God natt vänner (och kraxsångare)

Godnatt vänner och ickevänner!

Kommer somna till Idol…..

Skönt! Skönt att somna med barnen och vakna utvilad. 

Jag har en sån där kväll på jag morrar åt allt! Alla kan dra åt skogen….

Krax’kråkor som rasar över att jag hade mage att reagera över att min server kostade mycket. FÖRLÅT! Förlåt att jag spontant tyckte att 40.000 var mycket pengar i det STOOOOOORA hela.

(Jag retar mig på er)

Hur kan du Maggan DIN bortskämda idiot, hur kan du sitta där och tycka synd om dig själv? Skaffa dig ett vanligt jobb, sluta blogga. DU som tjänar så VAAAANSING mycket pengar på dina läsare! Hur har du mage???? Kom ner på jorden. 

Jag ber er verkligen ödmjukast om ursäkt för att jag tänkte högt när jag betalade mina räkningar igår. Jag klagade faktiskt inte, jag reflekterade, utan baktanke eller självömkan

Klart att jag inte får tycka att 40.000 kr är mycket pengar. Fåntratts-Maggan!!! Jag ska faktiskt inte få tycka något alls, jag är ju en medelålders, vit, rik och frisk bloggare. FÖRLÅT!! 40.000 är IIIIINGENTING kråkor! En liten piss i Mississippi för mig. Sorry!

 Jag LOVAR att jag ska tänka innan jag skriver från hjärtat här i fortsättningen.

Oj språkpoliser, neeeeeej, innehöll texten jag just skrivit särskrivningar eller grammatiska fel? SORRY!

Dricker jag vin och har det FÖR kul med mina vänner oxå? FÖÖÖÖRLÅT

Svarar jag ogenomtänkta svar Malin. Sorry!

Skämmer jag ut mina barn? Föööörlåt alla som skäms i deras vägnar

Opppps!!! Gick jag på bio under lunchen? Im sooooo sorry to whom it concern

Skriver jag arga kommentarer och BARA svarar till de som har ”rätt att ifrågasätta” och BAAARA snällt till de snälla? soooorry!!

Kan du läsa?


Kan du?


Motherfuckers

Vet du… 

JAG ÄLSKAR ER!! 

Men har man dagar då allt är jobbigt, man känner sig trött, pressad, stressad, man vill bara sätta sig ner och grina… 

Man går in på bloggen, försöker att skriva ihop något, för någots skull… 

Faktiskt som någon skrev? SKAFFA DIG ETT RIKTIGT JOBB!! Det har jag faktiskt Margot. Med månadslön. Som anställd för Postkodlotteriet. Ett vanligt företag. Jag driver OXÅ företag vid sidan om, jag har egna kosttillskott och smyckekollektion. Tro’et eller ej, bloggen startades som en hobby och är fortfarande en hobby för mig! Skulle jag tröttna? Då stänger jag ner skiten i morgon utan att behöva förklara mig för någon.

Det kan faktiskt hända att proppen går, den lossnar lika snabbt som slemproppen på en 5-barnsmamma när främmande  människors ständigt ska anmärka, vända, vrida, analysera, märka ord, och påpeka. 

Jag har dagar då kommentarer  kan äta upp /såra mig, små människor, stora människor… Jag beter mig långifån alltid moget. SORRY !!

(PLEASE Katt-Ewa nu när vi är vänner? Snälla klicka på en banner eller en liten, liiiiiten annons nu.. pleeeeeease så jag kan ha råd att lyxa till det i helgen)

Puss och godnatt!

Nya tag imorgon♥️

 1. B skriver:

  Klimatet har blivit så hårt och rått. Vi äter upp varandra med med kommentarer (elaka, hånfulla eller med gliringar), obehagliga blickar, jag vet bäst attityd mm mm.
  Vad har hänt?
  Jag tror, utan att egentligen veta, att det beror på sociala medier. Varför? Jo, för här kan vi vara anonyma och kräka ur oss vad som helst, när som helst, utan konsekvenser. Det kunde man inte förr (före sociala medier), inte utan att skämmas eller behöva stå till svar för sina åsikter. Nu kan du det, på gott och ont. Fast det innebär att du har ett ansvar för det du uttrycker, ett ansvar många rent ut sagt skiter i. Det är beklagligt och sorgligt att det blivit så.
  När jag läser Magdalenas inlägg känner jag smärta och ledsamhet. Hon har uppenbarligen en dålig dag och utrycker det ärligt, rakt, naket. Det första några tänker på mitt i detta är PENGAR. Jag förstår inte hur ni fungerar. Det spelar egentligen heller ingen roll att jag inte förstår det.
  Jag är bara så fruktansvärt trött på alla präktiga människor som vet allt om livet och hur det ska vara. Vet ni vad, klappa er själva på axeln och lev ert superliv. Under tiden kan ni väl skita i alla andras, framför allt Magdalenas liv, för JAG gillar hennes nakna, ärliga, självutlämnande, humoristiska blogg. Deal?

  1. Tack fina nätvän❤️

 2. Emeli skriver:

  Fortsätt vara den du är & fortsätt skriva som du gör!! Jag tycker det är härligt att läsa din blogg, du ” är ju precis som vem som helst” om du förstår vad jag menar.
  Till er som bara har oförskämdheter att skriva, ge fan i att läsa då!! Det är ingen som har bett er läsa och framförallt inte vara elaka.
  Kram till Magdalena ❤️

 3. Fina skriver:

  Du köör bara köör! Du lever livet. Synd om nättrollen som inte har bättre för sig. Älskar din Adidas och vill ha en själv, 34 år

 4. Liza skriver:

  Älskar dig Maggan bäst

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..