Blommor och möten

Avtalsmöte med lotteriet, och ett lunch/inspirationsmöte med Tailsweep.

Rätt kass dag överlag. Stressig morgon, känner mig ful som faan. Får inte igen jeansen. Hatar alla räkningar. PS har man pms fast man har spiral? (Kan ju iochförsig googla) Nej Ewa jag är inte mano, lite hösttrött med huvudvärk bara. Heeelt naturligt.

Jeansen måste ha krymp

<<<<<Stor och rymlig. Annars försöker jag ALLTID trycka ner allt i en för liten sminkväska

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 1. Hallååå! Skänken. Med blomman. Ska du sälja den så hojta Jag vill haaaa den

 2. Sofie skriver:

  Vad har hänt med texterna?
  <<<<<<<< lommorna växer som ogräs???? Slutar de aldrig växa, måste man binda upp dem?

  1. Vet inte. Blir så ibland? Konstigt

 3. Anne skriver:

  Angående jeans som krympt. En kollega till min mamma gick till deras chef efter julhelgerna för några år sedan och klagade på att dom haft för varmt i omklädningsrummen eftersom hennes arbetsbyxor krympt under ledigheten. Så har ni kanske för varmt hemma? 😉

 4. jag undrar vart dina fina byxor kommer ifrån, känns som man inte gör annat än letar byxor som är snygga och praktiska nu för tiden. är sjuk men vill ju vara fin ändå älskar kostym byxor men omväxling är aldrig fel.

 5. Riktigt tjusig sminkväska. Skulle kunna tänka mig att ha det mönstret som påslakan.
  Såg att någon annan påpekat det jag tänkt fråga om. De där <<<<<<<< i början av meningen efter en del bilder är lite stökigt. Hoppas att du får bukt med det (även om jag egentligen borde ignorera och läsa vidare istället för att hänga upp mig på småsaker).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..