Böcker och ljudböcker

Ingen arbetsplats, i paradiset ELLER för all alla pengar på jorden kan något slå detta…


Charlie spelar mindcraft,vi har ätit kinamat och ligger bara och kramats i soffan.

Lance kommer hem om en liten stund, inte lika enkelt hehe


Vi har laddat ner mindcraft på mac’en men fattar inte riktigt hur/vilka knappar man trycker på utan mus? 

Charlie är lättlärd och testar sig fram


Filip är i Skåne idag, vi varvar och försöker hjälpas åt med alla ungarna och logistiken.

Kylskåpet var gapande tomt när jag kom hem, har handlat på mat.se nu under kvällen. Maten hinner komma innan middagsdags imorgon som tur är.

Ps: Va ni nöjda med dem? Använde ni rabbattkoden?

Klockan 06 imorgon hämtar luftballongen mig för inspelning… Vem vet, kanske vi syns imorgon?

VART I SVERIGE BOR DU?

Vore kul att få höra lite om dig, ålder, yrke, ungar? 

Boken jag började lyssna på igår är GRYMT BRA! Spännande och skriven på ett väldigt annorlunda sätt…


Visste du att det är GW PERSSONS dotter som är författaren? Det visste inte jag


På tal om böcker?!!!!

Det här låg i köket när jag kom hem från Arlanda imorse. 


TACK BOOKMARK!! 

Ni fattar inte vilket FAN jag är…

Har ”stalkat” författarinnan, skrivit beundrarbrev, besökt alla platser Jamie Frazer varit på i Scotland… 

jag är en Gabaldon galning! Serien Outlander plöjde jag igenom på två dagar


Har alla Dianas böcker. I pocket och i inbundet.. HAHA

HENNES serien, isfolket och mamutjägarna och Simonas böcker är det bästa jag vet!!

Med dem behövs det inga karlar hehe


Nu ska jag börja bråka killarna i säng. Svårt!! Med mitt dåliga samvete vill jag inte vara för sträng, men jag måste…

Sover alltid dåligt inför en inspelning. Rädd att försova mig. Vaknar upp i panik varannan timma.

Louie mår bättre, hostar fortfarande, MEN kan äta mat som tur är…

Kram på er❤️

 1. sandra skriver:

  Hej Maggan 🙂 så roligt å kärleksfull din blogg är!
  jag bor i Hälsingland, har sambo å 3 barn, två döttrar 14 och 4år och en 11-årig son
  Jag arbetar som tandhygienist, fina dina tänder blev tycker jag!
  Önskar er en trevlig helg! Kram

 2. Hanna skriver:

  34 år, bor utanför Jönköping tillsammans med min man och två barn (Lily 5 och Loui 2). Gymnasielärare som jobbar med vuxenutbildning. Älskar verkligen din blogg och tack för att du bjuder på dig själv, du har gett mig många skratt Kram till dig!

 3. Jag bor i södra Sverige och jobbar som konsult. Har två egna barn på 15 och 17 och en bonus på 23. Har också en av sönernas flickvän boende här för det mesta. Min sambo veckopendlar. Det som ger mig mest energi just nu är att jag skrivit och gett ut en bok! Helt fantastiskt att brinna för en idé och hålla i så länge att det faktiskt blir klart. En riktig bok som dessutom fått fina recensioner 🙂 Boken heter Tonårsboken : så gick det för andra som liksom du undrade – hur ska det här gå? Vad brinner ni andra för? Vilka drömmar går ni och när? Vad ger er energi?

 4. Mia skriver:

  Mia och är 38 år och bor strax utanför Borås. Jobbar som personlig assistent. Är även tränare för min sons innebandylag.

  Har en son på 8 år och en dotter snart 12 år.

  Älskar din blogg. En härlig blandning av allt. Tack för att du förgyller vardagen.

  ❤️

 5. Niko skriver:

  Hej:)

  Jag bor i Kalmar i Småland. 27 år, 2 barn. Sol som är 4 år och Liv som är 1,5 år. Jag har tidigare jobbat i en liten inredningsbutik, men i oktober -15 fick jag gå pga att dem tog i en delägare i företaget och mina timmar försvann dit. Nu jobbar jag sedan 2 månader (sedan min föräldraledighet tog slut) på Systembolaget och på ö&b. Jag är gift med min man Philip, och vi har varit tillsammans sedan jag var 14 år☺️ Jag brukar kolla in din blogg dagligen. Jag tycker du är så inspirerande, har bra klädsmak och verkar vara en så härlig mamma. Ha det fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..