ANNONS

Att strypa sin sambo

/

Hinner inte mer än avsluta mitt tidigare blogginlägg, innan jag hör röster i vardagsrummet….

Mäklaren öppnar sovrumsdörren, och sticker in skallen.

-Har Filip glömt säga att vi skulle komma idag?????

Om man kunde strypa någon via luften. Så hade Filip inte levt!!

Jag har nog inte skämts så här mycket på flera år!!

Jävla rövlappen hade GLÖMT BORT att berätta att ”de nya ägarna till lägenheten” flygit till Sverige från sitt hemland (ÖVER DAGEN) för att titta på sitt nya hem. Mannen har sett lägenheten en gång, medans hans fru aldrig varit här tidigare.

Förväntansfulla kliver de in i lägenheten kl 09.30 imorse…

Jag ligger utslagen i min säng. Lägenheten är unken och ovädrad. Snorpapper, leksaker över hela golven, frukost-rester på bordet, papperssortering, tvätthögar, kläder på tork. Gårdagens smutskläder i drivor. Jackor, skridskor och lådor från vinden, fotbollskläder, thaiboxningskläder på vädring OCH tre lådor clementiner

I ett av rummet ligger jag i hög feber och i ett annat rum, Lance och hans flickvän med nerdragna persienner

Tror du att jag SKÄMDES??? Att skämmas är bara förnamnet!

Städade, samtidigt som jag ursäktade mig och URSÄKTADE mig… Försökte klä på mig, sparka leksaker under sängarna. Trycka in tvätt i skåpen.

-”Sorry I’m going to the hospital!”

(De måste ha tänkt mentalhospital)

Svor tyst för mig själv! Jäkla Filip, jag kommer aldrig förlåta honom.

STACKARS nya ägarna?! Köpt en våning och klev rakt in i en äcklig sjukhus’kvart

…… Varmakoppen, SOM blev för varm. Lägger en isbit i den för att göra den svalare.

Tagit massor av provet. Inte halsfluss, högt blodtryck, rossliga lungor… Mina vener drar inte ihop sig i benen när jag ställer mig upp (blodet strömmar för fort) inget farligt. Men jag glömde bort vad det heter

Får svar på resten av proverna imorgon.

….. BINGO, KATRIN, MUMIN, SOPHIE, MAMMA har fått inloggen till min blogg. De kommer kidnappa den under helgen. När de vill, hur mycket de vill. (Hannah kommer inte ha tid då hon flyttar till Spanien på söndag)

Kommer DU på någon till, så shout!

Kram och godnatt❤️

43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00