Kurridutt, tavlor, ingen sömn och förskola 

Klockan ringde 4 imorse, kan inte sova ordentligt natten innan inspelning. Rädd att försova mig. Louie sover fortfarande inte bra (har aldrig gjort) orolig, låter, vrider sig, sitter upp och gråter. Ska till BVC med honom nästa vecka, ska be dem kolla hans halsmandlar och luftvägar/näsa. Han har fått alla tänder men dreglar förfarande MYCKET. 

Kanske måste han ha munnen öppen för att han har svårt att andas genom näsan? Därav problem under natten då han använder napp?  I Dont know, bara en tanke..


Uppsatt hår idag. Orkade inte tvätta det imorse. När jag har knut? Då kryper hårbotten hehe

Skulle spraya torrschampo imorse, hade inga glasögon på mig, och insåg efter att ha toksprayat hela hårbotten, ATT DET VAR BRUN UTAN SOL MED BRONZER????

Hjälp! Kan mitt hår vara förstört? Tänk om håret suger åt sig färgen, och inte går att skölja ur

Ps jag ska inte byta gaddar, jag ska byta en plasttand som blivit missfärgad


Alltså ärligt? Jag fattar att det säkert behövs. Men med flera barn så är det minst 3 dagar i månaden man måste fixa barnvakt, lösa med jobbet och planera om.

Jag har ju ett flexibelt jobb, men de som inte har förstående chefer eller mor/farföräldrar som kan hämta. Hur gör ni för att få ihop alla möten, träffar, föräldrarmöte, uppstartsmöte, kvartssamtal, utvecklingssamtal, bup, tandläkare, BVC, mm?  (X antal barn) 

(Många av er vänner härinne, jobbar ju inom barnomsorgen, så ni kanske tycker att jag är ute och cyklar. Menar absolut inget illa, det hoppas jag ni förstår. NI är mina vardagshjältar. Jag hade inte överlevt en dag på förskola hehe)


Jag tänkte göra en stor tavla av en bild. Jag vet att man kan googlar hitta massor av ställen. Men finns det något DU testat och kan rekommendera?

Har en sån cool bild på Lance som jag tror skulle bli grym fotokonst och kanske julklapp?


Nu mina vänner ska jag leverera pengar!! Gör människor glada och få vara med och förändra lite liv

 Ps: REKLAM FÖR MINA EGNA PRODUKTER


Slänger in den här LÄNKEN ifall du missat, söndag den 3 sep är sista dagen. Sen dröjer det innan vi kör en ny kampanj
Vi syns senare x

 1. Flisan skriver:

  Nu bor ju inte jag i Sverige så förskola funkar lite annorlunda här (vi betalar motsvarande 25 000kr i månaden för 2 barn på föris) och planeringsdagar etc förekommer inte och tiderna är 7.30-18.30, jag får gå gå och träna eller klippa mig eller handla efter jobbet innan hämtning utan att någon klagar. Sommarstängt finns inte heller. När 4-åringen nu börjar skolan så blir det kämpigare eftersom det inte finns fritids på samma sätt. Svårt när man är två som jobbar inom vården och jag har 1 timmes resväg.

 2. Stänger tidigare-dagar är ett helsike. Det ordnar sig till slut men vi har ingen hjälp utan får lösa det själva. Sen får man höra om vilket ”problem” man är på jobbet. Det är skitjobbigt. Mer förståelse hade varit önskvärt.

 3. Anetta skriver:

  En fråga helt utanför ämnet Var kommer tröjan grå/tiger som du har Magdalena, den är supersnygg

  1. Från LINDEX, TACK ❤️❤️❤️

 4. Vår kille hade stora problem med andning genom näsan, snarkade jättemycket och hade störd nattsömn. Vi sökte direkt till privat ÖNH-klinik (Capio) och fick diagnosen adenoidhypertrofi (förstorad körtel bakom näsan). Han opererade bort den samt tog bort delar av halsmandlarna. Skillnaden var magisk. Ingen snarkning och mycket bättre nätter.

 5. Tessan skriver:

  Jobbigt att inte få sova ordentligt på natten, både för dig & lilleman. Kanske adenoiden (polypen bakom näsan) som behövs tas bort. Be BVC skicka en remiss till en öron-näsa-hals specialist. Ett litet tips bara. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..