Sjuk farbror

Har legat i sängen i 24 timmar, både jag och Louie har haft 40 i feber.. frossa, svettats.


Jag är uppe nu. Måndag. Måsten är inte sjuka, jobbet skiter högaktligen i om någon är dålig. Överdos av smärtstillande, och en iskall dusch.

Vet du, något som VERKLIGEN FÖRUNDRAR MIG? Män, män över lag, jag är så irriterad nu, att jag är sprickfärdig..

Om jag är sjuk??? (Händer typ aldrig) Hur kommer det sig att ALLTID! Det har ALDRIG slagit fel så ”råkar” Filip oxå bli sjuk PRECIS samtidigt ???

Oj jäkla vad underligt det är?

Unnar de inte oss mammor att bara får ligga och vara sjuka?

Är de livrädda för att behöva ta ansvar för barn och hem helt själva?

Stackarna? Det måste ju vara något i luften som gör att det ta mig faaan slår fel


Kan bara sova upprätt på mitt bröst. Lilla älskade gobbe

Mycket att stå i denna vecka. Visning på lägenheten under helgen OCH under veckan. Filip åker till Marbella på tennisturnering på torsdag. Tv-Inspelning imorgon, Tristan-vecka, ordna pass till Charlie, städa köpa blommor och göra det fint här hemma.


Brunch igår, är det bästa och enklaste som finns! 

Nudlar, överdrivet mycket kycklingbuljong, kläck i ett par ägg i det kokande nudelvattnet, och ät.. bästa bästa


Har fått en vageljävel i ögat oxå. Snyggt och läckert i tv-rutan imorgon. 

Lyfte försiktigt ner Louie i soffan. 

Ska försöka sova och samla kraft iför en febernatt. Vi vet ju inte hur sjuk stackars Filip blir… kanske måste badda panna på honom med? Stackars liten. 

Tack universum för att jag fick lov att få vata sjuk iallafall en dag 

 1. Ina skriver:

  Haha härligt inlägg förutom att ni är sjuka då såklart, aldrig roligt. Men raljerandet gillar jag. Finns nog både ironi och allvar i det och skrivet snabbt tror jag. Hehe underhållande läsning och man får faktiskt lov att tänka och känna så ibland. Alla är vi människor! ❤️

 2. Hej Maggan,
  Jag har liknande upplevelse, feber i söndags, tog 4-åriga dottern till gympa 9 på morgonen. På dagen födelsedagskalas hos släkt, mannen och 4-åringen var med. Febern uppe i nästan 39 på kvällen. Sov ändå med 4-åringen, svettades som en gris på natten, det rann över bröst, mage, rygg. Fick t om byta trosor helt blöta. Vaknar på morgonen, ingen feber, upp och jobba. Mannen: ”varför har du tagit ut hela paketet bacon (1kg)? från frysen”. Jag: ”för att jag la in hela paketet i frysen utan att dela upp det”. STORT fett minuspoäng åt mannen. Jag lämnar dottern på förskolan, kommer hem från jobbet, mannen lagar mat. Han hämtar dottern hos kompis, ber mig passa pastan och baconet på spisen. Jag stänger av värmen på pastan men låter vattnet vara kvar i kastrullen. Mannen kommer hem: ”varför har du låtit vattnet vara kvar i kastrullen, nu blir ju pastan helt degig?”. Jag: ”jag försökte bara hjälpa till”. FETT STORT minuspoäng åt mannen. Jag surade hela kvällen och ville helst inte se honom. Imorse försökte han komma och klappa på mig, frågade hur jag mår. Jag: ”Rör inte jag är fortfarande sur!”. Mannen sms idag: ”Förlåt jag var en idiot, men jag var trött, hängig och började också känna mig sjuk”. Jag: ”Vem FAN är inte det, du kan inte bete dig som ett rövhål för den sakens skull!”. Så det jag vill säga är att män är klena! But we love the bastards <3.

 3. Lena skriver:

  Ironi verkar vara något som är svårt att förstå. Blir mörkrädd när jag läser vissa kommentarer.
  Maggan – du är bäst! Fortsätt vara den du är och skriva precis som du gör. Du gör mina dagar!

 4. Ann.B skriver:

  Krya på dig fina!

 5. Lena skriver:

  Är det bara jag som har tur här i världen Haahaha men ngt ska man väl ha på sin lott 🙂 Jag har världens mest omtänksamma man ..
  Men inte för inte vi har hållit i hop i 34 år genom sorg och lycka….Ge och ge tillbaka 🙂
  Krya på dig, när du är mindre trött är du överförälskad i din man igen.. 🙂 Krya kram i mängd <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..