Camilla och Jessica

Bästa kompisar! 

Igår samlades vi och firade att Camilla är färdigutbildad frisör och Jessica hudterapeut.

Två coola brudar som är 45+ Jessica äger en ICA-butik och Camilla 4 stora hotell’herrgårdar… De har jobbar hårt, kämpat och slitet samtidigt som de fött barn och tagit hand om man och hus 

När barnen blivit stora ville båda två något för sig själva. Förverkliga sina drömmar och göra något nytt och spännande.

De satte sig i skolbänken!

Älskar att man aldrig blir förgammal för att plugga eller byta bana i livet!


Järngänget! På en cool resturang som heter MELT


Anna vägrade ta en annan bild trots att jag såg förvrängd… hon såg snygg ut och det var det enda som räknades

Den här bilden var hon mindre glad över! Den får hon so hämnd hehe 


I våra fina mysdräkter. Kommer du ihåg TAKANO? Nostalgi

Vad är nostalgi för dig?

Bockstyre, permanent, PUMA, twist, kåldockor, pastell, pannband, Aqua Limone..

Jag älskar allt som är barndom. Det gör mig glad och varm i kroppen.

Takano fick jag aldrig som liten. Mamma hade inte råd. Jag tar igen det idag

Fina Anna är här i helgen. Ikväll ska vi äta tacos och mysa med barnen

  1. Lämna inte bloggen i vrede kära Maggan… Tyvärr är de dom som inte är nöjda ned sig själva och sina egna liv som har de stora behovet att tycka och tänka om hur andra lever sitt liv och anser sig ha rättigheten att skriva vad som helst. I det verkliga livet är devotast ynkryggar som aldrig skulle våga yttra sig som de skriver bakom datorn hemma i sin trygga misär. Oftast kvinnor dessutom tyvärr. Tragiska och lite patetiska. Tyck synd om dem istället.

    Vi som verkligen älskar att läsa om din vardag och njuta av att få del av alla dina härliga sidor och alla dina upplevelser lever upp istället och då är inte behovet av att alltid skriva en kommentar så stor. Man läser och är glad el ledsen för din skull (beroende på vad inlägget handlar om) och klickar oss sedan vidare att känna behovet av att ”trycka till” och vara elak….

    Stor kram och skit i alla loosers…

  2. Leksaker hade jag gott om som barn, men nån freestyle fick jag aldrig. Inte heller Salomon-ryggsäck. Wct Adidas var det inte tal om. I nian fick jag lite Levi’s plagg och det var en fantastisk känsla.

  3. Vilket snyggt o härligt gäng ni är! Och jackan din vän har på sista bilden!! Älskar färgen! Jag har letat och googlat efter en mörkblå/grå mockajacka men hittar ingen!! Är det möjligt att höra sig för vilket märke hon har och om den är nyligen inköpt? Kanske till o med var?!

  4. Underbara tid i livet 🙂 Bland pasteller där alla gick klädda som färgglada jättebebisar 🙂 Du är ju så söt så man smäller av..<3 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..