Bloppis, nightwalker och skridskor

Rensat lägenheten hela dagen. Fyllt två stora svarta sopsäckar med barnkläder, bäbislakan och filtar mm, som jag tänkte köra ut till mammas ARKEN loppis

Älskar snön i vanligaste fall.

MEN INTE NU när jag lyssnar på snömannen

Gröt till frukost, broccolisoppa till lunch och kycklingsoppa till middag. Ett mål kvar…. kanske en liten tomatsoppa hehe

Har nästan glömt bort att äta idag. Tiden går fort när man packar, sorterar och rotar igenom gamla dammiga garderober

Var hos min tandläkare Kristina i morse och limmade på biten som lossnade.

Hittade Tristans gamla hockeykläder. Passar Charlie!

Filip och Charlie smet ner till Vasaparken för kvällsåkning

Tandskydd! Jag gnisslar tänder så att det nästan väcker grannarna.

Louie har börjat smita ur sin säng om nätterna. Läskigt! Han smyger sig upp, och ut ur sovrummet. Rädd att han ska skada sig, sätta något i halsen eller klättra på saker när vi sover. Måste låsa säkerhetskedjor och överlås. Han försöker gå ut genom ytterdörren, så fort han får chansen.

Jag sover dåligt, sover med ett öga öppet och vaknar av minsta ljud. I natt så fick jag hämta honom 6 gånger från sovrumsdörren, då han försökte smita ut i lägenheten (vill inte låsa sovrummet inifrån utfall Charlie vaknar och vill komma in till oss.

Jag får binda fast honom hehe eller sy ett inbrott/utbrottssäkert tak på spjälsängen han inte kan klättra över.

Min dagliga dos!

All in One boost och All in One Beauty. BOOSTEN innehåller både gurkmeja och grönt kaffe

Överdoserar och tar en extra gurkmeja för inflammationen i höfterna och en extra grönt kaffe mot sötsug.

Ska börja rensa i min garderob i morgon…

Funderar på att sälja lite av mina gamla möbler.

Jag har en hel serie av gamla Laura Ashley gamla vackra trämöbler. Brudkista, lång bänk, kort bänk och två gamla nattduksbord/pottskåp

Funderar på att ha en bloppis här inne…

Vinden är full av mattor, bord, sängar…..

Hjälp! Skulle kunna fylla två hus med samlat bråte, tavlor, vackra dyra saker, gamla navelsträngar, brudklänningar, leksaker, fåtöljer och böcker, snowboards, julpynt, lampor och lådor av gamla kläder och skor

Ps JOBBAR ATT Få IGENOM EN GRYM RABATT/deal till er i månadsskiftet…. BY-gubbarna måste man smiska lite på.

-Mina bloggtanter VILL TJÄÄÄÄNA PENGAR! Hehe SÅ handla inte BOOSTEN Idag utan vänta lite..

Kram

 1. Louise skriver:

  Hej! Köp en sådan ding-dongare på Clas Ohlsson som piper när man öppnar dörren!
  Kram Louise Rabe i Vellinge

 2. Mari skriver:

  När jag var au pair i USA hade de faktiskt ett slags tält i nät över spjälsängen för att barnen inte skulle rymma… inte bestämt mig om vad jag tyckte om det men min poäng är det finns färdiga att köpa du behöver inte designa själv om du blir tillräckligt desperat
  https://www.amazon.com/Baby-Crib-Safety-Canopy-Cover/dp/B01GS6FTIC

 3. Mari skriver:

  Älskar att rensa. Ska hjälpa en kompis att flyttpacka i slutet av månaden. Kan knappt vänta!

 4. Tina skriver:

  Tack för bra deal på bootsen. Är inne på sista burken nu o kan inte leva utan. BÄSTA❣️
  Ha en fin dag. Kram

  1. Va kul!! Kommer ha ett nytt erbjudande i slutet på månaden så köp inte nu

 5. Som tidigare talare sagt, sätt en barngrind i dörröppningen till sovrummet så kan du sova skönt! Min fyraåring kan öppna dem, men inte min (snart) tvååring (som för övrigt är född på samma dag som Louie!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..