Pass, papper, pengar

Förkyld med vaxad näsa? Ingen hitt


Ingen vacker syn! Halsen värker, näsan är som en kran, och inget näshår som stoppar det. Ho’ho! 

 Skulle ha spelat in en reklamfilm idag, tack GUD för att det blev inställt


Betalar räkningar och organiserar högar av dasspapper, om en timma kommer min revisor med medhjälpare. Lunch och genomgång av tråkigheter. 

Det riktigt kryper i kroppen på mig när någon nämner siffror. Det finns nog inget jag skyr mer. Jag har pappersfobi! (Inget skämt)

Går igenom bloggkostnader. Över 40.000 betalar jag per år för att ni ska få läsa blogg (server) Inte klokt! Sjukt mycket pengar! 

PASS!!!! Inser att Charlies gått ut! Boka tid hos polisen. Ordna visum (i tid utan pass??? Hjälp, till Trump-land av alla länder? 

Är Sverige ett av de bojkottade länderna? Måste googla, skulle faktiskt inte förvåna mig)

Jaja, allt kommer lösa sig i slutändan, det är jag övertygad om. 

Syns senare❤️

 1. Loppan skriver:

  Du ligger på en riktigt dyr server (cloudnet.se) byt till one.com , har alltid varit riktigt nöjd med dem. Men använd aldrig godaddy eller eller den värsta 1&1. One.com har svensk support (tror dansk ägt)

  1. Jag tänker byta! Tack❤️❤️❤️

   1. Loppan skriver:

    Det var så lite så! Tänk på att servrar fungerar som andra abonnemang, helst skall man byta varje år för att få bäst deal – lite jobbigt dock. Tror du får 1 år gratis om du byter till one.com tex. Men lägg dig aldrig aldrig aldrig på en indisk server.

 2. Ann Ett skriver:

  Helt oväsentligt att klaga över omkostnader för bloggen. Det enda intressanta är ju vad vinsten blir… Håller med Moa, fråga din man.
  Lektion ett i företagsekonomi: Filip köper en bil för en mille och säljer den för en och en halv. Vinst = en halv mille minus omkostnader. Häpp!

 3. Malin D skriver:

  Jo men kanske också värt att säga vad TJÄNAR på bloggen?! Knappast att du ” skänker ” bort 40 papp

  1. Klaga inte på din elräkning nästa gång den kommer Malin!!! För du får väl en lön?????????? Herregud jag blir ibland inte klok på människor som dig/ni

   1. Moa skriver:

    Men snälla Magdalena…

    Har du hjärnsläpp? Det är väl stor skillnad på vilka privata omkostnader man har mot vilka omkostnader man har för att tjäna pengar.

    Det kostar pengar att tjäna pengar. Det måste du väl ändå fatta? Fråga din redovisningskonsult om du inte fattar skillnaden mellan företagsekonomi och privatekonomi. Eller din man kanske kan förklara att han måste betala för en bil, för arr sen sälja bilen och tjäna pengar på den.

    Du låter som katteva nu!

   1. Fia skriver:

    Hahaha, Magdalena – du fick det ju faktiskt att låta som om du gjorde det för vår skull, för att vara snäll…!

   1. Denice skriver:

    Det är väl ingen som tvingar dig att blogga. Och slutar du blogga så slipper du betala för servern och kan då lägga dessa 40.000kr på något annat som känns mer bekvämt. Eller så betalar du vad det kostar och tjänar troligtvis betydligt större summor än vad du skulle göra utan blogg. Kanske bara kliva ut i verkligheten, ta anställning på ett helt vanligt företag så får vi se hur du sen skulle ”klaga” på dessa utlägg på 40.000kr kontra den lönen som kommer in då. Jag gillar dig, men detta låter bara så otroligt otacksamt och bortskämt att det blir pinsamt.

 4. Annette skriver:

  Hahaha, du kanske till och med gynnas av de öppna näshålorna… om snoret rinner ut riktigt fort så kanske du blir frisk snabbare (eh, be mig inte förklara den logiken hehe). Du får gå med en hink runt halsen så får snoret rinna bäst det vill… som det kan göra på små barn 😉

 5. Mia skriver:

  Du behöver inte visum til USA men däremot ESTA. Det söker du på nätet och får svar inom 72 h, oftast efter bara några timmar. Jag vet folk som sökt innan de klivit på planet till USA och haft det godkänt när de landat ex. Följ länken andra tipsar om ovan för att slippa bluffavgifter. OBS OBS se till att du fyller i det första förnamnet som står i passet som ”Given name”. Alltså om du heter Gunhild Magdalena så ska det stå att du heter Gunhild i din ansökan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..