ANNONS

Kurridutt, tavlor, ingen sömn och förskola 

/

Klockan ringde 4 imorse, kan inte sova ordentligt natten innan inspelning. Rädd att försova mig. Louie sover fortfarande inte bra (har aldrig gjort) orolig, låter, vrider sig, sitter upp och gråter. Ska till BVC med honom nästa vecka, ska be dem kolla hans halsmandlar och luftvägar/näsa. Han har fått alla tänder men dreglar förfarande MYCKET. 

Kanske måste han ha munnen öppen för att han har svårt att andas genom näsan? Därav problem under natten då han använder napp?  I Dont know, bara en tanke..


Uppsatt hår idag. Orkade inte tvätta det imorse. När jag har knut? Då kryper hårbotten hehe

Skulle spraya torrschampo imorse, hade inga glasögon på mig, och insåg efter att ha toksprayat hela hårbotten, ATT DET VAR BRUN UTAN SOL MED BRONZER????

Hjälp! Kan mitt hår vara förstört? Tänk om håret suger åt sig färgen, och inte går att skölja ur

Ps jag ska inte byta gaddar, jag ska byta en plasttand som blivit missfärgad


Alltså ärligt? Jag fattar att det säkert behövs. Men med flera barn så är det minst 3 dagar i månaden man måste fixa barnvakt, lösa med jobbet och planera om.

Jag har ju ett flexibelt jobb, men de som inte har förstående chefer eller mor/farföräldrar som kan hämta. Hur gör ni för att få ihop alla möten, träffar, föräldrarmöte, uppstartsmöte, kvartssamtal, utvecklingssamtal, bup, tandläkare, BVC, mm?  (X antal barn) 

(Många av er vänner härinne, jobbar ju inom barnomsorgen, så ni kanske tycker att jag är ute och cyklar. Menar absolut inget illa, det hoppas jag ni förstår. NI är mina vardagshjältar. Jag hade inte överlevt en dag på förskola hehe)


Jag tänkte göra en stor tavla av en bild. Jag vet att man kan googlar hitta massor av ställen. Men finns det något DU testat och kan rekommendera?

Har en sån cool bild på Lance som jag tror skulle bli grym fotokonst och kanske julklapp?


Nu mina vänner ska jag leverera pengar!! Gör människor glada och få vara med och förändra lite liv

 Ps: REKLAM FÖR MINA EGNA PRODUKTER


Slänger in den här LÄNKEN ifall du missat, söndag den 3 sep är sista dagen. Sen dröjer det innan vi kör en ny kampanj
Vi syns senare x

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00