ANNONS

Försoning och möjlighet att säga förlåt?

/

DELTAGARE SÖKES TILL TV-PROGRAM OM FÖRSONING
Vi söker människor som vill delta i ett tv-program om försoning och vill komma i kontakt med er som gjort något mot en annan människa som ni ångrar. Kanske sårade du en vän, partner eller familjemedlem för flera år sedan, vilket gjorde att er kontakt bröts eller aldrig blev densamma igen? Kanske har du gått och haft dåligt samvete under en längre tid för någonting du sagt eller gjort och känner att det hade varit skönt att reda ut det? Det vill vi hjälpa till med! 
Det går också bra att kontakta oss om du vet någon annan som skulle kunna behöva eller vilja delta.
Skicka din intresseanmälan eller tips till produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn via mail: nadia.liljeroth@sto-cph.com så berättar de mer om programmet! Allt ni skriver/berättar är självklart konfidentiellt. Man måste vara 18 år för att delta.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00