Snapchat och hotellapp

Jag vet att jag är sist i Sverige…

Men imorse fick Tristan en emlig bäbis (och mamma) att skina upp.

Han introducerade snapfilter 


SÅ kul tyckte Louie!


Hehe


Jag med❤️


Perkele! 

Såg Martin Björk på tv imorse, han gjorde reklam för en ”billighets hotell app” laddade ner den, och insåg att OM jag bokat via appen så hade hotellrummet jag bor på kostat hälften grrrrrrrr ska ALLTID boka genom app i framtiden


Frukost❤️


Med babba bus..

Har varit nere nu med alla barnen i omgångar. Tristan börjar skolan tidigt, så vi var nere redan vid 7❤️

 1. Loisan skriver:

  Vad heter billiga hotellappen?

 2. Ha, jag vet fortfarande inte hur man snapchattar. Gjorde ett försök, men gav ganska snabbt upp. Illa.. 😀

  1. Tristan visade. Ville bara veta appar. Det andra fattar jag inte

 3. Hej fina Magdalena, har följt dig länge men aldrig kommenterat förut. Jag tycker du är fantastisk som roddar runt med familj arbete och annat i livet. Dina barn är så fina och den minste är ju så söt. Har själv fått sex söner, ett av dem är änglabarn. Sänder en stor kram till dig och hoppas ni snart blir friska från förkylningen,minns allför väl rundgången av förskolesjuka barn…klippkort på v-centralen. Nu är alla vuxna och utflyttade men oj vad jag kan sakna den tiden ibland. Ha det fint

  1. Fina Margreth!! Tack, du gjorde min dag ❤️❤️❤️❤️

 4. Maria skriver:

  Hej och tack för en bra blogg! Jag undrar var du har köpt Louies fina tröja med hängslen på?

 5. *lena* skriver:

  Snapchat är så beroendeframkallande och jäkla roligt man längtar tills nya kommer hela tiden men du jag hatar alla dessa ”hotellsajter” använde oss av dem under vår resa i Europa har blivit blåsta massor av ggr både på pris, bilder på hotell som inte stämmer för 5 öre så nu googlar jag själv på hotellet direkt innan jag bokar på en sån där sajt för oftast är det billigare att boka av hotellet har jag märkt.. sist vi bodde i Helsingborg bokade vi på en av de där sajterna bilderna var fina allt såg bra ut men när vi kom dit var det ett vanligt hyreshus där nedre botten var hotell(vandrarhem möjligtvis) de hade ingen aning om vår bokning och när vi väl fick vårt rum var det ostädat och obäddade sängar äckligt som 17 vi tackade nej och som tur va fick vi pengarna tillbaka (har vi inte fått förut) och när vi sen försökte boka ett hotell vi visste faktiskt va ett hotell på samma sajt var rummet dyrare och frukost ingick inte men vi ringde till hotellet fick frukost och ett större rum billigare än vad som erbjöds sååå jag xtra kollar alltid själv ni innan vi bokar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..