ANNONS

Lära barn om nätet, repekt och fasadtand…

/

-Klia mig på benen mamma!!

-Skräääjv undersh pappren häääärsh magdalääääjna

-Klia inte…..massera istället!!!!!

-MAAAAMMA jag är hungrig!! Kan jag få mer flingor?

-Snälla killar, jag har deadline på ett jobb, kommer bli ett helvete om jag inte får iväg mailet innan kl 20

(Samtidigt ringer ”FaceTime-kungen” från Thailand och vill skinna mig på pengar)

-Kan vi jaaaaaga pokemons mamma??

-Det är försent Gubben…

ALLA VILL NÅGOT hehe och pratar i munnen på varandra konstant 

1 oktober får jag mitt kontor. Cant WAIT!!!Smita ner dit någon timma och samla energi. Jag tänker ha en stor inflyntningdag. Öppet hus för er alla?

Skylten togs ner i går…ohhhhhh my God to good…


Lång dag på västkusten, tidig morgon, ont i höften, intensivt schema, människor som suger energi. Massa samtal och grejer som ska fixas mellan tagningarna. Biljetter ska bokas, ge besked…..


Klia-skriva-klåda-klättra-lyssna-finnas-fånga-sättagränser-älska-läxor-tjafs-middag-ret-sur-glada-trötta ÄLSKADE UNGAR

Mina killar är stora nu (iallafall de två större)

Nätet är en djungel. Det är inte lätt att vara ung idag (inte gammal heller)

Det är lätt att skriva saker och uttrycka dig klantigt. Vi har haft lite incidenter här hemma som gjort att ämnet kommer upp. Både rejäla och vidriga påhopp mot dem, och mindre bra motangrepp från dem.

Enkelt Nr. 1 

Antyd inte saker OM andra människor på nätet som kanske inte är sant, Försök inte måla ut dig själv i bättre dager, Försök Inte heller måla upp saker som inte stämmer. Vettiga människor tar inte striden. Man behöver inte hänga ut sig själv utochin, snyfts och skaffa vänner som  bara vet ”the one way story

Skriva är silver, TIGA är guld. Finns det inget fint att skriva om en nuvarande kompis/föredettingar kompis, klasskamrat, polare i fotbollslaget, tjej?  

SKRIV INGET ALLS!

Var större än de som hackar på dig. Kill them with kindness. Försöker de rucka dig, putta på dig? bjud dem på ett leende och en komplimang. Spelar ingen roll vänlighet vinner i längden. Att attackera tillbaks ? Gör dig till en förlorare.

Försök heller inte att skaffa dig klick eller följare med taktiken av  försöka sko dig på andra YouTubes, bloggare mm Eller tnyttja andrs  människor (kanske större konton) för att skapa intriger eller intresse runt dig själv.

 BLI KÄND FÖR DU ÄR DU, och INTE för att DU hänger efter tuffare eller ”kändare” kompisar, rider på deras framgångar eller flöden. 

DU ÄR SÅ FIN OCH UNIK SOM Du ÄR! GLÖM INTE♥️

Var SNÄLL! Skoja om dig själv. Använd humor. Men låt bli att försöka avsiktligt såra. Var hellre tyst. Enkelt!

SNÄLL, ELLER TYST 

Vi måste vara stenhårda mot våra barn, verkligen undervisa dem i kraften av internet och dess otroliga genomslagskraft.

Känner mig faktiskt som ett relativt bra exempel. Jag kan skoja om mig själv ett ex… Filip. Ett hjärtligt skämt om någon jag gillar. Men jag skulle ALDRIG NÅGONSIN försöka vara elak eller utstuderad mot en tredje person. Oavsett om jag gillade hen eller inte. 

Tror mina killar hajar. Viktig att mala på om det. De glömmer fort. Va ett gott exempel. Även när du kommenterar.

Skriv något snällt, eller skit i det?

Inte skoja elakt om folk utseenden, vara taskiga på alla de 10000 kanaler som finns. 

Det sårar och i längden, och kommer slå  tillbaks med kraften  som av en stenahård och vajig hästa’kuk över kinden (använder docK INTE det ordspråket med barnen)

Behandla andra som du själv hade velat bli behandlad! Tala silver, tiga GULD

Killar!! Har ni inget snällt att skriva, då är vi TYSTA! (Punkt)


En liten självplockad (i butik) bukett. Mina favoriter…

Passar bra i lägenheten nu när det mesta är vitt, turkost och lila…

Vilken utsikt!! 

❤️Vänner! På återseende!❤️

Jag har gömt mig på toaletten. Hundjäkeln ylar utanför. Ungarna rycker i dörren. Filip skorrar (fattar inte ett ljud) Men vad hör väl det. Hör inget!!! och när  jag av mig mina glasögonen, så ser jag inget

Funderar på att sova i badkaret inatt 


Nu är snart mitt mail färdigt, jag har blogguppdaterat mig till dig.

Imorgon ska jag till tandläkare och leta hål, och se om jag kan något byta ut en gul plasttand. UTAN att behöva ta bort den

Hittade ett inlägg på Facebook imorse som jag delade. Läste om en klisterfasad? Kanske vore det en idé för min skadade tand istället för att sliiiipa ner den, och byta ut den helt???  (Jag har ilningsfobi) någon som gjort?

Ja, ja vi får se vad de säger imorgon och vad det kostar.


Fick min ena framtand utslagen under mitt första äktenskap. Tjong sa det bara, en rejäj uppercut med Swish och Swosh 

Skulle ALDRIG våga fila ner en tand. Plast går inte att beka?! HMMMMM den som lever får se

Godnatt

50
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00