Sängläge med babba-tjok

Dagens frukost


Varför finns det inga sugklubbor med smärtstillande för hals/barn? Det hade varit grymt!


Filip och Charlie åker till Spanien imorgon, jag Lo och Tristan ska vara hemma och gosa. Vi har visningar på lägenheten i helgen så vi tar förmodligen in på något hotell. Vill inte besvära vänner med gråt och förkylda barn….

Louie äter godis efter sin medicin-tortyr-omgång (inte uppskattat, men nödvändig) Det går iallafall ner i magen på stackaren


Dr Phil på tv’n, alla fönstren är öppna, frisk luft och bäbismys

Har du klarat dig undan förskoleförkyldningarna? Charlie blev aldrig drabbad. Denna lilla drar åt sig smittor som en dammsugare…

  1. Linda skriver:

    Gillar han choklad? Om den är flytande så blanda med chokladsås på tub. Förvillar det värsta smakerna som finns i barnmediciner. Funkar super på mina som HATAR det!! Lycka till och krya lilla killen

  2. Hej!!
    Finns faktiskt sådana klubbor. Fast inte i Sverige såklart (landet superduperförsiktig när det gäller allt!). Sambon fick 2 olika sorter av sin polska kollega, ena mot halsont och andra mot hosta. Två finfina paket som man köper på motsvarande apotek där . Sonen 4 år tycker väldigt bra om de och de verkar hjälpa tycker jag. Dottern lika gammal som Louie har inte provat än…
    Krya på er!! //Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..