av folk. Säkerhetssal, poliser, vakter, avstängningar och pansarglas

Inte en endaste gång tittade Akilov upp från bordet. Han mötte inte blick eller gav något tecken av empati eller gehör

När jag var klar erkände han via sin advokat mordförsök på oss. Mig, Tristan och Charlie.

Du kan läsa om händelsen HÄR!

Nu är det över. Skönt! Nu kan man gå vidare och lägga det här bakom sig (så gott det går)

En skedning och hundkram

Kikade förbi Daniel min exsvågers resturang i en timme igårkväll. Han hade premiäröppning av NOVE

FANTASTISK mat! Goda drinkar och skönt häng.

Är du i stan så måste du gå dit RÖRSTRANDSGATAN 9

Killen till vänster påminner mig om Isak. Saknar Isak extra idag. Det gör ont i magen och jag önskar att jag fick krama honom.

Har inte drömt om honom på länge. Längtar. Drömmen är ett underbart sätt att få återförenas på.

Känna hans doft, närhet och få hålla om och prata med honom.

Det blir så verkligt, och jag vill inte vakna. Synd att man inte kan beställa drömmar. Då hade jag sovit jämnt

Vila, och att en massage vore inte fel. Det brosk-knakar lite när jag vrider på mig. Tror min migrän kommer ifrån spänningar i nacken efter veckan som varit

Ska googla och se om det finns någon ”kommer-hem-till-dig-tjänst i närheten”

Kram❤️

 1. Jag drömde om min pappa här om natten. Förstår precis känslan du beskriver. TRor det hänt 4-5 gånger sedan han gick bort för snart 6 år sedan. Han kom när jag behövde det lite extra förra veckan. ❤️
  Hoppas Isak kommer och håller om dig i drömmen snart.

  Du är så otroligt stark och grym! Heja dig!

  Kärlek.

 2. Tack för länken så att jag fick läsa om skälet till rättegången.
  Saknar ord för det du berättar. All kärlek och styrka till fortsatt läkande❤❤❤

 3. Hej! Jag är massör och gör hembesök. Utbildad på Hälsoteket och godkänd av branchrådet svensk massage sen Jan-2005! Tar med mig bänken och åker på hembesök. Tar även emot kunder i Vallentuna. Kör i norrort och city. Hör gärna av dig om du är intresserad eller har fler frågor!
  Mvh Katinka
  katinka_rojja@hotmail.com

 4. Linda skriver:

  Hoppas att du snart känner dig piggare igen jag har själv feber och ligger och läser din första bok.!! Shit va du är stark människa!! Att du gått igenom och ändå är en frisk fläkt och glad, busig och humoristisk. Härlig livssyn tjejen❤. Kram och krya på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..