Det är inte lätt att vara jag

Jobbigt att vara i mina mjukiskläder…

Fans, livvakter, skrikande män med the graafsisters i blicken…

Att bli jagad av paparazzi är en stor del av mitt liv

Den förlängda limousinen hämtar snart upp mig för fest med @victoriasilvstedt and the #jetset #people

 #leavemealone

 #gretagarbo #mittmottoärattvaraanonym #solglasögon #celebrety #privatliv @creativeheadz_se 

#walkinmymokasiner #takano

Haj!!!

 1. Ann W skriver:

  Tack finaste DU för att du finns. Och för att du får mig att skratta högt av din härliga humor ❣️. Alltså jag bara älskar dig och ditt fantastiskt härliga sätt att skriva på ❣️. All kärlek till dig och Tusen Tack för att DU finns❤️❤️❤️. Stor varm höst kram från Ann i Götet/ kund från Lifebutiiken i Nordstan.

 2. Jaana skriver:

  Du är bara för härlig!

 3. Rosa skriver:

  Gud vilket snyggt v-rums bord ni har på bilden på hemnet. Vad har ni köpt Det??? Grattis till huset

  1. Srtlingfirma!! Men jag tänket köpa loss det.. sååååå fint

  1. Huset Rosa?? Hehe, nu fattar. Jag iiiingeting???

   1. Rosa skriver:

    Har ni köpt en ny lgh istället, kanske Alex Schulmans…. när men seriöst antar att ni ska flytta . Hur kommer man in på alla dessa insta filmerna? Söker på det men får inte fram nåt. Är inte så haj på sociala medier , så hade inte hört talas om det förrän jag läste det på bloggen.

 4. Lena skriver:

  Tack för du finns och får mig att garva <3 Största Kramen till dig!!!!

  1. Tack själv❤️❤️❤️

 5. Ina skriver:

  Hihi tought life 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..