God natt vänner (och kraxsångare)

Godnatt vänner och ickevänner!

Kommer somna till Idol…..

Skönt! Skönt att somna med barnen och vakna utvilad. 

Jag har en sån där kväll på jag morrar åt allt! Alla kan dra åt skogen….

Krax’kråkor som rasar över att jag hade mage att reagera över att min server kostade mycket. FÖRLÅT! Förlåt att jag spontant tyckte att 40.000 var mycket pengar i det STOOOOOORA hela.

(Jag retar mig på er)

Hur kan du Maggan DIN bortskämda idiot, hur kan du sitta där och tycka synd om dig själv? Skaffa dig ett vanligt jobb, sluta blogga. DU som tjänar så VAAAANSING mycket pengar på dina läsare! Hur har du mage???? Kom ner på jorden. 

Jag ber er verkligen ödmjukast om ursäkt för att jag tänkte högt när jag betalade mina räkningar igår. Jag klagade faktiskt inte, jag reflekterade, utan baktanke eller självömkan

Klart att jag inte får tycka att 40.000 kr är mycket pengar. Fåntratts-Maggan!!! Jag ska faktiskt inte få tycka något alls, jag är ju en medelålders, vit, rik och frisk bloggare. FÖRLÅT!! 40.000 är IIIIINGENTING kråkor! En liten piss i Mississippi för mig. Sorry!

 Jag LOVAR att jag ska tänka innan jag skriver från hjärtat här i fortsättningen.

Oj språkpoliser, neeeeeej, innehöll texten jag just skrivit särskrivningar eller grammatiska fel? SORRY!

Dricker jag vin och har det FÖR kul med mina vänner oxå? FÖÖÖÖRLÅT

Svarar jag ogenomtänkta svar Malin. Sorry!

Skämmer jag ut mina barn? Föööörlåt alla som skäms i deras vägnar

Opppps!!! Gick jag på bio under lunchen? Im sooooo sorry to whom it concern

Skriver jag arga kommentarer och BARA svarar till de som har ”rätt att ifrågasätta” och BAAARA snällt till de snälla? soooorry!!

Kan du läsa?


Kan du?


Motherfuckers

Vet du… 

JAG ÄLSKAR ER!! 

Men har man dagar då allt är jobbigt, man känner sig trött, pressad, stressad, man vill bara sätta sig ner och grina… 

Man går in på bloggen, försöker att skriva ihop något, för någots skull… 

Faktiskt som någon skrev? SKAFFA DIG ETT RIKTIGT JOBB!! Det har jag faktiskt Margot. Med månadslön. Som anställd för Postkodlotteriet. Ett vanligt företag. Jag driver OXÅ företag vid sidan om, jag har egna kosttillskott och smyckekollektion. Tro’et eller ej, bloggen startades som en hobby och är fortfarande en hobby för mig! Skulle jag tröttna? Då stänger jag ner skiten i morgon utan att behöva förklara mig för någon.

Det kan faktiskt hända att proppen går, den lossnar lika snabbt som slemproppen på en 5-barnsmamma när främmande  människors ständigt ska anmärka, vända, vrida, analysera, märka ord, och påpeka. 

Jag har dagar då kommentarer  kan äta upp /såra mig, små människor, stora människor… Jag beter mig långifån alltid moget. SORRY !!

(PLEASE Katt-Ewa nu när vi är vänner? Snälla klicka på en banner eller en liten, liiiiiten annons nu.. pleeeeeease så jag kan ha råd att lyxa till det i helgen)

Puss och godnatt!

Nya tag imorgon♥️

 1. Ignorera alla småsinta, avundsjuka människor. Var glad och stolt över att du är entreprenör och har jobb där du slipper sitta bakom ett skrivbord 8-17 som många av oss andra. Du är en förebild som stark och kreativ kvinna. Har man inget snällt att säga bör man vara tyst.

 2. jag satt med ett leende under hela inlägget Du är dig själv, fortsätt med det! Hoppas du får sova gott inatt. Jag säger som din syrra, fick du inte lokalen så va de inte meningen! Deppa idag sen kör du på nya spår i morgon! Kram

 3. Jag går in o läser din blogg lite nu o då – den enda faktiskt jag besöker, den ger mig en feel good-känsla. Du ger av dig själv på ett befriande mänskligt – gillar dig och det du ger, du behövs!
  Puss på dig

 4. Låt ingen låta bestämma vad du ska eller inte ska göra/skriva… det är bara massa bitterf#!=r som inte har något liv. Var Du! Det räcker hästlängder

 5. Gud vad jag är glad för att du betalar såååå mkt pengar för att roa oss tanter! Kör hårt, ta ett glas vin och skriv ohämmat och befriande. Det är ju valfritt att läsa. Tror din höft behöver lite galej för att lossa lite på stelheten som kan infinna sig vid vår ålder. Jag har varit på onsdagsdejt med man och vänner. Ve och fasa. Jag är lärare OCH har druckit vin på en onsdag. Borde vara skottpengar på människor som oss…

 6. Du är bäst! Glöm aldrig det. Det finns en anledning att frsmrutan är större än backspegeln. Idag en skitdag, imorgon en bättre dag❤️Kram till dig du underbars människa

 7. Det är så bra att du lever ditt liv på ditt eget sätt, det bör vi alla göra. Fortsätt som du gör även om det är svårt ibland. Hejar på dig.

 8. Maggan jag älskar dig! Du är tamejfan äkta & bjuder på dig själv & är ärlig! Hoppas du sov gott & att du får en bättre torsdag än vad onsdagen var❤️
  Kramar i mängder från Therese!

 9. If people talk behind your back, just fart!!

  Nä men ärligt att folk orkar. Älskar att läsa din blogg och tycker det är skönt med blandningen av allt och att du inte har ett filter på allt du gör. Har för övrigt köpt dina kosttillskott nu och ska prova. Kramar fr Kina

 10. Love U❤️Du är bara för underbar, tänk att folk orkar, stackars avundsjuka människor!!!

  Stå på dig och va bara den du är!

  Massor med kramar och heja heja rop!

  //Camilla (6 barns morsan)

 11. Följer en blogg och det är DIN! Utan dig hade min vardag inte varit lika fulländad. Du är dig själv och det ÄLSKAR jag! Jag ÄLSKAR din humor, din galenskap och din ironi. Du e perfekt precis som du är! Måtte du aldrig sluta skriva! Jag känner igen mig i dig såå ofta. Det känns härligt att få bekräftat att det finns fler som jag. Lite smått galna med humor o ironi Du förgyller min och många andras vardag! Strunta i dem som inte gillar dig till 100%. För vi är måååånga som gillar dig till 100%!! Kram

 12. Sabla missunnsamma och petiga surkärringar, hur kommer de på allt de har synpunkter på .
  Ville bara skriva att jag är så tacksam och otroligt glad över din härliga och befriande blogg. Tack för att du är på riktigt och är en riktigt människa. Skaka av dej surkärringarna och låt dem inte sno åt sig av din tid och energi, för det är dem inte värda. Du e fantastisk!!
  Du är en förebild!! ❤️

 13. I Sverige får man inte sticka ut, det får inte gå bra för nån och den är stolt över det.
  Jag kan förstå att det sticker i ögonen på nån som tjänar skit och ingenting, har blivit lämnad av mannen och drar hela lasset själv MEN man är sin egen lyckas smed! Ingen kommer att knacka på dörren och ge den till någon. Man har eget ansvar över sitt liv!
  Missunsamma människor kommer alltid att finnas, det är bara att inte ge dem bränslet att man bryr sig.

 14. Fortsätt vara du ! Du är underbar tycker jag !
  Finns alltid någon som stör sig på något hela tiden. Skit i dom. Lätt att säga såklart.
  Ha en toppenfin dag & lev här & nu.
  All kärlek till dig !
  Kjam

 15. Grejen är den att hade det varit så att dessa människor träffat dig personligen så hade de inte sagt flaska ängång. Men över internet sitta hemma o störa sig på nån i ren avundsjuka och sin lämna spydiga eller elaka kommentarer när de kan vara lite anonyma. Jisses vart är mänskligheten påväg? Men seriöst.. vi pratar ofta att vi vuxna är oroliga över våra barn i skolorna pga mobbning och att barn kan va hemska mot varann,, men helt uppenbart vart de får det ifrån….HEMIFRÅN!

 16. Jag älskar din blogg !!!

  Jag är en studerande (läser sista terminen nu) småbarnsmamma som alltid startar dagen med att läsa just din blogg. Medan min lilla tjej ligger och sover bredvid mig skrattar, gråter eller bara njuter jag av att läsa dina ärliga och härliga inlägg.

  Jag har aldrig förr fastnat för en blogg såsom jag har gjort för din. Din härliga, ärliga och bjudsamma syn på livet (och på andra människor) går rakt in i hjärtat på mig.

  Fortsätt vara du, för du gör det så jääääkla bra ❤

 17. Din blogg är en av två som jag läser dagligen. Tycker du är en härlig människa som delar med sig av sin vardag. Hoppas att dessa människor som skriver elaka kommentarer inte tar över din glädje att skriva. ( Det är nog dem som bör skaffa sig ett riktigt ” jobb” efter som dom hinner sitta och skriva spydigheter hela tiden.)
  Många kramar till dig Maggan

 18. Tycker det är underbart att du reagerar PÅ 40 000 ..det är faktiskt mkt pengar!!! Visar på tycker jag iaf att du INTE är ngn bortskämd glidar människa 😉 P.s Men lite förvånad att du ville pussa en Porris ; Hahahaha…Kram goa du <3

 19. Tycker det är underbart att du reagerar PÅ 40 000 ..det är faktiskt mkt pengar!!! Visar på tycker jag iaf att du INTE är ngn bortskämd glidar människa 😉 P.s Men lite förvånad att du ville pussa en Porris ; Hahahaha…Kram goa du <3 <3 <3

 20. Hahaha. Jag ser dem griniga o bittra som underhållning. Brukar skratta åt dem flesta avundsjuka och bittra inläggen Kram på dig goa Maggis ❤️ Älskar din blogg!!!

 21. vad tråkigt att de inte blev av 🙁 vilket sätt.. har hört att bostadsrättsföreningar kan vara rent jävliga de kör maktspel…
  de kommer dyka upp något bättre 🙂

  att folk ska klaga o anmärka på allt.. gud så less jag blir… tiga är guld har inte folk hört talas om de.. hoppas du inte släcker ner bloggen.. jag älskar din blogg.. de är den enda jag läser.. <3
  kramar

 22. För mig är det en gåta har hur man ens orkar lägga ner energi på att skriva negativa kommentarer till nån. Om man retar sig på någon är det väl enklast att inte läsa dennes blogg. Antar att de som gör det inte har nåt liv, eller?

 23. Hej! Bra, var arg. När man är arg ska man vara arg och när man är glad ska man vara glad. Det är därför jag är här, för att du är du och för att du är ärlig. Om du vaknat idag och vill ta dig framåt ur ilskan har jag en idé. Lägg ut en kontaktannons här på bloggen för vilken typ av lokal du söker, stl, ca pris, vart den ska ligga etc. Lita på de positiva krafterna som finns här så tror jag att du snart kommer ha en lokal!!! All kärlek

 24. Men FAN så avundsjuka folk kan vara! Skaffa ert ett eget liv eller egen blogg om det inte passar att läsa, det är frivilligt!!
  Jag älskar din raka, ärliga, tokiga, ibland röriga blogg och dina inlägg!
  Fortsätt vara du! Skit i dem! De är väl bittra över ngt.
  Kram Maria i Trelleborg

 25. Alltså Gud du är BÄST, hahahaha! Underbara människa. Du är en sån person man vill ha som polare. Ändra dig aldrig, be aldrig om ursäkt för den du är och fortsätt att inspirera och sprid bra energi! Hejahejaheja!!
  /S

 26. BAAAAM!!! You go girl! Fortsätt att vara du, det är ju därför JAG läser din blogg! Jag älskar att läsa om dina ups, och dina downs, och dina glamourfester och om din stökiga vardag. Det är ju så livet är för oss alla <3. Stökigt, festligt, räkningar som man baxnar över, vardag och helg i en salig blandning. Det är en verklighet jag kan relatera till. Jag känner med dig när du öppnar ditt hjärta och delar din sorg med oss – främlingar som vi faktiskt är.

  Och herregud tjejer/tanter där ute – vi måste väl kunna unna varandra framgång och glädje istället för att ägna livet åt denna ofantligt uttjatade och fula missunnsamhet. Shit vad less jag är på den.

  Heja dig Maggan, fortsätt PRECIS SOM DU ÄR OCH GÖR!

 27. Love You!!!!! Du är så bra. (Hoppas nu att du kommenterar mitt inlägg, ger mig en postkod vinst eller varför inte skickar mig gratis produkt. Haha! Skojar!!)
  Men du är ärlig, förbannat rolig. Din blogg är feel good och innehåller inte massa inredning och ljusa bilder. Det känns som man tittar in i ditt ”riktiga” liv. Dubbelhakor, vardagsirritation men framförallt glädje!!
  Skit i kritiker och fortsätt vara Du!!

  Måste berätta en rolig sak som hände i soffan igår. Min 11 åriga son frågar vem Magdalena Graaf är. Tittar chockat på honom och tänker hur tusan har kan ditt namn. Förklarar att du jobbar med postkodlotteriet och bloggar. -”är det hon den gamla tanten?”
  Svara nej, hon har varit en utvikningstjej (får förklara vad det är och han tycker det är så där super äckligt som en 11 åring gör)
  Kommer sen på att vi träffade er i karlshamn när ni var med i spring. Du och Hannah ställde upp på foto med barnen. Ett foto jag förklarar att han kommer vara skit stolt över om ett par år. -”neeej örk!”
  Nu har jag alltså introducerat och visat bilder på lättklädda tjejer….är det nu toarullarna kommer försvinna och strumporna hittas ihopkletade.

 28. HEJ MAGDALENA ❤️

  Jag ville bara kika in och säga, du är UNDERBAR. Lätt för mig att säga skit i dem. Men seriöst. 2017 INGEN FACKING PALLAR MED BITTERFITTOR. Har man fan inge trevligt att säga. JA? Då säg det inte alls. Det borde finnas speciella samhällen för bitterkärringar. Ingen vill ha med er att göra. Men samtidigt undrar jag vad ni gör här? Gå motionera. Let loose som endorfines. Seriöst ingen orkar med er. Hoppas ni får en trevlig dag ❤️ Och stor kram till dig Magdalena ❤️❤️❤️

 29. Snälla M!
  Lova att du aldrig förändrar dig p g a alla skitkommentarer din charm och att jag läser din blogg är att du är som du är. Älskar din blogg förhöjer varje dag. Om du skall börja tänka dig för varje ord du skriver ner då blir det nog inte naturligt från dig. Du skall inte behöva rätta dig efter dina bloggläsare de får sluta läsa och kommentera om det inte passar det du skriver.
  Kram från Luleå

 30. Men Maggan, bry dig inte om det negativa. Ingen av oss vet hur du har det, hur du mår eller sliter varje dag. Ditt liv och ingen annan har med det att göra. Var precis den du är. Vi vet inget om morgondagen. Lev här och nu. Ha kul, njut och gör precis vad du vill när du vill och jag lovar att dina barn är stolta över dig. Alltid. Skit i alla andra skitkärringar. Dom är avundsjuka och bittra bara. Kram.

 31. I löv U! Du ska inte behöva förklara eller ursäkta dig för någon. Detta PK-land håller på att gå för långt….”alla goda människor” ska bry sig om allt och alla och ta sig rättigheter att komma med pekpinnar högt och lågt. Man blir ju spyfärdig!
  Bit halsen av dem bara Maggan! ; )

 32. En seriös fråga kommer här: vadå, om jag trycker på en annons, får du betalt för det då?
  Jag är så långt ifrån bloggare det går.. men om det är så, så kommer jag seriöst trycka på alla annonser varje dag för att du ska få betalt. Jag tycker till skillnad från Ewa (soss) Svensson att det är KUL när det går bra för andra!!

 33. GullfiaFuck till the hatersNi är sånna små avundsjuka rackare med taskiga liv och för lite sex få blir man retad på människor som glänser lite xtra✨Va fan kan inte människor lära sig att inte lägga sig i andras liv om man inte blivit ombedd att yttra sigI ❤️You du är bara bäst så keep on reta dem där hatarna, ändra dig för Guds skull inte✌

 34. Förstår dig M!! Du har INGET att stå till svars för!! Va fan är det för fel på folk som har tid att leta fel på en blogg?? Människor LIDER, sörjer, förlorar sina barn, har ångest, djupa depressioner, förlorar allt, VERKLIGA problem…och ni gnäller på en bloggare?? FÖR I HELVETE!?!?!?
  Själv är jag just nu i Grekland, låter just den dag mannen valla barnen på stranden medan jag dricker vin och öl på balkongen och är både rädd och FÖRBANNAD över hur samhället tillåtits att utvecklas.
  Terrorhot, terrorister,..men FRAMFÖRALLT människor som blundar. Som sitter där och leker PK-poliser och trycker på gilla-knappen på ngt gulligt kattklipp istället. HUR FAN kan man blunda för alla fasor som sker? Jag vill också ha den godhetsdrogen i mig!!
  Usch! Nu ska denna bittra, gnälliga medelålderskärring dricka upp sitt glas vin och sedan ta ett till… Skål M!!

 35. Ha ha, du är ju för härlig!!
  Det är ju det som gör att din blogg är den bästa bloggen, jag orkar/vill inte läsa om alla perfekta människor m alla dessa tråkiga o tillrättalagda inlägg..
  Därför följer jag bara din blogg, så snälla, fortsätt som du gör. Jag älskar din blogg!!

 36. Fan blir lika arg och frustrerad som du när jag läser om alla onödiga kommentarer. Gillar man inte det du skriver läs inte då, har man inget annat att göra en kommentera stavfel eller klaga på vad du gör, skaffa ett eget liv eller bäst av allt sluta läsa din blogg. Men gör för in i H-te inte att du slutar blogga. Din blogg ger mig skratt, glädje och ibland skämskudde. Men framförallt du är människa precis som alla andra. Var den du är och Jag hoppas att alla avundsjuka poliser där ute taggar ner
  Ville bara uttrycka mitt stöd

 37. Nämen vad är det med folk? Jag har läst bloggar och bloggat (periodvis) i över 10 år, inte har jag hittat någon blogg där jag gillar allt, håller med om allt och alltid är överens med bloggaren! Det är ju precis som i verkliga livet; man tycker inte exakt lika som en annan person.
  Men jag kan alltid hoppa över ett inlägg som jag inte vill läsa och märker jag att det inte känns positivt att läsa bloggen längre, då slutar jag!!! Så enkelt är det! Vi som läser här inne gör det av egen vilja, inte av tvång, så fortsätt att vara dig själv och skriv om det du vill!

 38. På riktigt Magdalena, vad händer? Ditt lite ologiska inlägg om dina 40.000:- för servern får du en massa svar på, just för det var just ologiskt.
  Har läst igenom dom, tycker inte att det var elakt.
  Men du blir typ rabiat?? (vilket du så klart har rätt till eftersom det är din blogg…….)Trodde du ville att vi skulle kunna ha en dialog? Har du ingen urskiljning på vad som är elakt eller inte?
  Att någon har en annan åsikt än vad du har eller rent av tycker att du har fel, är inte att vara elak.
  Och så klart kan du stänga ner din blogg när du vill. Vi kommer sakna dig, men vi kommer att gå vidare. Du förlorar en inkomst.

  1. Vad ska vi ha en dialog om? Det hör är min dagbok. Inte ett forum på familjeliv. Varför ska jag behöva ha en dialog med en främmande människa om hur jag lever mitt liv?

   1. Med dialog menade jag att du skriver ett inlägg och att jag kan ”tycka” på den Men det är alltså inte ok?
    Då ber jag om ursäkt. jag visste inte det.

 39. Du får inte sluta blogga!!! Jag läser din blogg varje dag! Den får mig att skratta, känna igen mig och sucka medhållande!! Ibland när jag läser så känns det som jag själv skrivit det!
  Du behövs! Du visar att inte allt är rosenskimrande varje dag men du visar också allt fantastiskt och spännande som kan hända i livet!!

 40. Mitt liv skulle rasa samman om jag inte hade din underbara blogg att läsa varje dag, du är bäst! Oavsett alla ”Katt-Ewor” och liknade hemska varelser. Den svenska avundsjukan är det många som lider av i detta land. You are the best!
  Stor kram Sofie

 41. I fucking LOVE you, du underbara människa! ❤️
  Jag hoppas bloggen är en hobby du tjänar Ordentligt bra med pengar på för det förtjänar du!
  Skit i alla avundsjuka, bittra människor.

 42. Att folk bara orkar bry sig.. De har alldeles för små, inrutade liv tror jag. Fortsätt vara den DU är – älskar att läsa din blogg (kan gärna bidra genom att klicka på en banner så lite pengar trillar in 😉 ) Tycker det är underbart att du delar med dig av saker i ditt liv precis som de är, inte tillrättalagt, inte fixat bara ärligt och härligt!
  Stå på dig!
  Kram❤️

 43. Alltså…. Du är bara bäst ❤❤ Pratar om dig och din blogg här hemma som om vi var bästa polare, fast vi aldrig träffats Du hade passat in i våra super crazy bubbelkvällar Och lovar om jag mot förmodan skulle träffa dig skulle jag ge dig en stor varm kram ❤
  Ps ÄLSKAR STRUMPORNA
  Kramar i massor ❤❤

 44. Jag fattar inte hur folk orkar att håla på och skriva en massa skit till och om dig,fattar absolut inte det!! Du ska absolut inte behöva förklara dig hela tiden. Du är så bra som du är,alla har vi fel och brister,vad det nu är för något?!
  Puss och kram på dig och jag önskar dig all lycka,både med dig själv och familjen

 45. Hej hoppas du mår bra. I veckan var postkodlottoriet och hälsade på oss. Vi blev super lyckliga, men jag hade hoppats på att det var du som kom, så att jag kunde få berätta hur underbar jag tycker du är. Vä rädd om dig du är fantastisk. Det var inget fel på Zandra. Tack för att du finns. Kram

 46. Du köör bara köör! Du lever livet. Synd om nättrollen som inte har bättre för sig. Älskar din Adidas och vill ha en själv, 34 år

 47. Fortsätt vara den du är & fortsätt skriva som du gör!! Jag tycker det är härligt att läsa din blogg, du ” är ju precis som vem som helst” om du förstår vad jag menar.
  Till er som bara har oförskämdheter att skriva, ge fan i att läsa då!! Det är ingen som har bett er läsa och framförallt inte vara elaka.
  Kram till Magdalena ❤️

 48. Klimatet har blivit så hårt och rått. Vi äter upp varandra med med kommentarer (elaka, hånfulla eller med gliringar), obehagliga blickar, jag vet bäst attityd mm mm.
  Vad har hänt?
  Jag tror, utan att egentligen veta, att det beror på sociala medier. Varför? Jo, för här kan vi vara anonyma och kräka ur oss vad som helst, när som helst, utan konsekvenser. Det kunde man inte förr (före sociala medier), inte utan att skämmas eller behöva stå till svar för sina åsikter. Nu kan du det, på gott och ont. Fast det innebär att du har ett ansvar för det du uttrycker, ett ansvar många rent ut sagt skiter i. Det är beklagligt och sorgligt att det blivit så.
  När jag läser Magdalenas inlägg känner jag smärta och ledsamhet. Hon har uppenbarligen en dålig dag och utrycker det ärligt, rakt, naket. Det första några tänker på mitt i detta är PENGAR. Jag förstår inte hur ni fungerar. Det spelar egentligen heller ingen roll att jag inte förstår det.
  Jag är bara så fruktansvärt trött på alla präktiga människor som vet allt om livet och hur det ska vara. Vet ni vad, klappa er själva på axeln och lev ert superliv. Under tiden kan ni väl skita i alla andras, framför allt Magdalenas liv, för JAG gillar hennes nakna, ärliga, självutlämnande, humoristiska blogg. Deal?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..