ANNONS

Ny frisyr, lejonman och tack för tipsen

/

(Inget samarbete, jag betalar som alla andra för mina frissabehandlingar.  Kanske att jag gör lite reklam för mina ALL IN ONE BEAUTY hår/naglar och hud tabletter? Ni ser ju själva hur fantastiska de är, ser ju ut som Robinson Cruise med min långa lejonman)

PS TACK FÖR ALLA VALUEQARD TIPS!! Tar dem på största allvar. Kul att så många företag vill finnas på våran sida. Idén är magisk! Grym!

Nu ska jag bli Hollywoodsnygg!

Visst har mitt hår blivit långt?? 

Det har blivit lite torrt av all vind och sol i sommar. En inpackning, klippa topparna och lite provisoriskt lejonsvall inför fotograferingen imorgon.


Långt under skulderbladen. 

Det ser faktiskt lite värre ut än vad det är på bilden. Har borstat ut en 4-dagars odushad, svettig, flottig och knölig knut


Känner mig lite beige och guldig idag.. hehe


Frukost med min affärskollega och styrelseledamot Sten. Vi diskuterar strategi och framtidsplaner över lite äggröra och kaffe (åt inte brödet)

Sten tycker att vi ska satsa på en mer hundinriktad all in ONE boost, gå över mer mot den fyrbenta marknaden och expandera verksamheten. 


Vägde 66.7 kg i morse. 60-62 ska jag gå ner till. Min hälsporre och tanthöft mår inte bra av alla extra ”unna sig-trivsel-det är inte just den här lilla limpmackan som gör mig fet- kilon”

Imorgon ska jag till min läkare och få kortisonspruta. Längtar!!! Sen kan jag kanske börja promenera igen och röra på mig.


Min nya craving är morot, apelsin, äppel och ingefära juice


Snygga och duktiga Catta! She is making wonders❤️❤️❤️❤️


Har tagit upp den gamla soffan från Skåne till Stockholm. Vi ska klä om den och göra vardagsrummet lite ljusare. Kul med lite förändringar


Babba-babba-tjock-tjock-habba-habba-zoot-zoot äskar att duscha

Nu vänner ska vi se hur resultatet blir, först lite härlig huvudmassage och en skvallertidning.

PS husvisningen igår var lite av en besvikelse. Det kändes mörkt, instängt och lite mormors garderob. Trist!! Så mycket finare på bild. Vi ska på en ny visning ikväll. Spännande!

Håret är färgat, genomdränkt i inpackning,   och topparna klippta. Vad tycks?


Inte illa va? Inget löshår, bara naturellt…

Om en stund har jag fått min förlängning inför fotograferingen. Det ska bli kul att se hur det blir


Kommer känna mig som en av prinsessorna i John Bauers sagor

C u later 

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00