Bästa och västa som finns

Inspelningen gick toppen! 

Om ett par dagar kan ni börja nominera era grannar i kategorin ”årets granne” i SVENSKA HJÄLTAR i samarbete med Postkodlotteriet


Solen skiner, ungarna sparkar boll. Picknickkorg och Vasaparkshäng under eftermiddagen

Värsta?

I skrivandets stund är Lance inför en stor publik på Chaweng stadium och thaiboxar

Åhh vad ont i magen jag har. Vill ha ett positivt samtal. Men självklart tror man alltid det värsta.

Varför kan man aldrig bara få vara 100% nöjd. Alltid något som skaver och oroar en mammahjärta


Än så länge är det bara vi som budat på huset. Dyrt och mycket som behöver fixas. Det är nog många familjer som inte riktigt orkar lägga tiden eller pengarna.

Vi får se, får vi det så blir det superkul, inte? Gråter inte blod ifall någon budar över oss. Det är det inte värt…


Hittade den här gamla bilden på Facebook. Du vet en sån där ”denna bild publicerades för 1 år sedan”


Det här är verkligen min favoritstil. Älskar längden på håret och färgerna

Vad har du för stil, hur klär du dig till vardags?

Jag har fullständigt kärat ner mig i FÄRG! Har det med ålder att göra? När jag var yngre klädde jag mig bara i svart..

Nu knackar det på dörren. Matleverans. Testar en hemkörning av nätshoppade matvaror. Vilket lyx att slippa konka kassar

 

Kanske sista hösten i den här härliga parken?

Lite läskig tanke. Tänk om jag firar julen i hus?? Ohhh vilka vuxenpoäng jag kammar hem då


Hälsolunch! Det lönar sig att DRA NER  på  tunga kolhydrater och undvika alkohol. 

Kroppen känns mycket friskare och starkare. Höften ömmar fortfarande. Men min häl mår bättre


60-62 kg är min 42år+ matchvikt. Smalare vill jag inte bli. Då försvinner arsle, kinder och höfter…. 

Jag är ca 165 cm lång. Det känns mycket hälsosammare att inte var spinkevedstunn i min ålder…

Älskar att våghetsa!! NEJ, tänker inte sluta att väga mig. Älskar vågen. Kan vara en generationsgrej? 

Efter Gotland vägde jag ca 69,7 nu 63,8

ÄLSKAR mitt gröna kaffe!! Det verkligen funkar mot sötsug…..


Första bilden är den 8 augusti på Saltan med Mumin, den andra är  idag 3 veckor senare….

Tycker själv att det är en riktig jäkla skillnad på hur jag ser ut haha!! Så mycket onödig vätska man samlar på sig..

Ps PÅ SÖNDAG SLÄPPER JAG ETT RIKTIGT JÄKLA DUNDER-ERBJUDANDE PÅ ALL IN ONE BOOST 

Du ska få möjligheten att POWER starta hösten med ENERGI, FRISKVÅRD och SKJUTS MED BÅDE ÄMNESOMSÄTTNINGEN och ANTI sötsuget…

Är du mer sugen på ALL IN ONE BEAUTY ? Hår, hud, naglar? Så kan du svänga förbi LIFE på Drottninggatan och bunkra med både tillskott och goodiebags. Jag hänger där hela LÖRDAGEN

Hål nu tummarna för att Lance ringer snart. Orolig! Ont i magen av oro
Puss ❤️

 1. Malin L skriver:

  Hej härliga du ! Tänkte bara säga att jag gjorde ett besök i Vasaparken somras på semestern ( bor utanför Sundsvall ) , vilket härligt ställe mitt i stan ,massor med barn och vuxna , full aktivitet , förstår att ni gillar att hänga där . Ha en härlig höst !

 2. Hej tänkte höra vart köper man grönt kaffe ? Skulle behöva bli fri från sockerberoende. .Älskar din blogg kraaaaam

  1. De finns i all in ONE boosten tusentack❤️

 3. Agneta skriver:

  Dagens skratt när jag läste om voffsing:-))) Behövde det efter en natt på akuten igen med dottern…Golden shower liksom….. vilken tur att man e kattägare… Nåja – om sanningen ska fram så är det ju helt klart han som äger mig.Mammans lilla P-ÄLSKLING som på ett litet kick kan förvandlas till – PÅLS-EBUB då man liksom bara villl …….Härligt att du kan ha honom och att han kan vara hos er när husse är ute på turné. HOPPPAS innerligt att det går bra för Lance i fortsättningen,håller alla tummar och tår jag kan.Vore kul om han lyckas när han bestämt sig.Det där paniktänket du har kommer du att leva med, för att du är en klok kvinna, och går man igenom det som du upplevt, så sätter det sina spår så var inte så hård mot dig själv.någon (inte jag) skrev att man får inte större börda än man kan bära, fast bah säger jag som har ett kroniskt sjukt barn – vad skulle vara meningen med det isåfall, då bävar man lite…men du får se det som att det är bättre att Lance försökt och misslyckats istället för att ha avstått och för hela livet undrat hur det skulle ha blivit.För att du och Magnus påverkade honom att inte försöka.Han har kloka päron den killen….
  För det går ju bra! Han är glad – det är livet!Att ni kan glädjas med honom gör säkert hans dag.

 4. Jenny skriver:

  Jag har köpt båda burkarna och tar alltså fyra tabletter ihop med frukost varje morgon nu. Ska man göra så eller ska man dela upp det? Spelar det nån roll?

  All in one Beauty har jag ätit i två månader nu och känner att jag har en finare solbrun ton på huden än vanligt och bättre naglar som inte går av. Den andra började jag med för några dagar sen och hoppas att den ska göra susen för sötsuget. Funkar det verkligen? Har börjat äta bättre efter sommarens utsvävningar också, så kombinationen kanske blir bra.

  1. Kör 4 stycken, det är super!!! Vad kul att du känner skillnad❤️

 5. Linda skriver:

  Åh kommer köpa på söndag
  Äter du efter någon speciell diet? Kan du inte fota hur du äter på en dag hade varit kul?? Älskar din blogg läser den varje dag du är så grym, ärlig och härlig bjuder på dig själv bästa bloggen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..