Försoning och möjlighet att säga förlåt?

DELTAGARE SÖKES TILL TV-PROGRAM OM FÖRSONING
Vi söker människor som vill delta i ett tv-program om försoning och vill komma i kontakt med er som gjort något mot en annan människa som ni ångrar. Kanske sårade du en vän, partner eller familjemedlem för flera år sedan, vilket gjorde att er kontakt bröts eller aldrig blev densamma igen? Kanske har du gått och haft dåligt samvete under en längre tid för någonting du sagt eller gjort och känner att det hade varit skönt att reda ut det? Det vill vi hjälpa till med! 
Det går också bra att kontakta oss om du vet någon annan som skulle kunna behöva eller vilja delta.
Skicka din intresseanmälan eller tips till produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn via mail: nadia.liljeroth@sto-cph.com så berättar de mer om programmet! Allt ni skriver/berättar är självklart konfidentiellt. Man måste vara 18 år för att delta.

 1. Jessica skriver:

  Tycker att det låter väldigt intressant och spännande! Om det blir bra eller inte hänger ju på formatet och produktion mm. Tror verkligen att det skulle kunna bli ett bra program som säkert även vi tittare skulle kunna lära oss lite av. Lycka till!!!

 2. Ellen skriver:

  Det var väl när programmet ”Förlåt mig” gick som skämskudden föddes???

  1. Ja just det!!!!! Det var mitt första framträdande. Jag satt i publiken

 3. På vilket sätt är det konfidentiellt?
  Ni ska göra ett program om någonting som tar åratal att bearbeta. Och säger samtidigt att de uppgifter som lämnas är konfidentionella.
  Hur menar ni?..
  Vänligen
  //Maria

 4. Anna skriver:

  Känns låg nivå…. Det finns vissa gränser, och detta är inte ok!

 5. ? Skärpning, för låg nivå om det nu skulle vara putslustigt.. En läsare mindre framöver.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..