Fredag älskade fredag

PS: VILL BARA TACKA! Ni gör min dag!!! Ni och Sten!!  Haha så mycket kärlek❤️ tack för alla goa avtryck i kommentarerna. Ni FATTAR INTE hur mycket det stärker mig.

 I LOVE YOU, Minne rackanstan sinoua!! Isc’libe’disch! *£{||}*•$€  (kinesiska) JAG ÄLSKAR ER! Jej elske dii, jaaaou älskarsh daj (skånska) klick’klick’klick (västafrikanska bushspråk) 

Sushimiddagen blev inställd. Ingen är gladare än jag.

Kokar potatis, kanske pannbiffar eller en köpförslimpa? Det jag HELST hade velat ha är kåldolmspaj (såg ett recept min gamla kollega Jessica Frej hade på ditt insta från  tidningen Amelia)


Ser helt ljuvligt ut!!?


Kvällens överlevnadskit


Nytt ”kast tåligt” barnporslin


Testar min nya saftkanna

Visst är BOB lättdryck blanda 1×4 tomma paket, barndom? fläder eller helst koncentrerad apelsinjuice?

Kan inte minnas att man drack färsk juice som liten?  Allt var koncentrerat i små förpackningar ELLER i konservburkar. Skinka på burk, torskrom, stuvningar, makrill


Älskar dessa små koppar och skålar. Syrran har dem, och jag har sneglat på dem länge. Idag slog jag till


Flingor är fredagssnask för Babba-babba-tjok-tjok-Hubba-hubba-zoot-zoot


Bananflugor! Djävulens påfund och husdjur tillsammans med getingar, fästingar, blodiglar och bromsar


Dö!! Mother fuckers dööööö

De är överallt. I brödpaket, sopor, skåp.

Jag har rensat ut ALLT. Ingen frukt eller mat  framme. Ändå är de odödliga


PS den här killen måste du hålla tummarna. Den 22augusti går han upp i ringen igen, mot någon ettrig mördarkines.

Träning ger styrka och uthållighet och resultat. Vilja ger segar. En hönsig mamma? Huvudvärk.

-LANCE KOM HEM!!! Allt  är förlåtet! Vi saknar dig, Sten saknar dig!! Kan du inte börja dansa, eller spela golf????


Det blir pannbiffar. Har ingen grädde eller sås hemma. Det får bli en lite tjockare kantarellsoppa. Skitsamma, same, same but different..INGEN kommer märks skillnad


Till en grönsallad och en fräsch melon-feta-myntasallad

 1. Therese skriver:

  Blanda en del vitvinsvinäger, en del flytande honung och lite diskmedel i ett glas/en skål och ställ ut i köket. Gärna på fler ställen. Det dödar de äckliga flugorna. kom ihåg att göra ny blandning emellanåt.

 2. Linda skriver:

  Hej, jag minns att apelsinjuice fanns i frysen som man fick tina för att sen blanda med vatten, måste varit slutet på 70-talet eller början på 80 Jag har läst nånstans att det räcker med att hälla kokhett vatten i avloppen i diskhon tre ggr om dan. Det är där det läggs ägg.

 3. Som alla skriver – häll upp typ två cm vinäger i ett glas, droppa i en droppe diskmedel. Koka upp vatten och häll i vaskarna. För något år sen blev jag gaaaaalen på alla bananflugor, blev aldrig av med skitarna. Rustade upp med plastfolie som lock över vaskhålen över natten, och hängde upp sånna där klibbiga flugfångare över glaset med vinäger för att fånga dom snabbare, hehe. Funkade klockrent!

 4. m skriver:

  Nu får du svara. När blir det bröllop??

  1. Vi har inte bestämt om vi gifter oss på våran Miami/kryssning i oktober. Eller hemma (men då blir det inte förrens i maj)

 5. Karin skriver:

  Hejsan!!
  Vilken tablett är det du äter för att få tjockare hår? Jag har blivit beroende av mitt löshår, är snart skallig och har lätt panik! Tänkte försöka ”trappa ner” på löshåret men skulle bli väldigt glad om det finns tabletter som kan hjälpa mig att få ett friskt hår igen..

  1. All in ONE BEAUTY (finns på LIFE eller Better you

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..