Fläckar, kryssning ,supermorsa och en härlig ny vecka

En riktig jäkla supermorsa har jag varit idag! Kastat blommor, tvättat, dammat, sorterat, fått iväg ungar till skolan INNAN 8 i morse. Curlat pojkarna med frukost i sängen. Packat upp väskorna, rensat skåp och vikt in högar av dump

Kom hem sen igårnatt.

Tågen var sena, och puffade inte i Stockholm förrens långt efter midnatt.

Smög som en ninja över prasslande löv för att inte väcka någon. (Filip)

Gömde mig i Tristan rum på hans soffa. Hihi under en filt

Allt för att slippa sova med bäbis och väckas 06 plus 10 under natten

Nu sitter jag i sängen med mitt morgonkaffe, ensam och eftersvettas.

Sitter och studerar en kaffefläck på mattan. Vår nytvättade rena beige heltäckningsmatta i sovrummet.

(Louie råkade spilla ut en gammal kopp med kallt svart kaffe över väggen och mattan.

Jag har ett mirakelmedel i skåpet. KÖPT I SPANIEN såklart

Sitter och funderar på hur många fiskar som kommer dö i haven efter att jag använt den här? Det kan ju INTE vara bra för miljön?

Det bubblar fräser…

Exakt 2 minuter senare så ser mattan ut så här

Helt sjukt????

Verum och finn-korv är barnens tillfälliga favoriter på frukostbordet.

Jag och Filip bråkar om brödrosten och vattenkokaren.

”Man ska plocka undan sånt när man har visning”

JAG tycker det är töntigt. Det kan väl inte stå och falla på om ”köparen” fattar att vi rostar mackor i vår familj??

Lite skitnödigt blir det med alla färska kryddor och citroner.

Nu svär jag över att jag inte hittar något istället?? Allt är gömt och bortstädat haha

Fotografering, möten, mammografi, utvecklingssamtal, postkoden…

Kul vecka! Till helgen ska jag och Sophie testa och träffa lite viktiga människor på VIKING LINE och SILJA, vi ska ha lite samtal och kolla hur turerna ser ut inför en KANSKE kommande bloggresa.

Vem kan ge oss bäst deal och bästa upplevelsen. Nyfiken!

Nu jäklar tjejer så har vi satt bollen i rullning

Kram

 1. Tanten skriver:

  Oh som jag önskar att det blir en kryssning jag kan hänga med på! Från mina hoods kommer man lätt iväg på en Polenkryssning. ”hint hint” 😉
  Kram

 2. Martina skriver:

  Du är så härlig! Jag älskar din blogg 🙂 Du har gett mig flera bra tips, bland annat en kärcher maskin som dammsuger och torkar golvet. Sen har jag efter tips från dig köpt en cargobike! Den använder jag varje morgon när jag lämnar mina barn hos dagmamman och sedan cyklar jag vidare till jobbet. Jag har fått så många positiva frågor /kommentarer om den Nu undrar jag, ser att du har en rosa moccamaster, sån har min mamma och jag funderat på att köpa. Ska jag köpa en tycker du?
  Många kramar från Pink Lady 🙂

  1. Haha!! Underbart!!! ❤️ klart du ska

 3. Lena skriver:

  Hej! Tack för en kul blogg!

  Var kommer Ls overall ifrån? Den gröna med
  Pingviner?

  1. Frågar Filip. Men tror det är en sån där svindyr (jag tycker det är riktigt onödigt) mini rodini som han köpte på skospecialidten när de köpte skor förra veckan

   1. Lena skriver:

    Aha. Jag bor i Malmö. Tror du dom har någon hemsida man kan kolla på? Tycker den är superfin. Mitt barnbarn skulle passa perfekt i den

    1. Googla mini rodini så hittar du säkert fin men olagligt dy

 4. Annki skriver:

  Hej ni ska naturligtvis åka på BIrka Cruises bästa båten

  1. Jag håller med Birka är den bästa båten som finns.

 5. Hej Magdalena,
  Jag har kontaktat dig tidigare då ni skulle ut på kryssning hela din familj. Men då valde du en annan researrangör. Men nu när jag sitter på ett kontor bara en stenkast ifrån där du bor så hoppas jag att få vara med och arrangera din bloggresa. Skulle vilja bjuda dig och din väninna på ett spontant frukostmöte för att få visa upp vad vi skulle kunna vara med och arrangera inför din bloggresa. Vi har bra avtal i Sverige och utomlands på flyg, hotell, buss, kryssningar och spa. Skulle verkligen vara roligt att få vara med och hjälpa dig och din väninna med din bloggresa. Men ett litet frukostmöte kan vi väl få bjuda in på? Vi bokar och arrangerar olika gruppresor av olika varianter. Så kul det skulle vara om vi fick till ett samarbete.
  Med vänlig hälsning Maria på Akademikerresor http://www.akademikerresor.se Telenr: 086192856
  Mail: maria.jacobson@akademikerresor.se

  1. Såkklart!! Vad trevligt hör av mig i veckan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..