Fotografering, Bindefeldt och nyårsfirande

Fotografering med jul och nyårstema.

Guld-confetti-regn och festkläder….

Babba Tjok har varit ett monster inatt. Drog igång redan runt 23, upp leka, skalla, klättra ur sängen, låta, gråta, elak slå mig där det gör som ondast. Rövlapp!

Klänningen jag tipsade om häromdagen på

Mys mellan tagningarna. Sten i knät

Kl 6.30 stod jag och lagade en carbonara imorse. Tristan har utflykt och carbonara var det enda han var sugen på. Haha

Själv är jag överlycklig över att julskinkan har kommit till butik!!

Hur irriterad blir man inte när man inser att någon tagit de sista smöret och ställt in ett tomt paket i kylen? Moorrrrrr och hat

Taxin hämtade mig 7.30

Sminkad och klar 09.00

Älska på denna klänning!! Märke: Michael Kors

Älsk på snygg och härlig kollega!! Om man får säga så? Är det sexistiskt månne?

Bästa arbetskamraterna i världen.

Jag och Sten sitter i köket medans de smäller konfetti i studion. Han blev lite tossig, och jag vill inte få honom skrämd

Hoppas du får en fin dag!! Jag ska snart berätta våra planer med flytten.

Men först ska jag gå in och ifrågasätta Bindan varför han inte bjuder MIG, Sveriges modelejon nr: uno, på ELLE GALAN?

VAD tror du gubb-rackarn säger när vi står där öga mot öga. Vågar han tuffa sig?

Tror du att jag har en första parkett i januari?

Spännande, spännande, i lööv fäääshion

 1. jeja skriver:

  Du gör min dag varje dag ,,,,!!!!!Tack

 2. Elin skriver:

  Hej, min son var likadan på nätterna när han var liten, somnade och vaknade vid 23-00 på kvällarna och ville upp och röra på sig för att sedan somna vid 05-06 när man själv skulle upp till jobb. Vi gjorde allt, tänkte på vad han åt och tog kontakt med en psykolog, men inget hjälpte. Till slut så tog jag bort vällingen och då sov killen sin första heeeela natt och sedan dess så sov han bra. För han var det tydligen vällingen som ställde till det för honom, som man som god mor dunkade i honom på kvällarna. Kan vara värt att prova om du inte redan har gjort det!

 3. Anne skriver:

  Om du fortfarande har ont i höften så rekommenderar jag naprapat, jag gick till Napralogica och Jonas där. Han utförde magi med min onda höft, behövdes bara ett besök. De ligger vid Odenplan.

 4. Katta skriver:

  Vart är den leomönstrade jackan ifrån? Fick ett MÅSTE HA-begär!!!

 5. Ann skriver:

  Du hatar i princip att ta hand om alla dina ”babba babba tjock smock, kristsallbarn, missbrukar-adhd-och dyslektiker-dyskalkylibarn” men har du aldrig funderat över att ta reda på dina egna diagnoser?

  1. Bästa Ann!

   Vakna du vann! Det förstår ju alla att Maggan hatar sina barn och att hon själv har en oerhört komplicerad diagnos som förvisso inte verkar vara fastställd ännu.

   *Nej skojade med dig* – bäst att tydliggöra det ordentligt för humorgenen fastnade uppenbarligen inte hos dig. Om du har barn själv så lär du läsa genom raderna att kärleken bara lyser rätt igenom och borde gå rätt upp i även en aphjärna.

   Ägna dig nu lite åt dig själv och börja med att analysera vad du verkligen skrev om Maggan och hennes barn. Jag kan vara vass ibland när jag inte gillar vad vissa bloggare skriver men det får faktiskt finnas gränser och du har passerat den nu. Med råge! Förstår inte ett sådant uppenbart hat som du ger uttryck för. Svara för all del inte på detta. Vill inte att Maggans kommentatorsfält ska bli bjäbbigt men kunde inte låta bli att näpsa dig för du är helt ute och åker moped.

   1. Ja fy sjutton va rädd jag blir för sådana människor med detta tänk. Hur är det ens möjligt att ha ett sånt tänk? Jag finner inga ord och hoppas hoppas hoppas att det är någon med svårt sjuk humor eller är ett barn som sitter bakom tangenterna här

    1. En som inte fattat Maggans härliga humor 🙂
     Älskar din blogg du förgyller min dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..