ANNONS

Tjaaaaa!

/

Katten Z:

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en liten gris, ihopkurad under ett varmt duntäcke sov jag från 23 till 09.40 alltså tio timmar och fyrtio minuter vilken dröm. Åh Guuuuud som jag mår nu. Utvilad helt sjukt. Det är skönt att känna känslan av att vara utvilad ibland. Men man får inte bli för bortskämd för då kan det slå över och då kan det lätt bli så att man plötsligt går runt om dagarna och blir bitter över att man inte får känna känslan varje dag. Alltså att den blir det vanliga så får det aldrig bli. Man gör bara sig själv en björntjänst om man börjar tänka i såna banor när man är mamma med små barn. Min kille tänker så. Varje natt som han blivit väckt en eller ett par gånger är en förstörd natt. Det kan i och för sig hänga ihop med att han har svårt att somna om och jag somnar på en sekund varje gång men jag är heller aldrig helt utvilad med avbruten sömn men vad gör det? Ingenting tycker jag. Shit va bra jag mår idag. Och ikväll ska jag på 40-årsfest också utvilad och allt det var ju lyckat!

Hörrni jag läste igenom era kommentarer och det var nog bara en som sa sa Stopp, en Lisen så hon kan ju dra åt helvete kanske? Eller vad säger ni? Jo men det säger vi: ”Dra åt helvete, Lisen!”.Så där då kan jag fortsätta med mitt pladder som ni gillar! Jag letade efter frågor om Maggan men hittade bara två så jag ska börja med att svara på dem. Jag och Maggan träffades när jag var ihop med Alex Schulman och hon med Magnus Hedman. På en parmiddag hos våra vänner Erika och Ludde på Östermalm.

Där de lite rikare och framgångsrikare bor ni vet? Redan förklarat det tror jag. Maggan var skitkul och det var kärlek vid första ögonkastet mellan oss. Sen skiljde jag mig från Alex och hade turen att min nästa kille Bingo Rimér var bästa vän med Maggan så då kunde vi börja umgås på riktigt. Shit jag har så många fina minnen från villan i Sigtuna med barn, utan barn, med lilla Isak, större Isak. Han var så fin Isak. Sjukt kaxig med ett jävla pondus och ett stooort hjärta. Och när vi ändå är i villan så kan vi prata om Maggans inredning som någon undrar över.

Jag tycker att Maggans inredningsstil är…mmmm…lite poppig, mysig, färgglad, lyxig. Ja men hon gillar en lila plyshsoffa, en rosa kyl från SMEG, heltäckningsmattor, designlampor, modern konst, sänggavel med pluppar i ni vet? Jag vet inte vad stilen kallas för men det får räcka som svar.

Sen undrar ni hur hennes relation är till Magnus och det har jag ingen aning om. De senaste åren har de haft en bra relation vad jag vet och jag tänker att hade den blivit dålig så hade hon nämnt det. Magnus har en så fin flickvän och Magnus är ju en relativt vettig person så klart att det funkar!

Sen undrar ni över Mumin men jag vet ingenting om henne. Jag vet inte om jag och Maggan har helt andra samtalsämnen men jag vet inget om hennes barnvaktshjälp och jag tror inte att hon vet något om min heller. Jag har barnflicka från myNanny kan verkligen rekommendera er den förmedlingen.Okej nu ska jag berätta för er om när jag kastade mig in i konflikt senast. Jag fick ett mejl som vad adresserat till alla föräldrar som har barn på Ringos fritids. Mejlet handlade om att köpa julklappar till fritidsledarna.

Mamman skriver tydligt att det är frivilligt och att man får swisha hur mycket man vill. Ändå är det en av mammorna som svarar till alla:

”Hej,

Jag uppskattar tanken med detta, men jag tycker det blir lite för mycket presenter.
En blomma vid sommaravslutningen är lagom och det bidrar jag gärna till men inte att ge gåvor vid varje terminsslut.

Tycker det är viktigt att upprätthålla principen att skolan ska vara avgiftsfri, trots att den ligger i ett generellt sett resursstarkt område.

Hälsningar”

HA HA HA JAG SKRATTAR IHJÄL MIG ÅT DEN HÄR MAMMAN. Är hon inte klok? Fattar hon inte att de här människorna tar hand om det käraste hon har? Ska hon inte skita i att köpa julklappar åt nån mossig skäktning och lägga sin budget på de som gör det viktigaste jobbet åt henne? Jag vill spy i hennes ansikte när jag mottas av det här mejlet. En frivillig insamling som hon känner att hon måste kasta sitt skit på. Ja ja hon ligger säkert i skilsmässa, just dragit ut en tand, missat bussen och allt som Malin tror när vi pratar om det här i podden som släpps den 5 januari men jag skiter i det. Jag skiter i hennes personliga situation den får hon dra med en psykolog det gör jag. Jag trycker naturligtvis på ”svara alla”:

”Jag älskar presenter och tycker de ska få fina presenter flera gånger per år! Skönt att det är frivilligt så alla kan få vara olika! Hur mycket ska jag swisha?! Hur mycket lägger du XXXXX?”

Det är många som viskat till mig att de står på min sida och hejar på mig. Jag har respekt för att man inte vågar/orkar/mår bra av/ att ta konflikter. Jag älskar det.

Puss vi hörs imorgon då är jag bakis också!A just det! Vi säljer vår magiska pepparkaksmusli på kampanj i helgen missa inte det! Köp här!

88
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00