Har ligger jag med byxorna nere

Vad tror vi, en liten spruta till. Ultraljud!

Och Jepp det blev en spruta till……


Nu ska ta tant raffa i nya trollkarlsjacka rusa iväg till en fotografering. Jag är sen. Syns sen

 1. Tina skriver:

  Älskar din blogg Magdalena, den är ju underbar! Önskar dig och din familj allt gott i livet!
  Om du fått kortison måste du vara lugn dygnen efter. Soffläge alltså…. Kram & trevlig helg!

  1. Försöker, men det är svårt

 2. Susanne skriver:

  Ville först säga att ja gillar din blogg starkt!
  Vet att du inte har med detta å göra men ja har mejlat 2 ggr till bettet for your å dom svarar inte tillbaka vilket e väldigt viktigt för mig. Vet du om det är fel mejladress??. Kram å ha en bra dag

 3. Camilla skriver:

  Bara en fråga med kortisonsprutor. Vet iaf i hästvärlden att kortison förstör ledbrosk ju mer man sprutar är det inte samma med människor? har nämligen också vansinnigt ont i höften och i nästan hela höftbenet (känns som foglossning men är ej gravid). Snart är min smärtgräns nådd och jag måste hitta någon som kan hjäpa mig men vet ej ifall jag vågar ta kortison.

  1. Sirpa skriver:

   Hej Camilla, har du provat Voltaren gelé och tabletter till höftsmärta? Jag som är 65+ blir alltid smärtfri av dessa. Jobbigt med att ha ont längre perioder då det lätt blir inflammation där det gör ont. Jag har en gång fått en morfin spruta på akuten som hjälpte direkt på rygg och höftsmärta. Krya på kram från Sirpa ❤

 4. Nettan skriver:

  Du är grym Maggan, du är snygg, ungdomlig, cool, tuff, godhjärtad, varm, fin, omtänksam, empatisk, sexig, rolig, finurlig, positiv, trendig, familjär, vänlig, het och har glimten i ögat. Skulle, som ovan, aldrig våga gå fram till dig på stan, skulle kännas konstigt, men säger det såhär istället! Du är grym!

 5. Q skriver:

  DU ser ungdomlig ut. Jag ljuger inte. Men gå fram till dig på stan och säga det till dig, det vågar jag inte… och därför säger jag det på detta vis.

  1. Klart vi ska kramas❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..