ANNONS

Isak- magi? Kärlek, medvetenhet och närvaro

/

En sen kväll/natt 

Ohhhh Kääärstin” nu har Graafarn druckit och är på pickalurven???? Klockan är ju 01.05???  

Inte farligt. Ett par glas. Vi firar, vi sörjer, vi gråter! Lyssnar på musik, minns, skrattat, och inte minst, ÄLSKAR


Klockan ÄR 01 .05 

Fuck you katt-Ewa om du ens får för dig att skriva något elakt i mina kommentarer, Jag är oförberedd, sårbar och jäkligt naken. Spara krutar tills på söndag, då har jag skölden uppe igen. Nu är jag lättstött, och bara en OERHÖRT skadeskjuten liten lort

Jag är ensådär ”tråkig’mamma’nu’har’vi ‘kontrollen’präktig”

-Maggan blogga inte när du droooockit ett par glas vaiiijjn?! (Säger Filip min klippa)

 Vi har FIRAT ikväll, låter konstigt. Jepp! Saknat, gråtit. Gråter.

Filip vet om jag kan vara en vandrande bomb. Han är orolig såklart. Jag har mist ett barn. Jag har mist MITT barn. MEN han har oxå mist ett barn. 

Bröderna har mist sin bror, kusinerna en kusin, mina föräldrar ett barnbarn, en vän, en systerson….


När Isak mådde som sämst. Då fannas Filip där. När alla svek och försvann, då var Filip där. Stark, en klippa. 

Vi var nykära. Jag var skör, trasig, urlakad. Filip bara klev in. Jag var ensam, skämdes. Ensamstående med en galen vardag. Försökte släta över alla vakna nätter i Sigtunas diken. Försökte skoja bort alla polissamtal, skola och socialmöten.

-Jag ÄLSKAR DIG MAGDALENA.

-Jag ÄLSKAR DITT kött och blod. JAG ÄLSKAR ISAK! Håll ner garden Magdalena. Låt mig hjälpa dig..

-Låtsas inte som om allt är perfekt! VI KÄMPAR IHOP. Det är du och jag nu. Vi är ett.


Filip tog en pappas  kommando, han FANNS där dygnet runt. Vi jagade tillsammans, vi kämpade, vi fightades.

TVÅ gång i veckan reste vi och hälsade på Isak där han bodde under en längre tid


En gång i veckan körde Filip SJÄLV dit, TVÅ timmar längst småvägar i Svea-landet för att vara med med Isak. Finnas där och vara pappan Isak alltid sökte och önskade. Filip bilade konsekvent varje vecka i två års tid. Regn, rusk, midsommar, julafton. Vi var där tillsammans, turades om, teamade och tampades.

På tal om fina människor? Jag känner att jag vill hylla fler människor än Filip (det är på tiden).

Marianne, Isaks klassföreståndare i 9an och han rektor Johan Adler i Sigtuna. 

Isak gick INTE ut 9an i Sigtuna. Det gjorde han på en sluten anstalt i Avesta. En ungdomsanstalt. Ett tråkigt beslut, men oxå ett oerhört viktigt. Isak gick ut med toppbetyg där han bodde… Vi lyckades!

Alla slöt sig runt Isak och hjälpte honom att lyckas. Tvingade honom att lyckas. Love is not alway kind, in the eyes of the receiver. But love is love. And the love of you children have no rules or usermanuals 

På avslutningsdagen satte sig Johan Adler, rekor för Sigtuna skola och Marianne klassföreståndare för 9B i en bil (på sin fritid) och bilde TVÅ TIMMAR på eget intiativ… De bilade upp till stället där Isak bodde, och räckte över hans betyg med pompa och ståt… DE GAV HONOM KÄNSLAN AV ATT FÅ KÄNNA SIG VIKTIG, SPECIELL

Det finns många människor jag ÄLSKAR! Soc-Maria i Märsta. ELD-själar jag aldrig kommer glömma. Tack för att ni hjälpte mig att rädda den jag älskade så innerligt och mest. Vi försökte rädda tillsammmans. ”Team Isak”  

Lotta i Vimmerby, Bengt på plattform. Ni är många….

TACK VARE KÄRLEKSFULLA VUXNA!! Filip, min mamma, lärare, soc mm gick Isak ut med toppbetyg. Han lyckades komma in på gymnasiet och ändra sitt liv. Han lyckades ta sig ur ett beteende och en tid som plågade oss alla som mest.

Tårar, skrik, förnekelse, hat, jävla gris’orättvisa… Knäpp! Too much, tystnad, mogen sorg, galen jävla galenskap. Bottenlös saknad. VARFÖR???

Vi har skrivit på papper ikväll. Vuxenpapper. Vi har firat. (I tell you later)


Vi är äntligen där. Galet familjära, galet man, fru och barn. Happy ever after. Puttinuttiga, studsmatta, tomt,

Det SKAVER!

 Ikväll firar vi något av det största vår familj gjort tillsammans?

Imorgon SÖRJER vi det värsta en familj någonsin kan genomgått. Bottenlös jävla saknad och sorg

Har druckit några glas champagne. Känner mig splittras.

Jag känner en STOR sorg, glädje , samhörighet. SORG/SAKNAD! Varför fick vi de positiva beskeden just idag?

Jäkla underbar ÄLSKADE PERFEKTA ISAK??? Varför idag av alla 365 dagar!

Du gör dig sedd? Har du ett finger med i spelet. På DAGEN???? DU VILL GLÄDJA OSS?

Du kramade Louie i själarnas väntrum.

Du har lyckats. Känner verkligen i hela magroten att detta kommer från dig. 


TACK ISAK FÖR ATT VI FICK DIG TILL LÅNS. TACK ISAK FÖR ATT DU ALLTID HÅLLER OSS I HANDEN OCH VANDRAR VID VÅRAN SIDA

Vi älskar dig…❤️

547
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00