Godmorgon

Jippi!!!

LoLo är frisk! Ingen feber och lika jobbig som vanligt. Klättrar på allt, drar i allt, och förstör. YES!! My man is back!!


Han går runt och vandaliserar med en stor baguett 

Vi ska vila middag, sen packa ihop och åka ut på landet. Ska bli härligt! På med fotvänliga 39 och en Takano

 nu är det lördagsmys❤️

Intervju om dickpics på 4an. Vart sjutton skickar dessa män sina snoppar? Typ till tjejernas email? Fattar inte riktigt? Det är väl bara att spärra? 

Har bara fått ett äcklig efter mig på 40 år (men nu är vi skilda) NEJ! Det var ett SKOJ Ewa

Ett Pervo, men han polisanmälde jag! Baaaam 

Har du fått några snuskbilder skickat till dig? Verkar vara supervanligt, med tanke på att det skrivs massor av böcker i ämnet, hur går det till?

Är DU en anonym penisbildskickare? Varför gör du det? Berätta gärna vad som driver dig din sjuka lilla hjärna

 1. Anna skriver:

  Tror de här k*kbilderna är vanligast hos dem som rör sig på olika sociala medier och framför allt dejtingappar som t.ex tinder, där det alltså handlar om vilt främmande män som skickar dessa bilder. Är själv 21, och har fått dickpics många gånger och oftast av killar jag inte känner eller ens pratat med, men ibland också någon jag bytt nummer med efter en utekväll som sedan ”flirtar” med dessa bilder. Och jag vet att många av mina vänner har upplevt samma sak. Så ja det är ett stort problem i dagens samhälle, tyvärr.

 2. Eva skriver:

  Haha nä jag har aldrig gått nån sådan bild skickad till mig! Åh andra sidan är jag över 40 år och det kanske är nåt nytt som vi gamlingar inte sysslar med. Verkar ju helt sjukt!
  Man slutar aldrig förvånad över hur knäppa människor det finns!

 3. Becka skriver:

  Jag är en av dina yngre läsare skulle jag tro (20 år)
  Ja tyvärr händer det allt för ofta. Både jag och mina närmsta tjejvänner kan inte ens komma ihåg hur många såna bilder man har fått från ingenstans dom senaste åren. Oftast får man det via Snapchat.. Jag blir lika arg varje gång, killar/män ska ha mer respekt än så enligt mig. För oftast är dem ute efter att få antingen uppmärksamhet om deras kön, eller så vill dem att man ska skicka privata bilder tillbaka, och tyvärr finns det många unga tjejer som lyssnar på det efter allt tjat och tillslut skickar tillbaka intima bilder.
  Och det värsta är när killarna blir så stolta att dem har fått privata bilder och sprider bilderna vidare.
  Under tiden jag gick i högstadiet så hände det flera gånger att det spreds privata bilder på tjejer ifrån skolan som killarna tyckte var roligt och bara skrattade åt, samtidigt som dem utsatta tjejerna blev nedkränkta, skrattade åt m.m.
  Nu är såklart inte alla killar så här, men som sagt så händer det alldeles för ofta (Fast det är ju en annan sak om dem båda är med på att skicka privata bilder)
  Och det här ämnet borde ha fått mer uppmärksamhet för länge sedan

  1. Anna skriver:

   De som skriver ”det är väl bara att radera vad är problemet”.
   Om man får en dicpic betyder det att någon är gränsöverskridande och respektlös. Mot dig.

   Det är ganska obehagligt eftersom folk som inte har spärrar kan spåra ur utan hejd. Stalkniing börjar alltid i liten skala. Likväl som att möta en blottare ensam någonstans. Obehagligt och konstigt.

   Alla behöver bli bemötta med respekt.

 4. Karin skriver:

  Fattar inte heller var dom skickar sina bilder ? Och hur kul är det , tror dom att man blir upphetsad av en anonym snopp ?

  1. Lotta skriver:

   Precis, det finns säkert. 100 tals bilder om man nu skulle vilja ha en bild.

   Det har blivit för fixerat vid att sex ska vara annat än närhet, ömhet och respekt. Det är ett problem

  1. Lotta skriver:

   Precis, det finns säkert. 10 000
   tals bilder om man nu skulle vilja ha en bild.

   Det har blivit för fixerat vid att sex ska vara annat än närhet, ömhet och respekt. Det är ett problem

 5. Paula skriver:

  Män gör så för att de vill inleda en sexuell kontakt och många gånger vill de ha tillbaka en bild på det kvinnliga könet. Det handlar om att man älskar sex. Jag tycker inte att det här är något konstigt om man söker en sexuell kontakt men jag förstår att de som inte söker en sexuell kontakt upplever sig kränkta.

  1. Lotta skriver:

   Nu är det nog ganska få promille som frågar någon om den vill Inleda en kontakt enbart med sex genom att börja med skicka en bild på en penis,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..