Vaxa snoken

Att vaxa näsan är en stor del av mitt liv…

Inga mer kråkor som hoppar bungyjump. Ja jag vet att håret är i näsan av en anledning blaaaa-blaa 

Men vilken skön känsla. Man kan som dra in luften på ett helt annat sätt 


Öppet hus hos Jessica och Tobias ikväll. Tobias fyller 50, det kan man inte tro!

GRATTIS världens finaste TOBBE!!!Kram på er gott folk

Ps Lance hade staph infektion, stark penicillin, tack för omtanken

 1. Kerstin skriver:

  Vänta till första snuvan kommer, då kommer du inse varför du har hår i näsan . Har själv sjukdomen Alopecia vilket innebär att jag tappat allt hår på kroppen, just saknaden av näshår och ögonbryn och ögonfransar är det jobbigaste ,svett vid träning som rinner ner i ögonen, skräp i ögonen utan fransar OCH ohämmat rinnande av snor. Men du har tur ditt hår kommer att komma tillbaka.

 2. Haha! Men VAX Maggan?! Hahaha, köp en nästrimmer istället. Det är suveränt! (Jag lånar min gubbes)

 3. Madde skriver:

  Men snälla nån…om någon vill förfina något på sig själv ..eller något som stör personen..eller bara att man tycker om att få blickar uppmärksamhet…låt dom…vem bryr sig..och om man bryr sig varför gör man det ?…har du inte möjlighet själv att göra det..eller är du emot det ?..vad det än är låt det passera i din tanke..jag själv är 45 år har gått till hudterapeut sen mitt första barn för 23 år sen..jag mår bra av det..sen tycker jag inte om stora ingrepp då man opererar oproportionerliga bröst..näsor som ser ut som plast..läppar stora som jag vet inte vad det som inte passar på den personen..oproportionerliga ingrepp..det som tar bort naturliga drag…men om du mår bra av det gör det..sen kan jag säga att bara för att man tar bort oönskad hårväxt eller gör en fuktinjektion som ger en fin lyster fräsch look el er en djuprengöring det påverkar nog inte våra barn flickor i det här fallet..ja kanske men då på ett positivt sätt att man ska ta hand om sig själv…jag kan se många kvinnor som bara faller för dom har sin man gift..sitt hus..sitt jobb..barnen..går i säckiga kläder..inte alls tar hand om sig själv någon gång….sorgligt..för jag tror att innerst inne vill varje kvinna känna sig fräsch,fin..jag menar känslan när man tittar sig i spegeln..inte för någon annan där blir det fel och patetiskt..sen är det väldigt energilyftande att få höra att man ser fin ut och ser fräsch ut..så framförallt när man är med om sorg i livet är det bra med ta hand om mig själv grejer…en process i sorgen för att inte hamna på botten och inte ta sig upp..kan vara en sköld man sätter till för att klara av situationen..

  Ta hand om er…på ditt sätt..som får dig att må bra..❤

  1. Therese skriver:

   Det är inte bara kvinnorna som ska piffa upp sig även karlarna. Tycker det är oftast dom som förfaller när dom har sitt på det torra. Fast Filip han e stilig jämt han. Men det viktigaste han verkar ha ett hjärta av guld. När jag läste hur han fanns där för Isak när så många svek, vilken man , vilken pappa all heder och respekt till honom.

   1. Madde skriver:

    Ha,ha…jaha Therese det var ord och inga visor…men nu gällde det här inlägget kvinnor..ser inte många män på denna sida..men självklart är det fint med en man som håller upp sig..hormonstinna feminister tror jag du har här Magdalena..

 4. Katja skriver:

  Hej! Har du adhd? Känner igen dragen i min syster. Du verkar vara en rastlös, påhittig,impulsiv , rolig underbar själ.

  1. Nej tyvärr hade velat ha superkrafter

 5. Måste säga att jag är helt förundrad över hur du orkar bry dig om näshår??? Vad jag förstår har du själv varit nära döden i hjärnblödning, du har ett par skilsmässor bakom dig, kanske blev du misshandlad (har inte läst din bok) och du har en son som inte längre finns. Du är dessutom allmänt yvig men har haft en hel del tur och du har en egen stark drivkraft.

  Så klart att man ska gå vidare – men just näshår övergår mitt förstånd. Dom flesta kvinnor har ju absolut inget utstickande eller på annat sätt uppseendeväckande näshår. Gamla gubbar på 80 plus kan ha det dock. Jag tycker att det är bra att du inte har några döttrar – dom hade ju haft värsta utseendeångesten med en sådan mamma som du verkar vara. Lugna ned dig lite nu och landa i din egen och din familjs lycka.

  Du är fin som du är.

  1. Maria skriver:

   Ojojoj….. Tänk vad någons beslut för sig själv oavsett anledning kan få den mest korkade att träda fram.
   Du vet väldigt väl att Magdalena blivit misshandlad annars skulle du aldrig skriva om det.

   Här gör du precis som någon som slåss. Först ger du en käftsmäll och sen pussar du lite på huvudet och talar om att det är för hennes skull.

   Ge fan i att dra in familj och historia i en sån kommentar.
   Men men som alla troll som bara är ute för att provocera fick du väl önskad reaktion från mig.
   Men ibland kan jag inte vara tyst……idiot är vad du är.

   1. Sofia skriver:

    Givetvis riktat till noskvalster.

  1. Sofia skriver:

   Är du dum på riktigt? Måste ju bara undra. Vart du tappad som barn?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..