Vemdalen?

Det var inte kul att smyga ur sängen imorse och lämna barnen. Känner mig som ett vidrigt jäkla arsle. En svikare! 

Charlie förstår, Tristan och Lance oxå såklart. Jobbigast känns det säkert för Louie. Jag bara dyker upp och försvinner igen….


Möte upp mina kollegor på Bromma och lyfte med första flighten 


Härligt med lite solbränna, man känner sig automatiskt liiiite piggare


Hittade den här dockan i ett vitrinskåp hos en vinnare. Fick en sån enorm flashback och längtan efter min mormor och morfar. 

De hade en stor mahognyfärgad och lackad bokhylla fylld av dockor från hela världen. 

Härliga känslor och minnen som dök upp när jag såg dockan hos vinnaren 

Älskade att stylta runt i mormors höga klackskor och fascinerat studera de vackra dockorna längs väggarna. Mormors alla nagellack, undulaterna som kunde prata i köket, morfars stövare, mormors gula blend, lägenheten i millitärområdet de bodde på i Boden…

Saknar dem❤️


Många vinnare idag! Kul och roligt att få träffa nya människor.

Måste betala räkningar ikväll, fixa med all tvätt, ordna barnvakt tills nästa söndag (Filip måste oxå iväg på jobb)


Träffade en härlig lady på lunchstället idag. Hennes SNYGGA hårfärg påminde mig om att jag måste fixa mitt gula-fula-grå-råttfärgade hår! MÅSTE boka tid hos Catta


Jag har fått nästan helgrått hår?! 

Kastar ut en liten krok! Kanske jag har tur…

Jag och barnen plus en familj till tänkte kanske åka upp till TRUMVALLEN/VEMDALEN över nyår…

Stugan vi tänkte hyra var upptagen (jag vet att vi är ute i senaste laget) men hör du något/ser du något/känner du någon? Får du gärna hojta till. Hur är hotellen/stugorna runt skidanläggningen, Ok? Har du bott där?


Nu lite ljudbok och en lång resa i bil mot flyget.. 
Kram på er! 

OCH TACK för att ni presenterar er för mig!! Ska läsa om dig ikväll när jag lagt mig på soffan ♥️

 1. Natalie skriver:

  Stugorna på vemdalsskalet är fräscha och fina! Hotellet har jag inte bott på. Hoppas ni hittar något boende

 2. A skriver:

  Det finns massor av trevliga hus runt Vemdalsskalet. Annars är Storhogna trevligt. Bio, spa, pool, pingis, bowling och lyxig mat. Bra utförs- och längdåkning. Dyrt. Björnrike och Klövsjö finns ju också i krokarna.

 3. Susanna skriver:

  Skriver min press här!
  Susanna heter jag, 30 år, bor i Varberg. Jag jobbar som skötare men nu sjukskriven. Har två barn. Skriver i bloggen http://www.jagraktuppochner.se
  Kram

 4. Sara skriver:

  Vi har varit i Vemdalen på sportlovet flera år i rad. Vi bokar alltid lägenheterna närmast barnliften i Sörgårdarna. Ski in/Ski out är perfekt. Barnen kan lätt ta sig ut i backen och när man tröttnat på att åka så är det bara att glida hela vägen fram till dörren.

 5. Hanna skriver:

  Grattis! Såg att du sålt lägenheten. Bra att ni fick den såld innan nedgången. Jag är Hemnetadict o ser att många lägenheter i stan o hus i närområdet är svåra att sälja nu, ligger länge, går ner i pris och återkommer. Så nu kan ni kanske köpa hus på ”rea” Lycka till! Kram

  1. Helene skriver:

   Lite creepy att du håller koll på hennes lägenhet dock. Dom har tagit bort den tidigare från hemnet då sålde dom den inte skrev hon själv så vem vet kanske inte såld nu heller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..